دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 اسفند 1397 - 05:42
بر اساس تحقیقات؛

استادان زن موفقیت خود را نمی‌پذیرند

بر اساس تحقیقات انجام شده، استادان زن موفقیت خود را نمی‌پذیرند.
کد خبر : 362354
3036006-poster-p-1-8-tips-for-overcoming-impostor-syndrome.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، نظرسنجی‌های اخیر حاکی از آن است که سطح خودکفایی در استادان زن مبتلا به سندروم ایمپاستر بسیار بالاست. دو سوم از استاد زن در دانشگاه‌ها احساس مکرر و شدیدی از فریبکاری را تجربه می‌کنند.


سندرم ایمپاستر یک پدیده روانی است که در آن فرد نمی‌تواند موفقیت‌هایش را بپذیرد. برخلاف آنچه شواهد بیرونی نشان می‌دهد که فرد با رقابت و تلاش به موفقیت رسیده، خود فرد تصور می‌کند که لیاقت موفقیت را ندارد و کلاهبردار است. این افراد فکر می‌کنند موفقیت آنها با خوش‌شانسی، زمان‌بندی یا فریب دادن دیگران به دست آمده است. افراد مبتلا به سندروم ایمپاستر باور ندارند که باهوش یا تلاش‌گر هستند.


دانشمندان دانشگاه سینسیناتی و دانشگاه ایالتی کنسا در جورجیای آلمان با نظرسنجی از استادان دانشگاه‌های سراسر جهان به نتایج جالبی دست یافتند. در نظرسنجی از هزار و 326 استاد زن درباره شک و تردید فکری پرسیده شد. براساس نتایج حاصل 95 درصد از آنها مبتلا به سندروم ایمپاستر هستند. به گفته محققان 46 درصد از شرکت‌کنندگان به‌صورت مکرر علائم سندروم ایمپاستر را از خود نشان می‌دادند، 20 درصد از آنها نیز به‌صورت مکرر و شدید دچار ترس از این می‌شوند که فریبکار و دغل‌باز هستند.


به گفته دانشمندان، سندروم ایمپاستر روی استادان زن عضو هیئت علمی و محققان دانشگاهی زن با مدرک دکتری به‌صورت یکسانی اثر می‌گذارد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب