دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 فروردين 1398 - 11:15
مهدی عامری

وجوب دفاع از جمهوریت

در چهلمین سال رفراندوم جمهوری اسلامی باید مانند همان روزهای صدر انقلاب از جمهوریت و آزادی و استقلال دفاع کرد و در دهان کسانی که مردم را حقیر می‌خواهند کوبید.
کد خبر : 370616
n82873769-72263117.jpg

گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ۱۲ فروردین روز جمهوریت و مردمسالاری نظام است. این روزها در چهل سالگی رفراندم تاریخی سال ۵۸، مع الاسف جمهوریت در مظلومیت به سر می‌برد و صداهای ناهنجار ضد مردم از چپ و راست شنیده می‌شود!


تعطیلی ریاست جمهوری، استانی و در واقع حزبی کردن انتخابات مجلس، اهانت‌های مکرر به مردم و... همگی نشان از فرآیندی دارد که جمهوریت نظام را روز به روز محدود و محدودتر کند!


عده‌ای تا رأی نمی‌آورند از تقلب و فهم کم سخن می گویند که با یک گونی سیب زمینی یا یک چک پول ۵۰ تومانی رأی می‌دهد، عده‌ای دیگر نیز مردم را کوفی و بی بصیرت می‌دانند که چشم به دهان سلبریتی ها دوخته‌اند و گویا از خود اراده‌ای ندارند!! و در ناکار آمدی دولت حقشان است از زلزله و سیل و گرانی زجر بکشند!!


در اندیشه امام و رهبری اما، مردم صاحب انقلاب و اهل بصیرت و تفکر هستند و حتی از برخی خواص و گروهها و جناحهای سیاسی درک بالاتری دارند و هر گاه راه برای آنها باز شده سبب پیشرفت کشور شده‌اند!


از آن دو مخالف، جمهوریت که ایمان به مردم ندارند، یکی‌شان به استقلال کشور چوب حراج زده و دیگری آزادی را به مسلخ برده است!


اگر نگاه به ملت و مردم درست و دور از تحقیر باشد، آن‌ها را در تصمیمات و سرنوشت کشور دخالت می‌دهد و به جای نگاه به خارج، چشم به دست ملت دارد و چون به مردم اطمینان دارد و آنها را فاسد یا جاهل نمی‌داند، اجازه می‌دهد آزادانه هم بر حکومت نظارت کند و هم در بیان و عقیده محدودیتی نداشته باشد!


پیام خواندنی امام در ۱۲ فروردین ۵۸ چنین مضمونی دارد، ایشان در این پیام از مردم می‌خواهد هرگاه دولتی درست عمل نکرد، خودشان برای اصلاح ورود کنند: "اگر دولتی را دید که خلاف می‌کند، ملت باید تودهنی به او بزند. اگر چنانچه دستگاه جابری را دید که می‌خواهد به آن‌ها ظلم کند، باید شکایت از او بکنند و دادگاه‌ها باید دادخواهی بکنند؛ و اگر نکردند خود ملت باید دادخواهی بکند، برود توی دهن آن‌ها بزند."


امام بعدها همین موضوع را در بندمیم وصیت‌نامه خود، درج کرد و مهروموم‌ها بعد، جانشین او، همین مطلب را در قالب فرمان "آتش به اختیار" مطرح کرد.


این بدین معناست رهبران انقلاب، از بن جان به مردم اعتماد و ایمان دارند و همان‌گونه که امام در وصیت‌نامه‌اش آورده است، این مردم را از مردم صدر اسلام بهتر و والاتر می‌دانند.


در چهلمین سال رفراندوم جمهوری اسلامی، باید مانند همان روزهای صدر انقلاب از جمهوریت و آزادی و استقلال دفاع کرد و در دهان کسانی که مردم را حقیر و زبون می‌خواهند کوبید!


انتهای پیام/4071/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب