دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کارگردان نروژی در گفتگوبا آنا:

نمایش هنرمندانه زندگی عادی در فیلم‌های ایرانی نقطه قوت است

کارگردان نروژی معتقد است که نمایش روال عادی زندگی در سینمای ایران یک نقطه قوت محسوب می‌شود.
کد خبر : 376587
IMG_۲۰۱۹۰۴۲۰_۱۶۰۵۵۵.jpg

«ماگنوس مه‌یر آرنسن» در گفتگو با خبرنگار سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره حضورش در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: این بار دوم است که به ایران می‌آیم. نخستین بار هشت سال پیش بود که برای شرکت در جشنواره فیلم‌های کوتاه به ایران آمدم و از همان زمان عاشق ایران شدم.


این کارگردان 38 ساله نروژی اظهار کرد: امسال با فیلم «به هنگام سقوط» که اولین فیلم بلند من در مقام کارگردان است در جشنواره فیلم فجر حضور داشتم. این فیلم در جشنواره دو نوبت نمایش داشت و خوشبختانه واکنش مخاطبان به آن خوب بود.


وی درباره فیلم‌های ایرانی نیز گفت: فیلم‌های ایرانی برای سینمای جهان و سینمادوستان حرفه‌ای، اهمیت فراوانی دارند، حتی با وجود برخی محدودیت‌ها فیلمسازان توانسته‌اند آثار ارزشمندی خلق کنند و جنبه‌های دیدنی از هنر سینما را در آثار خود به نمایش گذاشته‌اند.



فیلم‌های ایرانی تجلی زندگی و نمایانگر احساسات انسانی هستند



آرنسن افزود: به نظر من اغلب فیلم‌های ایرانی تجلی زندگی و نمایانگر احساسات انسانی هستند. سینمای ایران سرشار از انرژی و لطافت است و در عین‌ حال ملموس و زیباست. در برخی آثار برجسته سینمای ایران روال عادی زندگی به شکلی هنرمندانه نشان داده می‌شود. این یک نقطه قوت است و مخاطبان در سراسر دنیا از این موضوع استقبال می‌کنند.


وی عنوان کرد: فیلم یک زبان جهانی است که از احساسات، جنبه‌های مختلف انسانیت، عشق، درد و رنج و مرگ و زندگی می‌گوید. سینما این مفاهیم را به زبان‌ها و فرهنگ‌های مختلف ترجمه می‌کند چراکه فیلم نماینده عواطف انسانی است. من هم اگرچه از زبان فارسی چیز زیادی نمی‌دانم اما به‌واسطه فیلم‌های ایرانی دغدغه‌های هنرمندان ایرانی و فرهنگ این کشور را درک می‌کنم.



فیلم‌هایی را دوست دارم که نکات مهمی را درباره جلوه‌های مختلف زندگی مطرح کند



این کارگردان نروژی بیان کرد: من اصلاً فیلم‌های تجاری و عامه‌پسند یا همان «فیلم‌های پاپ کورنی» را دوست ندارم. طرفدار فیلم‌های روشنفکرانه اروپایی و البته ژانر تاریخی هستم. فیلم‌هایی را دوست دارم که نکات مهمی را درباره جلوه‌های مختلف زندگی مطرح کند. به فیلم به‌عنوان ابزاری برای لذت، تفریح و سرگرمی نگاه نمی‌کنم و اعتقاد دارم باید جنبه‌های مهم‌تر و جدی‌تر زندگی در فیلم‌ها مطرح شود.


سی‌‌و‌‌هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از ۱۸ تا ۲۶ آوریل ۲۰۱۹ (۲۹ فروردین تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار شد.


انتهای پیام/4072/4104/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب