تدوین بودجه ۹۸ شهرداری منطقه ۵ بر اساس نیاز محلات
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رجبعلی خسروآبادی صبح امروز در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در محل شهرداری منطقه ۵ تهران برگزار شد به گزارش عملکرد یکصد روزه خود و همچنین چشماندازها و برنامههای آتی شهرداری این منطقه پرداخت و اظهار کرد: آنچه ما در موضوع مدیریت شهری مدنظر قرار میدهیم نگاهی اجتماعی فرهنگی است، زیرا معتقدیم توجه به پیوستهای فرهنگی در تمامی امور از جمله طرحهای عمرانی و حمل و نقل باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه از همان ابتدا به بحث ارتباط سازی با نهادهای مختلف توجه شده است، افزود: من با حضور مستمر سهشنبه شبها در مساجد نسبت به مشکلات مردم آگاهی کسب کرده و متوجه شدم مردم ما مشکلات حاد غیرقابل حل ندارند و آنچه باعث میشود ما نتوانیم مشکلات آنها را حل کنیم عدم اطلاع و آگاهی از آنهاست.
شهردار منطقه ۵ تهران با اشاره به اینکه عملکرد ما براساس شفافیت است، مهمترین مشکلات مردم را در بخش معاونت شهرسازی عنوان و اظهار کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که در این راستا انجام دادیم ایجاد دفتر پیگیری در این معاونت بود تا مردم بتوانند نسبت به ارائه نظرات کارشناسی و رصد فعالیتها و گردش کارشان پیگیری لازم داشته باشند.
خسروآبادی افزود: با توجه به اینکه در این منطقه ارزش افزوده ملک بالایی داریم، این منطقه را محیط مناسبی برای سرمایهگذاری و ایجاد رغبت برای جذب سرمایهگذار است.
وی تصریح کرد: نگاه ما در طرح جامع توجه به بحث گردشگری در منطقه غرب تهران است و با توجه به اینکه سکونتپذیری این منطقه رشد خوبی داشته و ۱۰ درصد از جمعیت تهران در این منطقه است پتانسیل خوبی در حوزه گردشگری و توسعهای در آن وجود دارد.
شهردار منطقه ۵ تهران خاطرنشان کرد: یکی از پتانسیلهای سرمایهگذاری و گردشگری در منطقه شمال این منطقه و در پارک کوهسار است و با توجه به اینکه هزار هکتار از ۶ هزار هکتار در حوزه محدوده شهری و بقیه در حوزه منابع طبیعی است، بهدنبال تنظیم تفاهمنامهای هستیم تا از جنگلکاریهای ملی بهعنوان تفرجگاه ملی بهره برده و در راستای حفظ و توسعه گونههای گیاهی آن اقدامات مؤثر را انجام دهیم.
خسرو آبادی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلات عمده در موضوع احیاها، توسعه بیرویه و بدون ابزار است، اظهار کرد: ما به دنبال تدوین پروتکلی هستیم تا بتوانیم همزمان به توسعه و حفاظت دست یابیم و در صورتی که بتوانیم بهعنوان مثال ارزش افزوده یک باغ را در کارکرد خودش تعریف کنیم دیگر نیازی به نظارت نداریم زیرا مالک خودش آن را حفظ میکند و بهدنبال خشک کردن باغ و ایجاد ارزش افزوده از طریق ایجاد بنا نخواهد بود.
شهردار منطقه ۵ تهران اذعان کرد: از دیگر مشکلاتی که در این منطقه مطرح است امکان از بین رفتن منابع درآمدی پایدار است، زیرا با توجه به اینکه ما هر چه زمین داشتیم به ساخت و ساز در ابعاد وسیع اختصاص دادهایم و امکان تخریب و نوسازی آن بسیار سخت است در صورتی که ما به فرصتهای جدید از جمله حوزه گردشگری توجه نکنیم میتواند در آینده در بحث درآمدی ما را با مشکل مواجه کند.
وی در خصوص برنامه بودجه سال ۹۸ نیز گفت: برنامه امسال با امضای دبیران شورایاری محلات تهیه شده؛ زیرا معتقدیم انجام فعالیت در هر منطقه و محلهای باید متناسب با نیاز، کارکرد و تقاضای مردم آن منطقه باشد.
خسروآبادی در پایان در ارتباط با بحث گرمخانهها اظهار کرد: آمار دقیقی از تعداد افراد بیخانمان و کارتنخواب نداریم و این آمار بر اساس اعلام سازمان بهزیستی است، اما در منطقه ۵ تهران برخلاف سایر مناطق که دارای گرمخانههای اضطراری و موسمی هستند ما دارای گرمخانه دائمی با ظرفیت ۱۲۰ نفر بوده که از ۵ بعداز ظهر تا ۸ صبح ارائه خدمات میکند.
خسروآبادی در مورد مجتمع تجاری کوروش نیز گفت: برخی مجتمعهای بزرگ تجاری بدون پیوستهای ترافیکی ایجاد میشود که اختلالاتی را در منطقه ایجاد میکند در همین راستا در نظر داریم با احداث پارکینگ طبقاتی نسبت به حل این مشکل اقدام کنیم.
انتهای پیام/ ۴۱۰۵/ن
انتهای پیام/