دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1397 - 01:44

ورزش مستمر داروی قطعی درمان افسردگی/تأثیر ورزش در تراکم استخوانی

ورزش مستمر موجب درمان و جلوگیری افسردگی در بین جوانان به ویژه دانشجویان می‌شود.
کد خبر : 359895

به گزارش خبرنگار حوزه ورزشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تحقیقات درخصوص افسردگی و ارتباط آن با ورزش نشان می‌دهند که احتمالاً ورزش در کاهش افسردگی تأثیرگذار است. ورزشی که با افزایش ضربان قلب همراه باشد، طبق تحقیقات انجام شده اثراتی شبیه اثرات داروهای ضد افسردگی خواهد داشت.


بر اساس تحقیقات صورت گرفته، پس از ۱۰ ماه ورزش کردن، احتمال عود کردن افسردگی کاهش می‌یابد. در افسردگی ناشی از بی‌تحرکی، میزان رادیکال‌های آزاد خطرناک به‌نام «گونه‌های در مغز افزایش می‌یابد، با این‌حال چنین مواد خطرناکی می‌توانند به‌واسطه واکنش‌های آنزیمی و غیرآنزیمی از بدن زدوده شوند.


تأثیر ورزش بر پوکی استخوان



یک مطالعه در مجله(Endocrinology demonstrated) نشان داد که 16 هفته تمرین مقاومتی  تأثیر به‌سزایی بر تراکم استخوانی (BMD) داشت، که می‌تواند باعث کاهش شکستگی‌های استخوانی شود.


در دید جامعه، ممکن است گفته شود فردا جوان دچار پوکی استخوان نمی‌شود، اما حداکثر تراکم استخوان در اوایل زندگی (20 تا 30 سالگی) به دست می آید و پس از آن تغییرات هورمونی (زنان) و افزایش سن (مردان و زنان) منجر به کاهش BMD می‌شود، حتی اگر فرد جوان باشد، همزمان تراکم استخوانی را با تمرین مناسب و عادت‌های تغذیه‌ای به حداکثر  برساند، زیرا این امر منجر به کاهش خطر احتمالی شکستگی‌ها، در ادامه زندگی فرد می‌شود.


بنابراین، دانشجویان و جوانان باید تمرینات مقاومتی را به برنامه تمرینات خود اضافه کنند، زیرا مزایای سیستم  اسکلتی عضلانی بی‌شمار  است. 


انتهای پیام/۴۰۸۴/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب