دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 دی 1397 - 06:50
مردم با مشت‌ گره کرده می‌آیند؛

تشییع جنازه فتنه به وقت مردم ایران

فتنه 88 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است که مردم ایران با حضور گسترده خود در 9 دی‌ماه خواب براندازی دشمنان را برهم زدند.
کد خبر : 348153

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در طول دوران 40 ساله انقلاب اسلامی، دشمن تمام توان خود را برای هجمه علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفت. به‌صراحت می‌توان فتنه 88 را نقطه عطفی در سیاست جنگ‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران نامید. دشمن تا خرداد 88 تمام فعالیت‌های خود را معطوف به مباحث سیاسی و جنگ‌های سیاسی می‌کرد به عبارتی در خرداد 88 بود که دشمن تمام پتانسیل‌های سیاسی خود را متمرکز کرد تا بتواند ضربه نهایی را به انقلاب اسلامی وارد کند.


در خرداد 88 بود که دست‌های دشمن از آستین برخی داخلی‌های مدعی بیرون آمد تا در نقش‌های سیاسی مختلف علیه جمهوری اسلامی و انقلاب مردم ایران صف‌آرایی کند اما دشمن یک مؤلفه اصلی را در نظر گرفته و آن بصیرت مردم در چنین روزهایی است. 9 دی 88 خط بطلانی شد بر آنچه غرب و دوستدارانش می‌خواستند در ایران اسلامی پیاده کنند.


سید محمد حسینی وزیر سابق ارشاد و دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در گفتگو با آنا با اشاره به همین موضوع گفت: «در فتنه ۸۸ غربی‌ها و آمریکایی‌ها در پی تغییر حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بودند و این اقدام آن‌ها برگرفته از تجربه‌ای بود که در انقلاب‌های رنگین مانند گرجستان تکرار شده بود و برای این کار به چند ابزار متوسل شدند. اولین ابزار حمایت‌های مالی بود. حمایت بنیاد سوروس از فتنه‌گران و ارائه آموزش‌های حرفه‌ای به مخالفان مثل تصرف اماکن دولتی، از دیگر فعالیت آن‌ها بود زیرا این اقدامات، اقدام خودجوشی نبود، پس فتنه‌گران از قبل آموزش‌دیده بودند و دیگر اینکه غربی‌ها و به‌ویژه آمریکا با طراحی و برنامه‌ریزی که داشتند فکر می‌کردند که اگر در تهران آشوب شود و فضای تهران را ملتهب کنند، خواهند توانست کل ایران را تصرف کنند».


سیدمحمد حسینی


اما این ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شد؛ دانشگاهی که مبدأ تحولات است از منظر دشمن مبدأ به هم ریختن و آشوب‌هاست و چون همیشه نگاهی نخبگانی به دانشجو و دانشگاه وجود دارد تأثیرپذیری جامعه از آن زیاد است. دشمن که تمام پتانسیل خود را برای مقابله با اندیشه انقلاب اسلامی به کار بسته بود فتنه خود را در دانشگاه‌ها نیز آغاز کرد.


مسیرسازی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی


حجت محمدی ترکمانی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان و دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه‌ریزی شهر دانشگاه تبریز در گفتگو با آنا با اشاره به وقایع فتنه 88 در دانشگاه تبریز گفت: «درگیری‌های لفظی از شب‌های مناظره شروع شد به‌طوری‌که فضای داخلی خوابگاه‌های دانشجویی متشنج بود، افراد با خط‌های فکری سیاسی متفاوت در کنار هم جمع می‌شدند و بسته به اینکه فضای مناظره به نفع چه کسی باشد، تشویق می‌کردند. بعد از بیانیه‌های تحریک‌آمیز عوامل فتنه‌گر، درگیری‌ها به اوج خود رسید و به سمت‌وسوی درگیری‌های فیزیکی پیش رفت. امتحانات پایان‌ترم تعطیل و به دو هفته بعدش موکول شد. جمعیت اندک معترض متشنج مسیر سلف تا مسجد را با شعار می‌پیمودند».


دشمن فضا را غبارآلود کرده بود تا آنچه را که می‌خواهد پیاده کند. دراثنای همان فتنه‌گری‌ها بود که مرحله دوم سیاست‌های غربی از دهان برخی خودفروخته‌ها بیرون آمد تا پیشنهاد تحریم و تهدید علیه کشورشان را به غرب بدهند از طرفی کار، دیگر از فتنه‌گری‌های سیاسی گذشته بود. فتنه‌گران و نوچه‌هایشان در عاشورای 88 به مقدسات مردم ایران توهین کردند و این یعنی پا گذشتن روی خط قرمز مردم ایران. دانشجویان و دانشگاهیان در صف اول بلند کردن علم مبارزه با توهین‌کنندگان به مقدسات دینشان بودند همه این بغض‌ها جمع شد تا در 9 دی 88 خروش مردم ایران سیلی محکمی بر دهان غرب و عمال داخلی آن باشد.


یکی از کاربران توئیتری در سؤالی پرسیده که از خرداد 88 چه خاطره‌ای دارید؟ کاربری با نام «فرافکن» در پاسخ به این سؤال نوشته است: «شکستگی دست یه بسیجی که گرفته بودنش به باد کتک».



کاربر دیگری با نام مدافع حرم نیز در پاسخ به همین سؤال توئیت زده است: «دود بود و دود بود و دود بود...آتیش سوزیای روز عاشورا. خیابونای شلوغ و تخریب مغازه‌ها و اتوبوسا... و استرس اون روزا... سخنرانی حضرت آقا و گریه‌هامون».



همه این‌ها تصاویری است که در ذهن مردم نقش بسته است. دانشجویان، آن روز پیش‌قراول مقابله باکسانی بودند که با خود توهم تقلب داشته و می‌خواستند به‌راحتی جمهوری اسلامی را به ورطه سقوط بکشند و این ایستادگی همچنان ادامه دارد. این مقاومت بعد از فرازوفرودها و بدعهدی‌ها و خودفروختگی‌های بسیار همچنان بر مسند خود تکیه زده است تا آنان که این روز را فراموش کرده‌اند بدانند که دانشگاهیان همواره این روز را به آن‌ها یادآوری خواهند کرد تا فراموش نکنند چه کسانی می‌خواستند با خاک این کشور برای رسیدن به امیال خود و اربابانشان معامله کنند.


9 دی 88 مشت محکم مردم بر دهان دشمنان بود


با استناد به همین موضوع حجت محمدی در ادامه صحبت‌های خود در گفتگو با آنا در رابطه با میثاق امت با ولایت اذعان کرد: «پس از بی‌حرمتی‌های فتنه‌گران در عاشورای آن سال، حماسه عظیم مردمی حامی عزت و استقلال جمهوری اسلامی و اهل‌بیت (ع) در تبریز روز هشتم دی‌ماه ۸۸ یعنی پیش‌تر از سایر نقاط کشور آغاز شد. مردم ولایتمدار آذربایجان و به‌خصوص تبریز، با این حرکت به هنگام خود، سیلی محکمی را به گوش فتنه‌گران و حامیان فتنه زدند».


علی دهقان دبیر دفتر تحکیم وحدت در رابطه با نقش جنبش دانشجویی در 9 دی 88 در گفتگو با آنا اذعان کرد: «عاشورای ۸۸ صحنه ظهور ایستادگی جنبش دانشجویی در مقابل جریان فتنه بود، دشمنان جمهوری اسلامی در داخل و خارج با تحریک ذهن جوانان نخبه دانشگاهی سعی در تهییج آنان برای هدایت مردم به سمت شورش و اغتشاشگری داشتند».


نشست استکبار ستیزیوی ادامه داد: «جنبش دانشجویی انقلابی و اصیل در ابتدا با استفاده از ابزار اقناع و منطق و به‌دوراز پرخاش سعی در آگاهی بخشی به بدنه دانشگاه برای درک حقایق کرده و در هنگامه ایجاد تشنج توسط گروه‌های معاند در دانشگاه نیز با حضور در میدان عمل از توهین و تخریب نظام جمهوری اسلامی جلوگیری کردند».


عرفان سعادت دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی نیز دراین‌باره به آنا گفت: «با تفکر در ریشه حماسه ۹ دی و بصیرت امت ولایی می‌توان مسئولیت‌های دانشجوی جوان انقلابی را درک کرد که این وظیفه ابتدا درک صحیح از شرایط پیرامون و تحلیل درست از رویدادهای گذشته و درنهایت آگاهی بخشی به آحاد جامعه است».


اکنون 9 سال از فتنه 88 می‌گذرد ولی بااین‌همه هرساله مردم نشان داده‌اند که پای مقابله با فتنه‌گران و کسانی که بخواهند به مقدساتشان توهین کنند، هستند. امسال نیز مردم ایران اسلامی از این آرمان خود کوتاه نخواهند آمد چراکه مردم در این 9 دی‌ها نشان داده‌اند که همواره پای اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی خواهند بود.


مردم با حضور خود در تجمع 9 دی هرگونه توطئه‌ای را خنثی می‌کنند


روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در چهل‌سالگی انقلاب قوت بیشتری به خود خواهد گرفت و مردم با حضورشان در روز 9 دی‌ماه نشان خواهند داد که انقلاب اسلامی همواره در مسیر خود تا رسیدن به هدف اصلی ادامه خواهد داد.


حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی معاون فرهنگی-سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به همت و حماسه مردم در 9 دی‌ماه اذعان کرد: «9 دی تجلی آگاهی سیاسی و معرفت سیاسی مردم شده است و قطعاً فردا با حضور پرشکوه آحاد مردم به‌ویژه دانشگاهیان این حماسه تکرار خواهد شد و از اکنون باید آماده مقابله با فتنه‌های احتمالی آینده باشیم».



عرفان سعادت دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه در این رابطه به خبرنگار آنا گفت: هرچند دشمنان درصدد هستند شکوه حماسه ۹ دی را کمتر کنند و تحت‌الشعاع سایر مسائل قرار دهند اما حضور مردم هرگونه توطئه‌ای را خنثی می‌کند.


سید علی صالح‌پور نیز در رابطه با حضور مردم در روز گرامیداشت حماسه 9 دی گفت:« گاهی شاهد هستیم که موضوعاتی نظیر رفع حصر سران فتنه را در دانشگاه مطرح می‌کنند؛ با گرامیداشت حماسه ۹ دی می‌توان از نقشه شوم این افراد جلوگیری کرد».


کاربری بانام مهدی صفدر زاده در صفحه توئیتری خود با اشاره به این موضوع نوشته است: «اگر 9 دی سال 88 حضور کف خیابان نداشتند و فقط در فضای مجازی محکوم می‌کردند فتنه اون سال خاتمه پیدا نمی‌کرد. فردا از اون روزهایی است که باید در صحنه باشیم! با هر نگاه و باند و جناح و هشتگی».



همه این‌ها نشان می‌دهد که چهل سالگی انقلاب خط بطلانی بر نقشه‌های شوم دشمن خواهد کشید. مردمی که امروز در گرامیداشت سالگرد 9 دی‌ماه دوباره با ولی فقیه خود میثاق خواهند داشت و تا رسیدن پرچم این انقلاب به صاحب اصلی‌اش پای انقلاب و آرمان‌های آن خواهند ایستاد.


انتهای پیام/4107/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب