دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 اسفند 1397 - 09:30
هاشمی در گفتگوی تفصیلی با آنا:

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رفتار سیاسی را برنمی‌تابد

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رفتار سیاسی را برنمی‌تابد و فقط به‌دنبال تحقق خط انقلاب اسلامی است.
کد خبر : 367348
BS0K5919.JPG

گروه سیاسی خبرگزاری آنا-سعید امینی؛ دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان در ماه‌های اخیر برای توسعه و اعتلای باورها و ارزش‌های انقلاب اسلامی در مجموعه بزرگ خود، شاهد تحولات اساسی برخاسته از مدیریت تحول‌خواه انقلابی بوده است.


یک سال است که از عمر تأسیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی می‌گذرد که تأسیس آن محصول همین مدیریت تحول‌خواه انقلابی است و برای اینکه جریان انقلاب در بزرگترین دانشگاه حضور جهان گسترش یابد بسیج اساتید نقش پیشران را ایفاء کرده است؛ زیرا اکثر کارشناسان بر این باورند برای موفقیت مدیریت تحول‌خواه انقلابی ابتدا باید از ظرفیت‌های اساتید انقلابی استفاده کرد، لذا تأسیس بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی را فراهم کرده تا این ظرفیت‌ها بیشتر خود را نشان دهد و سپس مورد شناسایی و استفاده قرار گیرند.


برای اینکه بیشتر با دستاوردها و مهمترین اقدامات بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از ثمرات مدیریت تحول‌خواه انقلابی در این دانشگاه آشنا شویم گفتگوی تفصیلی با سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.


آنا: با توجه به سالروز تأسیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی درباره تأثیرگذاری آن در تقویت جریان انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی توضیح دهید؟


هاشمی: تأسیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یک بارقه امیدی بود برای جریان انقلابی و حزب‌اللهی در دانشگاه آزاد اسلامی و الحمدلله تاکنون که یک سال از عمر آن می‌گذرد، اثرات تحول انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهود است. سازوکار بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی درواقع بعد از حدود تقریباً هشت یا 9 ماه از زمان حضور دکتر ولایتی، در سازمان مرکزی ایجاد شد. فکر می‌کنم که در پایان بهمن و اوایل اسفند 1396 بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی راه‌اندازی شد. برای جلسه معارفه‌ای که ترتیب داده شده بود، هم خود دکتر ولایتی تشریف داشتند، ریاست سازمان بسیج مستضعفین بودند، و ریاست وقت دانشگاه آزاد اسلامی و بسیج اساتید درواقع کار خودش را  این‌گونه شروع کرد.


از زمانی‌که بسیج اساتید بخشنامه‌اش توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده بود، تا سال 1396 در سازمان مرکزی ساختار سازمانی، دفتری و فعالیتی مشهود وجود نداشت. در برخی از واحدها دفاتر کانون‌های ما فعال بودند و فعالیت می‌کردند هم در تهران و هم در برخی استان‌ها، اما در سازمان مرکزی این دفاتر وجود نداشتند. درواقع با یک پی‌نوشت انقلابی ریاست هیئت اُمنای دانشگاه آزاد اسلامی، جریان بسیج اساتید در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت. آن پی‌نوشت منتج به شکل‌گیری دفتر بسیج اساتید در سازمان مرکزی و در پی داشتن برکات بسیار فراوانی در این یک سال و هم منجر به صدور بخشنامه‌های حمایتی درخصوص بسیج اساتید شد.


همچنین باید اضافه کنم که بخشنامه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در روز پنجم آذر 1397 روز ملی بسیج با هدف حمایت از بسیج اساتید، ایجاد دفتر در همه واحدهای دانشگاهی، اختصاص نیروی انسانی و تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای فعالیت‌های بسیج اساتید صادر شد.


از زمانی‌که بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شروع به فعالیت کرده، فعالیت‌هایش در سطح ملی مورد توجه بوده است. در عملکرد یک‌ساله بسیج اساتید ما شاهد درخشش آن‌ بوده‌ایم که یکی از این افتخارات، برگزیده شدن دفاتر بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دفاتر برگزیده و نمونه کشوری است.


محمود هاشمی

آنا: تا به امروز بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی چه اقداماتی در این دانشگاه انقلابی انجام داده است؟


هاشمی: از اهم فعالیت‌هایی که تا حالا بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در این یک سال گذشته داشته، یکی‌ بحث شبکه‌سازی است. در گذشته در این دانشگاه ذیل بسیج اساتید کشور، کانون‌هایی فعالیت می‌کردند و حدود 16 هزار عضو بسیج اساتید از هیئت علمی و حق‌التدریسی داشتند، اما اینکه شما یک شبکه منسجمی داشته باشید و بخواهید کار انقلابی بکنید وجود نداشت، لذا در حدود 6 ماه یکی از کارهای اساسی که بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی انجام داد، شبکه‌سازی اساتید انقلابی در همه استان‌ها بود؛ یعنی حدود هزاران استاد الان در این شبکه انقلابی ما وجود دارند، نه اینکه بگوییم همین‌طور آن‌ها را فهرست کرده باشیم، اساتیدی که حاضرند برای این انقلاب و برای این نظام یک سیلی در دانشگاه آزاد اسلامی بخورند، حدود 950 تا هزار نفر را تا حالا توانسته‌ایم شناسایی کنیم که در شبکه ما حضور دارند.


همچنین یکی دیگر از کارهایی که در این یک‌ سال گذشته انجام داده‌ایم، انسجام‌بخشی سازمانی در سطح کانون‌ها بوده است. در سطح واحدهای دانشگاهی، بعضاً می‌بینیم کانون‌های دانشگاهی فقط یک عنوان کانون بسیج داشتند، نه دفتری داشتند و نه تشکیلاتی، نه آمار سرمایه انسانی و نه فعالیتهایی که بعضاً از آن‌ها خواسته شده توانسته بودند انجام بدهند؛ زیرا در گذشته اصلاً مدیریت حمایت نمی‌کرد؛ اما امروز شاهد انسجام‌بخشی میان کانون‌ها هستیم که این انسجام‌بخشی باعث شده ما بتوانیم اساتید و کانون‌های تراز انقلاب اسلامی را شناسایی کنیم تا بتوانیم شوراهای تراز انقلاب اسلامی را تشکیل دهیم.


همچنین تأسیس اندیشکده‌ها از اثرات دیگر این انسجام‌بخشی است. با تغییر مدیریت در دانشگاه آزاد اسلامی درواقع یک رویکرد تحولی هم در بسیج اساتید کشور اتفاق افتاد و تحت این عنوان که بسیج اساتید به‌سمت حل مسائل و مشکلات جامعه حرکت کند و نیز مسائل و مشکلات جامعه را شناسایی و برای آن‌ها راهکار ارائه دهد که در این خصوص اندیشکده‌ها می‌توانند نقش بسزایی ایفاء کنند. در واقع در قالب این اندیشکده‌ها، اساتید می‌توانند مسائل و مشکلات منطقه و یا استان را شناسایی کرده و در حوزه‌ای که دارای تجربه هستند براساس شناسایی ظرفیت‌ها، راه‌حل ارائه دهند.


آنا: در حال حاضر چند اندیشکده در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارند؟


هاشمی: ما در دانشگاه آزاد اسلامی تا الان حدود هشت اندیشکده ایجاد کرده‌ایم.


آنا: تحت چه عناوینی؟


هاشمی: عناوین مختلفی هست. در استان‌های مختلف بعضاً آب و خاک هست، انرژی و مواد هست، اندیشکده زنان هست، در همه استان‌ها متفاوت است.


آنا: این اندیشکده‌‌ها توسط مسئولان کانون‌های بسیج دانشگاه تأسیس شده‌اند؟


هاشمی: توسط مسئولان کانون‌ها و اساتید بسیجی تأسیس شده‌اند. مثلاً آخرین اندیشکده ما که در بهمن ماه امسال افتتاح شد، اندیشکده غذا و مواد غذایی بود که در واحد ورامین تأسیس شد و پیش‌بینی ما این است که در سال آینده ده‌ها اندیشکده دیگر به‌معنای عملیاتی و کاربردی إن‌شاءالله ایجاد شود.


محمود هاشمی

آنا: با توجه به ظرفیت‌های بالای بسیج اساتید؛ آیا در این یک‌ سال اقدامات دیگری هم در دانشگاه آزاد اسلامی توسط بسیج اساتید انجام شده‌ است؟


هاشمی: یکی دیگر از برنامه‌های ما در بسیج اساتید که در این یک سال گذشته اتفاق افتاده، راه‌اندازی اردوهای راهیان علم و فناوری است. اردوهای راهیان علم و فناوری یکی از اثرات و برکاتش این است که استادان ما با دستاوردهای انقلاب اسلامی آشنا می‌شوند تا این دستاوردها را در کلاس‌های درس برای دانشجوها تبیین کنند. از اردوهایی که تا حالا تدارک دیده شده و یک مورد هم در دست اجراست مربوط به شرکت‌های صنعتی، صنعت هسته‌ای، صنعت موشکی هستند. اساتید ما وقتی در این مجموعه‌ها حضور پیدا می‌کنند، از نزدیک این دستاوردها را می‌بینند و در کلاس‌های درس به این دستاوردها اشاره می‌کنند.


همچنین بحث مسجدمحوری یکی دیگر از برنامه‌های ماست. اساتیدی که ارتباط با مساجد دارند، وقت‌شان را می‌توانند در مساجد بگذرانند، ما اعتقاد داریم مسجد سنگر انقلاب است، اساتید ما اگر در مساجد حضور پیدا کردند، نقش‌شان در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب و تحکیم انقلاب مضاعف‌تر می‌شود، لذا اساتیدی که در مساجد فعالیت می‌کنند، می‌توانند متناسب با نیاز مساجد نقش ایفا کنند و این افراد هم شناسایی شده‌اند. در خیلی از استان‌ها اجلاس مسجدمحوری با حضور امامان جماعت در سطح بسیج اساتید کشور که دانشگاه آزاد اسلامی هم در این خصوص نقش‌آفرینی کرده، برگزار شده است. یکی از برنامه‌های جدی بسیج اساتید کشور و دانشگاه آزاد اسلامی این است که بتواند استاد را به مسجد نزدیک کنند، استاد بتواند نقش خودش را ایفا کند.


همچنین برگزاری همایش‌های کارگشا به‌مناسبت‌های ملی یکی دیگر از اقدامات بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است. مثلاً همایش روز بسیج اساتید به‌مناسبت 31 خرداد تحت عنوان «استاد بسیجی، تحول انقلابی و دانشگاه تمدن‌ساز» اولین همایش ملی برای روز بسیج اساتید بوده که در سازمان مرکزی از زمان تأسیس بسیج اساتید اتفاق افتاده است.


یکی دیگر از برنامه‌های ما که رویکرد پژوهشی و علمی دارد، راه‌اندازی فصلنامه‌های علمی بوده است. دو فصلنامه‌ مراحل پایانی‌‌اش را طی می‌کند و دو فصلنامه‌ دیگر هم تشریفات اداری را سپری می‌کنند و امیدوار هستیم تا نیمه دوم سال آینده این فصلنامه‌ها راه‌اندازی شوند.


از دیگر اقدامات سازمان بسیج اساتید، راه‌اندازی شوراهای مختلف در سازمان مرکزی است که یکی از آن‌ها تأسیس شورای خواهران است. همچنین می‌توانم به جرئت عرض کنم در کلیه دانشگاه‌های مستقل یا دفاتر هماهنگی دانشگاه‌های مستقل و در مجموعه بسیج اساتید کشور، واحد خواهران بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی از همه آن‌ها پیشروتر است و فعالیت بسیار خوبی را انجام داده و بخش قابل توجهی از اعضای شورای خواهران از اساتید برجسته و فعال در حوزه‌های فرهنگی هستند و نیز اولین اجلاس اساتید خواهر که با روز زن و تولد حضرت زهرا (س) تقارن پیدا کرده بود در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و برنامه‌های وزینی بود و توانستیم 120 تا 140 استاد انقلابی در حوزه خواهران را گرد هم آوریم تا بتوانند در زمینه تعالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، حرفشان را مطرح کنند و همچنین در گام دوم هم إن‌شاءالله بتوانند نقش‌آفرینی داشته باشند.


تقریباً بیش از ده‌ها کرسی آزاداندیشی، نظریه‌پردازی و کارگاه‌های توانمندسازی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده‌اند، البته در سال آینده تعداد آن‌ها بیشتر هم خواهند شد و در سال آینده شاهد این خواهیم بود که جزئی از برنامه‌های منسجم ما خواهند بود و به جد آن‌ها را پیگیری می‌کنیم؛ زیرا نگاه ما این است که بتوانیم در کرسی‌های آزاداندیشی شبهاتی که اساتید نسبت به مسائل دارند، این شبهات برطرف شوند، همچنین اساتید توانمند شوند و بتوانند این شبهات را در کلاس‌ها برطرف کنند و نیز تصمیم داریم موضوعات چالشی و بکر را در این کرسی‌ها که تاکنون هیچ نهادی به آن ورود نداشته مثل چالش‌های ایران و غرب، بحث حجاب یا موارد دیگری که اگر نهاد دیگری چنین موضوعاتی را مطرح کند ممکن است مورد سؤال واقع شود، توسط بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مطرح خواهند شد؛ زیرا می‌خواهیم ابهامات و مسائلی که راجع به آن موضوع وجود دارد را برطرف کنیم.


یک اجلاسی را در بهمن 1397 در مشهد مقدس با محوریت انسجام‌بخشی، ارتزاق معنوی و تبیین دستاوردهای انقلاب و چهل‌ سالگی انقلاب اسلامی برگزار کردیم؛ این اجلاس اولین اجلاس سراسری در سطح مسئولان کانون‌های بسیج اساتید کشور بود که در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شد و جلسه بسیار ارزشمندی بود و از نظر مسئولان کانون‌ها و براساس بازتاب‌های رسانه‌ای و ملی از استقبال بسیار خوبی برخوردار بود. در این اجلاس شخصیت‌های ملی مثل سردار نقدی، سردار سلامی، آقای قالیباف، حمیدرضا مقدم‌فر مشاور رئیس هیئت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر شخصیت‌های ممتاز و برجسته حضور داشتند؛ مباحثی که در این اجلاس مطرح شدند مباحث کلیدی بودند که می‌توانند زمینه‌ساز حرکت مسئولان کانون‌ها و کانون‌های ما در سال‌های آینده باشند و در این اجلاس چهار کارگاه توانمندسازی مثل جنگ نرم، رسانه و سبک زندگی، سواد رسانه‌ای و فضای مجازی برگزار شدند تا همه کانون‌های ما بتوانند از آن‌ها استفاده کنند.


طبق مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، اساتید دانشگاه برای ارتقای مرتبه علمی خودشان و به‌عنوان سابقه فعالیت‌های فرهنگی می‌توانند در کارگاه‌های توانمندسازی که بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌کند، مشارکت داشته باشند.
همچنین در سال جاری برنامه‌ها و مقدمات تصویب دبیرخانه راهبردی «گام دوم انقلاب اسلامی» را انجام دادیم تا ان‌شاءالله در سال آینده این دبیرخانه شروع به فعالیت کند و ذیل آن هفت‌ مأموریت تعریف شده که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده‌اند و قرار است در سال آینده یکی از برنامه‌های ما پیگیری گام دوم باشد. برای این دبیرخانه، که هفت‌ کارگروه در نظر گرفته شده‌، شاهد حضور اساتید خبره با هدف پیگیری موضوعات مختلف خواهیم بود و ذیل این دبیرخانه راهبردی هفت‌ اجلاس منطقه‌ای را برای سال آینده داریم که هر دو ماه یک‌بار این اجلاس برگزار خواهد شد و در هر اجلاس منطقه‌ای که برگزار می‌کنیم پنج استان را مشارکت خواهیم داد و در کنار این اجلاس‌ها، شاهد برگزاری یک همایش ملی به‌صورت علمی که از فروردین ماه شروع به‌کار می‌کند، خواهیم بود و نهایتاً این اجلاس‌ها در مهر ماه خاتمه پیدا خواهند کرد.


ذیل این هفت‌ مأموریتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه «گام دوم» مورد تأکید قرار داده‌اند در این همایش موضوعات بسیار زیادی ارائه خواهند شد و مأموریت‌های متعددی مانند گفتمان‌سازی و جریان‌سازی در خصوص این بیانیه، تولید علم در این خصوص و سوم ارائه الگو توسط نخبگان و اساتید دلسوز انقلابی دنبال می‌شوند و همین‌ها محور حرکت ما در گام دوم خواهند بود.


آنا: با توجه به شرایط امروز کشور، بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی چه برنامه‌هایی را برای سال آینده، در دستورکار خود قرار داده است؟


هاشمی: سال آینده سال پرکار و سختی برای ما است. ما در سال آینده در کنار دبیرخانه گام دوم و اجرای برنامه‌های گام دوم انقلاب اسلامی و آن کارگروه‌هایی که اشاره کردم، برگزاری دوره‌های مختلف توانمندسازی و بصیرت‌افزایی استادان در سطوح مختلف را داریم. قطعاً ما به‌صورت ماهانه کارگاه‌های بصیرتی و توانمندسازی را برای اساتید و خانواده‌ها‌یشان برگزار می‌کنیم.


یکی دیگر از برنامه‌های ما که با جدیت پیگیری می‌کنیم این است که اندیشکده‌های ما برای سال آینده وارد عرصه عملیاتی شوند تا محصولاتشان را به‌صورت عینی بتوانیم مشاهده کنیم. همچنین در بحث تنظیم و تدوین سند جامع فرهنگی بسیج اساتید کشور، معاونت فرهنگی بسیج اساتید به‌صورت خاص مأموریت پیدا کرده تا در دانشگاه آزاد اسلامی این سند را تنظیم کند و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی هم در این خصوص تلاش خودش را می‌کند تا این سند در این دانشگاه تنظیم شود.


همچنین یکی دیگر از مأموریت‌هایی که به بسیج دانشگاه‌های آزاد اسلامی واگذار شده، احصای شاخص‌های استاد تراز انقلاب اسلامی است که ذیل معاونت فرهنگی بسیج اساتید کشور این مأموریت را داریم پیگیری می‌کنیم که إن‌شاءالله من فکر می‌کنم در اوایل سال آینده این تحقق پیدا کند و این سندها ایجاد شوند. همچنین بحث اردوی راهیان علم‌ و فناوری مانند گذشته با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.


محمود هاشمی

از دیگر برنامه‌های ما برای سال آینده برگزاری اردوی راهیان غرب در تابستان سال آینده است، البته اردوی راهیان نور سال 97 را هم داریم که از 24 تا 27 اسفند ماه در منطقه بوشهر برگزار می‌شود.


همچنین اجرا یا انجام طرح‌های پژوهشی در مجموعه بسیج اساتید کشور را کلید زدیم که قطعاً تا 6 ماه ابتدای سال آینده به نتیجه می‌رسد. مورد بعدی، تلاش برای برگزاری یا پیاده‌سازی رویکرد اربعین است و در این راستا تلاش می‌کنیم تا بتوانیم کارهای علمی در خصوص اربعین انجام دهیم، البته علی‌رغم اینکه اندیشکده‌ای هم در این خصوص ایجاد شده اما در این خصوص به آن‌ها کمک می‌کنیم تا مواردی را که احصا شده‌اند را جمع‌آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند؛ یعنی می‌خواهیم اربعین را تشریح کنیم.


برای سال آینده برنامه‌ای را برای ایجاد جبهه متحد علمی-فرهنگی از استادان متعهد و ارزشی جهت انسجام‌بخشی میان آن‌ها در نظر گرفته‌ایم و این انسجام‌بخشی در سال آینده روزبه‌روز تقویت خواهد شد چراکه اعتقاد بر این داریم برای تحقق طلوع تمدن نوین اسلامی اگر ما انسجام‌بخشی، وحدت و فعالیت‌های فرهنگی نداشته باشیم، گام دوم تحقق پیدا نخواهد کرد.


یکی دیگر از برنامه‌های پیش‌روی ما در سال آینده، در دستورکار نگاه داشتن دیدار با مراجع عظام تقلید مانند گذشته و بهره بردن از راهکارها و آگاهی از دغدغه‌های آن‌ها در حوزه مسائل دانشگاهی است و نیز افزایش دیدارها با خانواده معظم شهداست و معمولاً در طول سال به هر استانی که می‌رویم حداقل یک بازدید از خانواده یک شهید داریم و نیز یکی از انتظاراتی که بعضاً خانواده‌های معظم شهدا از ما دارند حفظ و جاری شدن خط انقلاب در واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی است و همین موضوع به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تبدیل شده و آن را پیگیری می‌کنیم و نیز یکی از برنامه‌های جدی ما هم بحث اردوهای جهادی است که در سال آینده آن را پیگیری می‌کنیم.


آنا: آقای دکتر امروز بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی چند عضو دارد؟


هاشمی: حدود 16 هزار و 500 نفر از اساتید تمام وقت، هیئت علمی و حق‌التدریسی عضو بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی هستند و هم در کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور عضویت دارند.


محمود هاشمی

آنا: برخی از جناح‌ها از مدیریت تحول‌خواه انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی ناراحت هستند دلیل ناراحتی آن‌ها چیست و چرا برخی رفتارها علیه این نوع مدیریت از سوی آن‌ها صورت می‌گیرد؟


هاشمی: من اعتقاد دارم مدیریتی که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود کاملاً مدیریت جهادی است. شما ببینید دانشگاهی با این عظمت در شرایط فعلی چگونه دارد اداره می‌شود با همه نوسانات اقتصادی بدون اینکه کوچک‌ترین مشکلی داشته باشد. این نشان از رویکرد جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی است. خب طبیعتاً الان که دانشگاه آزاد اسلامی هم‌سوتر از گذشته در مسیر انقلاب قرار گرفته، الان که دانشگاه آزاد اسلامی به‌دنبال تحقق ارزش‌های ناب انقلابی است، طبیعی هم هست که خیلی‌ها که دوست ندارند چنین تحولی در این دانشگاه صورت گیرد از این تحولات و مدیریت ارزشی آن ناراحت شوند.


من اعتقاد به این دارم بعضاً جناح‌های غیرارزشی اگر به مدیریت، به افراد و به اشخاص خرده می‌گیرند، نشانه حقانیت‌شان است. کما اینکه در کلام حضرت امام(ره) می‌بینیم موقعی که برخی از کشورها و استکبار از شما تعریف می‌کند، بدانید که یک مشکلی دارید، موقعی که آن‌ها در مقابل شما می‌ایستند، بدانید که جبهه شما جبهه حقی است.


مسیری که امروز این دانشگاه در پیش گرفته کاملاً حق است، اما این را هم باید دقت کنیم که خدای ناکرده دچار غفلت نشویم که اگر دچار غفلت شویم هزینه‌ای که باید بدهیم هم در این دنیا و هم در آن دنیا هزینه بسیار سنگینی است. این تحول انقلاب به این راحتی به دست نیامده و استمرارش هم راحت نیست. همه باید دست به دست همدیگر بدهیم و حرکت ما هم باید حرکت جهادی باشد. بسیج اساتید در تمام عرصه‌ها پای کار مجموعه انقلاب است. دانشگاه آزاد اسلامی هم که الان در مسیر انقلاب قرار گرفته، بسیج اساتید در کنارش است و حمایتش می‌کند.


آنا: در پایان اگر مطلب مهمی باقی مانده که ضرورت دارد مخاطبان از آن مطلع شوند، بیان کنید.


هاشمی: می‌خواهم در پایان گفتگو به این نکته اشاره کنم که بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی، نه رفتار سیاسی می‌کند و نه رفتار سیاسی را برمی‌تابد. ما به‌دنبال تحقق خط انقلاب اسلامی هستیم. هر کس با هر ویژگی‌هایی در هر سطحی از دانشگاه آزاد اسلامی باشد و خط انقلاب را دنبال کند، بسیج اساتید با تمام وجود پای کارش خواهد بود، هماهنگ خواهد بود، حمایتش خواهد کرد و هر کسی در هر سطحی بخواهد نسبت به ارزش‌های انقلاب، ارزش‌های اسلام رفتار سیاسی داشته باشد، قطعاً بسیج اساتید در مقابلش موضع‌گیری سختی خواهد داشت.


آنا: از فرصتی که برای انجام این مصاحبه در اختیار ما گذاشتید تشکر می‌کنم.


انتهای پیام/4079/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب