نقش مؤثر دانشگاهیان در تبیین آسیبهای فضای مجازی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بیرجند، سیدحسن هاشمی عصر امروز در نشست گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: فضای مجازی ظرفیت بسیار گستردهای دارد و اگر در مسیر درست استفاده شود، موجب توسعه افکار و اندیشههای ناب انسانی و تعالی زندگی بشری خواهد شد و در صورتی که با شناخت و آگاهی عمیق و وسیع مورد استفاده قرار نگیرد، خطرات بسیار جدی برای فرد و جامعه دارد.
وی اضافه کرد: دانشگاهیان میتوانند در زمینه تبیین آسیبهای اجتماعی استفاده نادرست از فضای مجازی و ارائه راهکارهای کاهش این آسیبها نقش مؤثری ایفا کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تأکید ویژه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در خصوص مسائل فرهنگی و اعتقادی چراغ راه متولیان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان این دانشگاه است، عنوان کرد: برای کسب توفیق هرچه بیشتر در ترویج معنویت، تزکیه و گسترش فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و مقابله با جنگ نرم دشمنان باید با همت و کار مضاعف تلاش و مجاهدت کنیم.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی تابعی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: دشمن از طریق فضای مجازی و با هجمه شدید رسانهای سعی دارد ارزشها و هویتهای معنوی و اعتقادی ما را تضعیف کند.
وی گفت: اگر دانش و بینش استفاده صحیح از امکانات فضای مجازی وجود نداشته باشد، امکان آسیب دیدن و گمراه شدن بسیار زیاد است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اهداف دنیای سلطه و تاریخچه استعمار متذکر شد: در مرحله استعمار کهنه قدرتها با زور بر کشورها مسلط میشدند و خود در رأس حکمرانی قرار میگرفتند.
تابعی توضیح داد: در مرحله استعمار نو که پس از تغییر و تحولات جهانی و ظهور دو ابرقدرت جدید شروع شد، استعمارگران از طریق عوامل و دستنشاندگان و سرسپردگان خود اهداف خود را دنبال میکردند.
وی تشریح کرد: در روزگار ما و در مرحله استعمار فرانو سلطهطلبان سعی دارند بر مغزها و قلبها سلطه پیدا کنند.
در ادامه این نشست علی محمدپور رئیس پلیس فتای استان خراسان جنوبی، تأمین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور و صیانت از هویت دینی و ارزشهای انسانی و حفظ حریمها را ازجمله اهداف پلیس فتا برشمرد و با بیان برخی هشدارهای پلیسی گفت: برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکی افراد و کلاهبرداری رایانهای به بهانههای مختلف و انتشار فیلمهای خصوصی افراد از جرمهای بسیار مشهود است.
وی با بیان اینکه دشمن در حوزه جنگ نرم کار کرده است، تأکید کرد: در عین حال که فضای مجازی یک دنیا فرصت است؛ اما مردم ما و خانوادهها باید نسبت به خطرهای فراوان فضای مجازی آگهی دقیق و عمیق پیدا کنند، چراکه تقریباً اغلب مجرمان در فضای مجازی مشغول فعالیت هستند.
رئیس پلیس فتای استان خراسان جنوبی افزایش سواد رسانهای را یک ضرورت بسیار مهم برشمرد و افزود: برای آنکه خودمان و فرزندانمان را از آثار زیان بار فضای مجازی حفظ کنیم، باید سواد رسانهای و آگاهی خود از فضای مجازی را افزایش دهیم.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/