دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 دی 1397 - 19:59
مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران:

باید 50 درصد از دانش‌آموزان رشته‌های مهارتی را بیاموزند

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مازندران گفت: با توجه به سیاست‌های کلی که آموزش مهارت‌محوری است باید 50 درصد از دانش‌آموزان رشته‌های مهارتی را بیاموزند.
کد خبر : 353885
IMG_4593 (Copy).JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، نهمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش با حضور فرماندار شهرستان ساری و مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مازندران با محوریت گرامیداشت هفته شوراهای آموزش‌وپرورش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.


مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مازندران در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ساری اظهار کرد: ارتقای سطح علمی همه دانش‌آموزان استان آرزوی متولیان امر آموزش در سطح ملی است. به نظرم درحال‌حاضر بهترین فرصت برای دانشجویان، انتخاب دانشگاه‌های بومی برای ادامه تحصیل است.


عسگری نیکزاد امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه در آموزش فنی حرفه‌ای یک مقطع اضافه‌ شده و آموزش‌وپرورش استان هم در این زمینه از نظر تجهیزات آموزشی در مضیقه بوده و از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در بخش‌های مختلف آموزشی و فنی‌وحرفه‌ای از امکانات و تجهیزات بسیار خوبی برخوردار است، لذا با بستن قرارداد آموزشی با دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای استفاده حداکثری از فضاهای آموزشی این دانشگاه این مشکل برطرف خواهد شد.


نیکزاد در جواب این سؤال خبرنگار آنا که چه انتظاری از دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش دانش‌آموزان دارید، بیان کرد: با توجه به سیاست‌های کلی نظام آموزش‌وپرورش کشور به‌ سمت آموزش مهارت‌محور که تا برنامه ششم باید 50 درصد از دانش‌آموزان رشته‌های مهارتی را بیاموزند، تعامل با دانشگاه که از ظرفیت آموزشی خوبی برخوردار است در تقویت بخش فنی‌وحرفه‌ای در راستای پیشرفت به سمت رشته‌های مهندسی می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های دوجانبه در امر آموزش و پروش باشد.


مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مازندران درباره ادامه تحصیل دانش‌آموزان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به خبرنگار آنا گفت: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از نظر تجهیزات آموزشی و استادان مجرب در جایگاه عالی آموزش در سطح استان بهره‌مند است، لذا توصیه بنده به همه دانش‌آموزان استان این است که در درجه نخست شهر محل سکونت خودشان را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند تا از آسیب‌های احتمالی که همه خانواده‌ها نگران این امر هستند، به دور باشند.


نیکزاد در مورد پر شدن صندلی‌های خالی دانشگاه به خبرنگار آنا گفت: تأکید می‌کنم که خانواده‌ها برای ادامه تحصیل فرزندان خود دانشگاه‌های بومی را که رشته‌های مهارتی را آموزش می‌دهند، انتخاب کنند و دانشگاه‌ها هم دنبال رشته‌های مهارتی برای جذب دانشجو باشند.


فرماندار شهرستان ساری نیز با بیان اینکه مشارکت خودجوش در نظام تعلیم وتربیت وظیفه همه دستگاه‌های اجرایی است، گفت: در بحث مهارت‌آموزی، هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به سمت آموزش و مهارت وظیفه همه متولیان آموزش‌وپرورش است و جلب اعتماد عمومی در این بخش زمانی محقق می‌شود که همه راه‌های ممکن برای این مشارکت گسترده آنالیز و بستر مناسب فراهم شود.


عباسعلی رضایی تصریح کرد: نقش مسئولان در تعلیم و تربیت یک هنر مدیریت آموزشی در امور اجرایی است و تحقق اهداف آموزشی برای شکوفایی برنامه‌های تعیین شده آموزش‌وپرورش نیاز به حمایت همه دستگاه‌های اجرایی دارد.


رضایی تأکید کرد: فرمانداری شهرستان ساری آماده هرگونه حمایت و همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به امر آموزش در سطح استان است.


عبدالرضا بابایی معاون سمای استان مازندران نیز سواد را رکن اعتلای هر جامعه دانست و گفت: شاخص آموزش‌وپرورش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در شتاب‌بخشی به امر آموزش در کنار کسب مهارت است و دانشگاه آزاد اسلامی ساری با توجه به حضور استادان مجرب و تجهیزات آزمایشگاهی عالی می‌تواند برای آموزش مهارتی به‌خصوص رشته‌های فنی و حرفه‌ای کمک شایانی به آموزش‌وپرورش استان داشته باشد.


انتهای پیام/4121/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب