دشمنی با انقلاب اسلامی به دلیل محدودیت نفوذ آمریکا در منطقه است
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت الاسلام مصطفی رستمی در همایش «ظرفیت انقلاب، کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی» که عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام برگزار شد اظهار کرد: دشمنی با انقلاب اسلامی را میتوان در سه دلیل دانست. منابع عظیم نفتی؛ گاز و منابع طبیعی دیگر در کشور مستقلی مانند ایران به خودی خود دلیل خوبی برای دشمنی نظام سلطه با انقلاب است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان بررسی چکیده مقالات و سخنرانیهای همایش، اظهار کرد: از اهتمام دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی تشکر لازم را دارم.
حجتالاسلام رستمی با اشاره به چالشهای 40 ساله غربیها با نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: در مرحله نخست خروج کشوری بزرگ و بااهمیت و با ذخایر ارزشمند از اردوگاه غرب و چنگال استعمارگران دلیلی بود برای غربیها تا با فرهنگ، تمدن و کارگزاران جمهوری اسلامی دشمنی کنند.
وی ادامه داد: برای فهمیدن و درک تاریخ ایران پیشنهاد میکنم یکی از منابع کارگزاران رژیم پهلوی که مکتوب شده است را مطالعه بکنید. مواضع عصر انقلاب بهمراتب واقعیتر از کارگزاران امروز است. اکنون بعضی از نخبگان سیاسی موضع خود را نسبت به اتفاقات انقلاب تغییر دادهاند. برنامه غرب برای کنترل یا توقف انقلاب بود که در جریان تسخیر لانه جاسوسی مشاهده شد که تعداد آمریکاییها و مستشاران و کارشناسان آنها حتی بیش از آمار ارائهشده در منابع است.
حجتالاسلام رستمی با اشاره به دسته دوم از دلایل چالش غرب با نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: جریان انقلاب و در رأس آن نظام انقلاب اسلامی جبهه مقاومت در برابر ظلم و اسلامخواهی در منطقه را به بیان عمومی تبدیل کرد، از این رو دشمن مواضع خود را در تهدید دیده و چالشهای وسیعتری علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه آغاز کرد. اکنون زلزلهای از آرمانخواهی اسلامی در مقابل غربیها در منطقه شروع شده است و کانون آن ایران است و از نظر غربیها این کانون باید کنترل شود.
رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به روشهای خصمانه غربیها برای کنترل و مدیریت نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: طراحی ترورها، طراحی اقدامات و نقشههای تجزیهطلبانه، حمایت از صدام حسین در جنگ علیه ایران، برخوردهای اقتصادی و تحریمها از جمله برنامههای خصمانه غربیها در این راستا است.
حجتالاسلام رستمی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اهداف جمهوری اسلامی در خارج کردن آمریکا از کشور در اوایل انقلاب و اکنون خارج کردن کشور از منطقه بیان کرد: این فرمایش رهبری فرزانه نشان از پیروزی ایران بر سلطه غرب و زوال غرب در برابر نظام جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد: پیام توئیتری ترامپ مبنی بر هزینهکردهای آمریکا در منطقه و عدم نتیجهگیری و پیروزی آنها در منطقه نشان روشنی از اعتراف غربیها به شکست در مقابل محور مقاومت و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
حجتالاسلام رستمی با بیان عربدهکشیهای غرب و آمریکا مبنی بر خروج بشار اسد از سوریه گفت: امروز شاهد مذاکره آمریکا با سوریه و یمن برای حفظ دولت مستقر در این کشورها هستیم. اینها نشان روشنی از عقبنشینیهای غرب در منطقه است.
وی با اشاره به دلیل سوم چالشهای غرب با نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با به چالش کشیدن نظام غرب در عالم باعث تزلزل نظامهای فکری لیبرال دموکراسی شده است و به موجب این چالشهای بسیاری در بین متفکران غربی و نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است. امروزه نظام جمهوری اسلامی روابط معنوی و انسانی را در منطقه احیا کرده است ولی جوامع غربی روزبهروز از معنویت و مبانی انسانی دور میشوند.
رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به تئوریهای فوکویاما در کتاب «پایان تاریخ» گفت: در این کتاب آمده است نظام لیبرالدموکراسی از فروپاشی نظام روسیه در حال شکلگیری است و همه باید در مقابل آن تسلیم شوند. برخی نخبگان سیاسی نیز در کشور به دیدگاههای لیبرالدموکراسی دامن زده و صورتی مشروع از این تئوری را نشان میدهند که البته بعدها فوکویاما وجود نواقص و ایراداتی را در این دیدگاه اعتراف میکند.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران نظام بدیعی است که نظام لیبرالدموکراسی را به چالش کشیده است. نظام اسلامی برخلاف اومانیسم غربی مبتنی بر معنویت و استدلالهای الهی و انسانی است. رسالتی که رهبر معظم انقلاب برای بخش علمی و آفرینندگان دانش کشور ترسیم کردهاند مقابله با دیدگاههای لیبرال دموکراسی در نقشه راه علمی کشور است.
حجتالاسلام رستمی با اشاره به تعابیر مقام معظم رهبری مبنی بر فروپاشی و فرسودگی نظام لیبرال دموکراسی در دنیا و جایگزینی آن با یک تمدن مبتنی بر ایمان توحیدی تصریح کرد: نظام فکری کشور نباید بر پایه نظریههای ناامیدکننده باشد. باور داریم که باید در تحقق جایگزینی تمدن مبتنی بر ایمان توحیدی تمام نظامهای لیبرال موفق و گامهای مؤثری خواهیم گذاشت.
انتهای پیام/4107/4007/4116/پ
انتهای پیام/