تحصیل بیش از 2 هزار دانشآموز طیف اتیسم در مدارس
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از آموزشوپرورش، امیرعلی نعمتاللهی با اشاره به خدمات بنیاد بیماریهای خاص، اظهار کرد: بنیاد بیماریهای خاص خدمات زیادی در سطح کشور ارائه کرده و در جهت ارائه خدمات اقدامات و فعالیتهای مناسبی داشته است.
وی افزود: در حال حاضر تلاش میشود تا مباحث در درون دولت، کمیسیونها و کارگروههای تخصصی پیگیری و خدمتگزاری به مردم صورت گیرد لذا این جلسه در جهت حل مشکلات افراد طیف اتیسم است.
قائممقام وزیر آموزش وپرورش خاطرنشان کرد: در وزارت آموزشوپرورش با وجود محدودیتها، آمادگی همکاری بیشتر با بنیادها و نهادهای فعال در این حوزه ، در راستای توجه و حمایت بیشتر از دانشآموزان طیف اتیسم وجود دارد.
نعمتاللهی با بیان اینکه در آموزشوپرورش ظرفیتهای خوبی برای اطلاعرسانی وجود دارد، گفت: شبکه تعاملی سینا با خانوادهها ارتباط خوبی میتواند برقرار کند و آموزشهای تخصصی را برای والدین دانشآموزان طیف اتیسم داشته باشد.
وی با اشاره به برنامهها و اقدامات سازمان آموزشوپرورش استثنایی اظهار کرد: 2 هزار و 617 دانشآموز طیف اتیسم شامل ۴٨١ دختر و 2 هزار و 136 پسر هستند که در ٣٢٧ کلاس خاص و ٣٠ مدرسه مستقل دولتی و ١٨ مرکز غیردولتی مشغول به تحصیلاند.
قائممقام وزیر آموزشوپرورش با اشاره به برنامههای تحولی آموزشوپرورش از جمله مهارتآفرینی و بازی و یادگیری، تأکید کرد: در سازمان آموزشوپرورش استثنایی بهطور ویژه این بحثها در جهت ارتقای آموزشها پیگیری میشود.
وی در ادامه برگزاری دورههای آموزشی برای معلمان و والدین را مهم دانست و اضافه کرد: بیش از ۴۵ دوره آموزشی ضمن خدمت برای تربیت معلمان و والدینی که فرزند مبتلا به اتیسم دارند، برگزارشده است.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/