تجمیع فعالیتهای تحصیلات تکمیلی در حوزهای بهنام معاونت علمی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، علیرضا رهایی ظهر امروز در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیان اینکه مدیریتها باید بهصورت تحولی باشند، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی بهطور عمده آموزش بهصورت کلاسیک بوده و این خود تغییرات اساسی نیاز دارد و توجه جدی به طرح آمایش آموزشی میتواند بسیاری از مشکلات این بخش را برطرف کند و استان مازندران با توجه به نیازهای نسبی و ظرفیت موجود میتواند وارد فضای آمایش شده و حرکتهای جدیدی را آغاز کند.
وی افزود: اکنون واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید به سمتی حرکت کنند که بتوانند با توجه به شرایط جامعه رشتههایی را درخواست کنند که با آموزشهای کوتاهمدت مهارت هم آموزش بدهند و با برگزاری دورههای کوتاهمدت و ارتباط با مراکز صنعتی و خدماتی آموزشها مهارتی بشود و تا افراد صاحبنظر متناسب با مهارتی که دارند وارد میدان شوند.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص ادغام معاونت آموزشی و پژوهشی اظهار کرد: بحث ادغام به معنای کاهش فعالیتهای آن حوزه نیست؛ بلکه برای بالابردن راندمان سمتهای اجرایی تصمیماتی گرفته شده است و با راهاندازی چارت جدید یک معاونت نوآور و فناوری داریم که به لحاظ اهمیت نوآوری در سطح کشور و دانشگاه آزاد اسلامی بخش عمدهای از وظایف حوزه پژوهشی را به عهده میگیرد.
رهایی مطرح کرد: مجموعه فعالیتهای مربوط به بخش تحصیلات تکمیلی در حال تجمیع در یک حوزه به نام معاونت علمی بوده و تا حدودی چارچوب کلی مصوب شده و از بعد تشکیلات و شرح وظایف این موضوع در حال تدوین است.
وی این تغییرات را توسعهای برای فناوریهای پیشرفته در دانشگاه با جهتگیری جدید حوزه پژوهشی دانست و اظهار کرد: با تجمیع فعالیتهای تحصیلات تکمیلی معاونت علمی باید بستری شود تا دورههای تحصیلات تکمیلی منسجمتر، یکپارچهتر بتواند ادامه فعالیت داشته باشد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با برنامه آموزشی ترم آینده با هدف ارتقای تحصیلات تکمیلی استانی شدن امتحان جامع دوره دکتری تخصصی در نیمسال جاری را مطرح کرد و گفت: حجم نارساییها در ارتباط با امتحان جامع با اجرایی شدن این طرح نسبت به سال گذشته به ده درصد رسید و در آینده نزدیک در آییننامه کارشناسی ارشد و شیوهنامه آن تجدیدنظری داده خواهد شد تا در بخش کارشناسی ارشد هم بتوانیم به سمت بهبود روند آموزشی حرکت کنیم.
رهایی، تدوین و ابلاغ آییننامههای جدید در جذب اعضای هیئتعلمی را زمینه بهکارگیری افراد متخصص در بخشهای مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی بهمنظور بهرهمندی از توان و تخصص آنها دانست.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران نیز در این جلسه عمدهترین چالش پیش روی واحدهای استان را مسائل مالی دانست و گفت: در 13 واحد دانشگاهی و یک مرکز آموزشی در مازندران با توجه به صرفهجوییهایی که در حوزههای مختلف صورت گرفت اتفاقات خوبی در استان در حال شکلگیری است.
حسین منصوریان با بیان اینکه روند افت جذب دانشجو در نیمسال اول 98-97 در واحدهای تابعه کنترل شده افزود: واحدهای بابل، ساری و چالوس نسبت به سال گذشته افزایش جذب دانشجو داشته و این رویکرد خوبی برای خروج از بحران مالی است.
وی اظهار کرد: اجرای طرح تعاون در استان مازندران با توجه به تأکید معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در صورتی که اجرا شود در سال 97 صرفهجویی مالی زیادی خواهیم داشت و این مهم با همکاری همه بخشها و حوزههای آموزشی در ادغام کلاسها محقق خواهد شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در خصوص رشتههای تحصیلی استان اظهار کرد: در مجموع در واحدهای مازندران هزار و 535 کد رشته و چهار رشته دکتری حرفهای وجود دارد که چهل و سه هزار و 352 دانشجو در کل واحدهای استان ثبتنام و انتخاب واحد کردند.
به گزارش آنا: در این جلسه رهایی و اعضای هیئتامنا با حضور در یادمان دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کرده و از روند برگزاری امتحان پایانترم در دانشکده علوم انسانی بازدید کردند.
انتهای پیام/4121/پ
انتهای پیام/