دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 دی 1397 - 07:16
ثمری:

جشنواره مخترعان، مبتكران و نوآوران در 15 محور برگزار می‌شود

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هفتمین جشنواره مخترعان، مبتكران و نوآوران این دانشگاه در 15 محور علمی و سه حوزه برگزار می‌شود.
کد خبر : 349632
IMG_0520.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجف‌آباد، هفتمین جشنواره مخترعان، مبتكران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۴ تا ۱۶ اسفند سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار می‌شود و مهلت ارسال اختراعات به دبیرخانه جشنواره برای داوری تا اول بهمن سال جاری است.


داوود ثمری روز گذشته در جلسه هماهنگی برگزاری هفتمین جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد درباره محورهای این جشنواره گفت: این جشنواره با 15 محور علمی و در سه حوزه دانش‌آموزی، دانشجویی و اعضای هیئت علمی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند تا اول بهمن آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.


وی اضافه کرد: پس از داوری اولیه آثار از طریق سامانه پیش‌بینی شده برای این کار و اعلامیه برگزیده‌های بخش مقدماتی در اواخر بهمن، آثار برگزیده برای داوری فیزیکی به جشنواره دعوت می‌شوند.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد نیز از آمادگی کامل برای میزبانی این جشنواره خبر داد و متذکر شد: از تمام امکانات و ظرفیت‌های واحد نجف‌آباد برای برگزاری باشکوه این رویداد علمی و عملی استفاده کرده‌ایم و تمام برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.


امیررضا نقش، برگزاری این جشنواره در واحد نجف‌آباد را فرصتی کم‌نظیر دانست و افزود: تمرکز 30 درصد از صنایع استان اصفهان در شهرستان نجف‌آباد فرصت مغتنمی است که دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان توانست با تکیه بر ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود، ایحاد اعتماد در بخش صنعت و برقراری ارتباطی دو سویه، بیش از 13 میلیارد ریال از طرح‌های صنعتی را پشتیبانی و اجرا کند.


وی از رشد 300 درصدی جذب طرح‌های برون‌دانشگاهی خبر داد و خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته توانسته‌ایم در جذب طرح‌های برون‌دانشگاهی رشدی 300 درصدی داشته باشیم. این نشان می‌دهد صنایع برای رفع مشکلاتشان در مسیر اعتماد به دانشگاه گام برمی‌دارد.


در ادامه دبیر هفتمین جشنواره مخترعین، مبتکران و نوآوران از استقبال کم‌نظیر از جشنواره خبر داد و گفت: هفتمین دوره این جشنواره در حالی به میزبانی واحد نجف‌آباد برگزار می‌شود که با استقبال چشمگیری مواجه بوده‌ایم.


حامد قمی افزود: یکی از دعدغه‌های همیشگی مخترعان تجاری‌سازی اختراع آنهاست، ازاین‌رو از داورانی استفاده شده که ارتباط گسترده و مؤثری با بخش صنعت دارند تا مخترعان بتوانند  به‌صورت مستقیم با بخش صنعت مرتبط شوند.


به گزارش آنا، سال گذشته و در ششمین دوره جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران به میزبانی واحد تهران مرکزی، بیش از 300 طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال  شد که 136 اختراع به نمایشگاه ارائه و در نهایت 23 طرح در داوری فیزیکی و بنیاد نخبگان پذیرفته شد.


علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از هفتمین دوره جشنواره مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی به  آدرس سایت این جشنواره ifi۲۰۱۹.iaun.ac.ir مراجعه کنند.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب