دولت به دنبال حمایت از تولید و کمک همهجانبه به مردم است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، فرهاد دژپسند در جلسه شورای گفتگو و نشست هماندیشی فعالان اقتصادی و تجار سیستان و بلوچستان در زاهدان با بیان اینکه جنوب شرق و شرق کشور بهویژه سیستان و بلوچستان ازنظر زیرساختها محروم هستند گفت: به برکت انقلاب اسلامی تحول بنیادی در سرمایهگذاری دولت در این استان ایجادشده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در این جلسه که بیش از ۴ ساعت به طول انجامید با بیان این مطلب اظهار داشت: رونق سرمایهگذاری و تولید، رویکرد جدی دولت است تا از این مسیر شاهد کاهش تورم، افزایش تولید و اشتغال در کشور باشیم.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان از ظرفیتهای فراوانی نظیر تجارت، معادن، اقتصاد آب، کشاورزی و غیره برخوردار است که میتوان با سرمایهگذاری در این بخشها، توسعه، اشتغال و تولید را برای منطقه به ارمغان آورد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان همچنین از سرمایه انسانی مطلوبی نیز برخوردار است گفت: اگر برنامه راهبردی مناسب برای استان تدوین و بر روی آن نظارت و پیگیری لازم صورت گیرد میتوان شاهد پیشرفت این نقطه از ایران اسلامی بود.
وزیر اقتصاد همچنین با بیان اینکه هدف دولت، با حمایت از تولید و سرمایهگذاری، کمک همهجانبه به مردم است اظهار کرد: بهبود فضای کسبوکار، کاهش آسیبهای نظام مالیاتی و گمرک با رویکرد ایجاد رونق و تسهیل شرایط کسبوکار موردتوجه قرار دارد.
دژپسند تأکید کرد: سیستان و بلوچستان با برخورداری از فرصت قرار گرفتن در منطقه مرزی و داشتن تنها بندر اقیانوسی کشور و دسترسی به بازارهای آسیای میانه میتواند سرمایههای خارجی را با سودآوری خوب جذب کند.
وی افزود: راه مؤثر برای رفع شکاف سرمایه و ایجاد موتور رشد منطقه، سرمایهگذاری خارجی در سیستان و بلوچستان است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد، تنها منابع دولتی سبب رفع مشکلات سیستان و بلوچستان نمیشود، بلکه همت و بسیج همهی افراد و بخش خصوصی را میطلبد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان هماینک در ردههای نخست جذب سرمایهگذاری خارجی در کشور قرار دارد گفت: میتوان ضمن جلب نظر سرمایهگذاران خارجی با استفاده از تسهیلات بانکی و منابع صندوق توسعه ملی و ترکیب این سرمایهها ، توسعه این استان را رقم زد.
دژپسند با اشاره به تسهیلات اعطایی بانکها در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در 9 ماهه نخست امسال 14 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی در این استان پرداختشده است.
وی با بیان اینکه رمز جهش اقتصاد سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری است اظهار کرد: ضروری است یک دروازه مشترک بین ایران و پاکستان ایجاد شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی بر راهاندازی مرکز سرمایهگذاری در سیستان و بلوچستان نیز تأکید کرد و گفت: به خانم ریگی، که فرزند این استان است و اخیراً بهعنوان دومین سفیر زن و سفیر کشورمان در برونئی انتخابشده تأکید کردم، اگر شما از ظرفیت آن کشور و ثروتهای مردمش برای سرمایهگذاری در سیستان و بلوچستان بهره بگیرید و سرمایه را به این استان سوق دهید این بزرگترین خدمت به کشور است.
گفتنی است در این نشست ۴ ساعته فعالان اقتصادی استان بهتفصیل مشکلات و مسائل خود را طرح و وزیر اقتصاد نیز به همراه معاونین خود ضمن استماع مشکلات، دستورات مشخص و صریحی را برای رفع موانع و مشکلات مطرحشده صادر کرد.
انتهای پیام/4092/
انتهای پیام/