دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام عباسی:

دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بسیار خوبی برای دیپلماسی علمی کشور است

رئیس جامعة المصطفی(ص) العالمیة گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه با نگاهی که در دوره جدید در آن وجود دارد، ظرفیت بسیار خوبی برای دیپلماسی علمی کشور است.
کد خبر : 375145
75.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام علی عباسی در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بین جامعة‌المصطفی(ص) العالمیة و دانشگاه آزاد اسلامی که عصر امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی در حوزه علم دستاوردهای قابل توجهی داشته است. همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید کرده‌اند، موتور محرکه گام دوم انقلاب، حرکت علمی است که خوشبختانه در دو دهه گذشته ظرفیت خوبی در داخل و فضای بین‌المللی ایجاد شده است.


وی ادامه داد: مراکزی مانند دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه با نگاهی که در دوره جدید در آن وجود دارد، ظرفیت بسیار خوبی برای دیپلماسی علمی کشور هستند. با توجه به جمعیت جوانان کشور، یک‌میلیون و 200 هزار دانشجو، رقم قابل توجهی است که این موضوع از دستاوردهای انقلاب اسلامی است. دانشجو یک سرمایه بزرگ علمی است که باید قدر آن را دانست.


عباسی با بیان اینکه جامعة‌المصطفی(ص) 50 هزار دانشجو و طلبه از 130 ملیت دارد، گفت: کمتر کشوری را سراغ داریم که دانشجویی در جامعة‌المصطفی(ص) نداشته باشد و این ظرفیت قابل توجهی است که می‌توانیم برای آینده، توسعه روابط علمی، دیپلماسی علمی و حضور علمی انقلاب اسلامی در جهان از آن استفاده کنیم. جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان مجموعه‌ای صاحب فکر و گفتمان مطرح است و حضور آن از جنس فرهنگ، پیام علمی و معنوی است و جا دارد برای این کار ظرفیت‌های مشترک جامعة‌المصطفی(ص) و دانشگاه آزاد اسلامی را تجمیع کنیم.


رئیس جامعة‌المصطفی(ص) العالمیة تأکید کرد: فارغ‌التحصیلان جامعة‌المصطفی(ص) به‌عنوان سرمایه‌های اجتماعی انقلاب اسلامی در جای جای جهان حضور دارند و یک شبکه انسانی ایجاد کرده‌اند که با علقه و وابستگی که به جمهوری اسلامی ایران دارند، می‌توانند در خدمت ترویج فرهنگ انقلاب باشند. دانشگاه آزاد اسلامی اگر بخواهد حضور جدی‌تری در کشورهای منطقه داشته باشد، می‌تواند از ظرفیت‌های جامعة‌المصطفی(ص) استفاده کند.


وی خاطرنشان کرد: همان‌طور که ساختار دانشگاه آزاد اسلامی به سمت علم پایه رفته است و حوزه‌های دانشی در آن مورد توجه جدی‌تری قرار گرفته، جامعة‌المصطفی(ص) نیز مبنای مجتمع‌ها و مراکز علمی خود را در حوزه صف، بر اساس 6 حوزه دانشی «فقه و اصول»، «قرآن و حدیث»، «تاریخ، سیره و تمدن»، «مباحث علوم انسانی و اجتماعی»، «حکمت و مطالعه ادیان» و «مباحث فرهنگ و زبان» را قرار داده است.


عباسی ادامه داد: جامعة‌المصطفی(ص) تاکنون وارد مباحث علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم پزشکی نشده است که می‌توانیم در این حوزه‌ها از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی کمک بگیریم تا طلاب و دانشجویان علوم انسانی و علوم اسلامی جامعة‌المصطفی(ص) بتوانند پس از فراغت تحصیل یا در حین تحصیل، در این حوزه‌ها نیز کسب دانش کنند.


رئیس جامعة‌المصطفی(ص) العالمیة تأکید کرد: جامعة‌المصطفی(ص) در کشورهای هندوستان، افغانستان و پاکستان ظرفیت خوبی دارد که می‌توانیم در راستای انجام مأموریت‌های محوله بر اساس تفاهم‌نامه همکاری در زمینه همکاری‌های بین‌المللی با دانشگاه آزاد اسلامی در این کشورها مشارکت داشته باشیم.


وی با بیان اینکه جامعة‌المصطفی(ص) با تجارب ارزنده‌ای که در آموزش زبان فارسی به دانشجویان و طلاب خارجی دارد، می‌تواند به دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند، گفت: ما می‌توانیم بر اساس تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی، کلاس‌های آموزش زبان فارسی را برای دانشجویان خارجی این دانشگاه برگزار کنیم تا دانشجویان بتوانند پس از 6 ماه حضور در این کلاس‌ها، آمادگی حضور در کلاس‌های درس دانشگاه را داشته باشند.


عباسی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این تفاهم‌نامه، زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم کند و موجب خیر و برکت برای نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب