دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 دی 1397 - 07:02
ابراهیم جوادی در گفتگو با آنا:

سیستم جدید امتیاز‌دهی کار را دشوار می‌کند

عضو شورای‌ فنی فدراسیون‌ کشتی گفت: با سیستم جدید امتیازدهی اتحادیه جهانی کشتی، کار ورزشکاران ما سخت‌تر می‌شود.
کد خبر : 349166

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، ابراهیم جوادی پیشکسوت کشتی و عضو شورای فنی فدراسیون کشتی به خبرنگار آنا گفت: در گذشته شرایط امتیازدهی در مسابقات کشتی به این‌‌صورت بود که نفر اول صاحب 10 امتیاز می‌شد، نفر دوم یک امتیاز کمتر می‌گرفت و همین‌طور سیستم امتیازدهی ادامه می‌یافت و حتی نفر دهم نیز صاحب یک امتیاز برای تیم خود می‌شد.


وی اضافه کرد: اما اکنون شرایط تغییر کرده است و یک کشتی‌گیر با قهرمانی در جهان صاحب 50 امتیاز در رنکینگ می‌شود در حالی‌که نفر دهم تنها دو امتیاز برای تیم خود به‌دست می‌آورد و با چنین شرایطی کار شبیه مسابقات المپیک می‌شود و رتبه و مدال یک ورزشکار اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.


جوادی درباره این‌که چنین تغییراتی چه تأثیری در روند امتیازگیری کشتی‌گیران ایرانی خواهد داشت، توضیح داد: در سال‌های اخیر در مسابقات جهانی صاحب تک مدال شده‌ایم و هیچ‌گاه از نظر تعداد مدال، شرایط خوبی نداشتیم. همین مسأله می‌تواند به ضرر ما شود در ‌حالی‌که رقبایی همچون روس‌ها معمولا در یک دوره مسابقات جهانی صاحب چند مدال طلا می‌شوند و این تغییرات بیشتر به سود آن‌ها است. به هر حال روس‌ها در اتحادیه جهانی کشتی نفوذ دارند و همین تغییرات نیز به صورتی انجام می‌شود که به سود آنان باشد.


قهرمان اسبق وزن 48 کیلوی جهان درباره تأثیر تورنمنت‌های بزرگ در رنکینگ جهانی کشتی‌گیران گفت: برخی از تورنمنت‌ها مثل جام یاریگین کیفیت بسیار بالایی دارد و با توجه به این‌که روس‌ها در هر وزن تعداد زیادی نماینده به مسابقات می‌فرستند، هم از نظر پشتوانه‌سازی به سود آنان است، هم به نفع کشورهایی که در این مسابقات شرکت می‌کنند.


وی افزود: البته در حال حاضر مشکلات مالی سبب می‌شود که کشتی نتواند حضور پررنگی در این‌گونه رقابت‌ها داشته باشد که این‌هم به ضرر ماست. در حال حاضر اکثر هیأت‌های کشتی با مشکلات شدید دست و پنجه نرم می‌کنند. مثلاً رئیس هیات کشتی استان البرز 150 میلیون تومان هم از جیب خود برای کشتی هزینه کرد.


عضو شورای فنی فدراسیون کشتی درباره انتصاباتی که در ماه‌های اخیر در کادرفنی تیم‌های ملی کشتی صورت گرفته، اظهار کرد: طبیعتاً ورزشکاران باید به تمرین مشغول باشند و نباید فرصت را برای مسابقات بعدی از دست بدهیم. به همین خاطر حتماً باید مربیان و مسوولان تیم‌ها مشخص می‌شدند تا تیم‌های ملی به کار خود ادامه دهند.


جوادی درباره زمان برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون کشتی گفت: اگر کمبود‌های مالی نبود، رسول خادم از ریاست فدراسیون استعفا نمی‌داد. در حال حاضر و در دوران سرپرستی فدراسیون کشتی هم دو بار با فدراسیون کشتی نامه نگاری شده است تا در صورت توافق فدراسیون، ثبت نام کاندیدا‌های ریاست انجام شود، اما وزارت ورزش تاکنون تعلل کرده است و با توجه به این تأخیر، احتمال دارد که انتخابات به بعد از عید موکول شود.


انتهای پیام/ 4051/ 2144/




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب