دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 بهمن 1397 - 19:30
ثمری:

ایران با وجود 4 میلیون دانشجوی فعال قدرت علمی منطقه شده است

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاداسلامی گفت:به‌دلیل حضور بیش از 4 میلیون دانشجو و 80 هزار عضو هیئت علمی جایگاه نخست علمی منطقه را به دست آوردیم.
کد خبر : 358673
2 (1).JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرری، از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) داود ثمری عصر امروز در گردهمایی رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهر ری اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی منشأ خدمات ارزنده‌ای در کشور بوده و به‌عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا در عرصه نظام آموزش عالی در حال فعالیت است.


ثمری با نگاهی اجمالی به دوره‌های مختلف آموزش عالی و عملکرد آن در زمان قبل و بعد از انقلاب اسلامی، عنوان کرد: قبل از انقلاب تعداد کل دانشجویان ایران 170 هزار و 4 هزار استاد هیئت علمی بوده اما در حال حاضر ما بیش از 4 میلیون دانشجو و 80 هزار عضو هیئت علمی فعال داریم و در نتیجه این اقدام موفق به کسب جایگاه نخست علمی در منطقه شده‌ایم.


وی افزود: رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی راهبری کردن پروژه‌های برون‌دانشگاهی است از سوی دیگر در چشم‌انداز جدید سعی داریم تمام واحدهای دانشگاه آزاد به یک دانشگاه مسأله‌محور تبدیل شوند که در این راستا بتوانیم مسائل و معضلات کشور را شناسایی و برای آن‌ها در مراکز تحقیقاتی خود راهکارهای پیدا کنیم.


مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: برنامه‌های کیفی در دستور کار خود قرار داده‌ایم و در یک اعتبار‌سنجی و ارزیابی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه در حال حاضر 120 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی فعالند و برنامه اصلی ما مأموریت‌گرا کردن این مراکز است.


ثمری گفت: ساختار تشکیلات در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دچار تغییر و تحولاتی شده و در حقیقت به سوی تخصصی شدن معاونت‌ها حرکت کرده‌ایم و افق بسیار روشنی برای مراکز تحقیقاتی ترسیم شده است.


این مقام مسئول با بیان اینکه یک چهارم از جمعیت دانشجو در استان تهران متمرکز شده خاطر نشان کرد: باید درصدد افزایش تولیدات علمی و پژوهشی در تهران باشیم چرا که کارکردهای بسیار مهمی در زمینه انجام پروژه‌های پژوهشی برای ما دارد.


وی با تأکید بر جذب و به‌کارگیری دانشجویان پژوهش‌محور در مراکز تحقیقاتی گفت: هدف مراکز صرفاً کسب درآمد نباشد و سعی شود تا با دعوت از اعضای هیئت علمی تأثیر‌گذار و ایجاد انگیزه در آنان به بهینه‌کردن ساختارها و دستورالعمل‌ها کمک کنند.


ثمری خواستار برگزاری این جلسات به‌صورت ماهانه و تشکیل کارگروه تخصصی به‌منظور تدوین و تهیه برنامه‌های مشخص و مدون برای مراکز تحقیقاتی شد.


انتهای پیام/4117/4122/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب