دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 فروردين 1398 - 12:31
استاندار اصفهان عنوان کرد:

تخریب حدود 8 هزار واحد مسکونی ناشی از سیل در اصفهان

استاندار اصفهان از خسارت و تخریب حدود 8 هزار واحد مسکونی ناشی از سیل در این استان خبر داد.
کد خبر : 371439
photo_2019-04-06_18-22-29.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری اصفهان، عباس رضایی در ششمین جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران با اشاره به اینکه از سوی وزیر کشور اصفهان همراه با پنج استان دیگر به‌عنوان استان مُعین خوزستان تعیین شده است، اظهار کرد: در ابلاغیه وزیر کشور، اصفهان به دلیل بدنه کارشناسی قوی، مقدم بر استان‌های دیگر برای کمک‌رسانی به سیل زدگان تعیین شده است.


وی از آمادگی کامل استان اصفهان برای کمک به سیل‌زدگان خوزستان خبر داد و اضافه کرد: سازمان‌ها و نهادهای این استان در حال آماده‌باش برای اعزام به مناطق سیل‌زده هستند.


استاندار اصفهان، تلاش دستگاه‌های اجرایی و مردم اصفهان برای کمک‌رسانی به هموطنان سیل‌زده در استان‌های گلستان و لرستان را ستود و افزود: با توجه به بحرانی شدن وضعیت خوزستان و اینکه باید پنج شهر در معرض سیل این استان هرچه سریع‌تر تخلیه شوند، وظیفه ملی و دینی ماست که به یاری هموطنان سیل زده بشتابیم.


رضایی یادآور شد: با کمک سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانیم زمینه اسکان هموطنان شهرهای آق‌قلا و الیگودرز که خانه‌هایشان تخریب شده را در استان اصفهان فراهم کنیم.


وی با اشاره به اقدامات مؤثر و مدیریت پیشگیرانه ناشی از حوادث اخیر سیل در استان اصفهان گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، با مدیریت مطلوب خسارت بارش برف در غرب این استان، باران شدید در جنوب و طوفان در محور شرق به حداقل رسید.


استاندار اصفهان تصریح کرد: ممکن است اصفهان نیز در آینده با بارش‌های سیل‌آسا مواجه شود؛ بنابراین باید فرمانداران، شهرداران، مدیران راه شهرسازی، آب منطقه‌ای و بنیاد مسکن مسیل‌ها را شناسایی و برای پیشگیری از بحران‌های احتمالی چاره‌اندیشی کنند. 


رضایی بر ضرورت آموزش مدیران دستگاه‌ها و شهروندان برای برون‌رفت از شرایط بحرانی تأکید و عنوان کرد: تاکنون به آموزش شهروندان و مدیران برای ارتقای آمادگی در شرایط سخت و بحرانی توجه جدی نشده است. 


وی به خسارت و تخریب حدود 8 هزار واحد مسکونی در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: حدود 520 میلیارد تومان به استان اصفهان به دنبال جاری شدن سیل در برخی شهرستان‌ها خسارت وارد شده و اکنون کار مرمت، تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی آغاز شده است .


استاندار اصفهان تأکید کرد: بیمه کردن واحدهای مسکونی و تولیدی، تأسیسات و امکانات بخش‌های مختلف استان مورد توجه قرار نگرفته که لازم است در این زمینه رویکرد شهروندان و متولیان تغییر کند. 


رضایی در خصوص سرریز شدن سد شور دهاقان واقع در جنوب استان اصفهان و هدایت آب آن به زاینده‌رود و اظهارنظر برخی افراد در فضای مجازی مبنی بر اینکه این آب باید به سد زاینده‌رود هدایت می‌شد، تشریح کرد: آب رها شده از سد شور در بالادست سد زاینده‌رود نبود و برای پیشگیری از خسارت‌های جبران‌ناپذیر، این سیلاب به سمت زاینده‌رود هدایت و با تدبیر مسئولان ذیربط به مادی‌ها و کانال‌های کشاورزی روانه شد.


انتهای پیام/4078/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب