دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امام‌جمعه تبریز:

ترویج ارزش‌های معنوی و دینی از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه است

امام‌جمعه تبریز گفت: از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه ترویج ارزش‌های معنوی و دینی در دانشگاه‌هاست، ارزش‌های دینی و معنوی دانشگاه‌ها باید روز به‌روز افزایش یابد.
کد خبر : 345419
DSC_011111111111111138.jpg

به گزاش خبرنگار خبرگزاری آنا از مرند، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز در همایش وحدت حوزه و دانشگاه  که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند برگزار شد با تبریک و ابراز شادمانی از حضور در جمع دانشگاهیان و شرکت در مراسم بزرگداشت استاد شهید مفتح تأکید کرد: وحدت حوزه و دانشگاه، برکات و دستاوردهای زیادی را برای نظام اسلامی به همراه داشته است که اجرای مطلوب برنامه حاکمیت قانون و قانون‌گرایی، ارائه چهره فرهنگ خدمتگزار از دولت اسلامی، بسته‌شدن راه بر عناصر نفوذی و تقویت نسل جدید و نسل دانش‌آموخته متعهد به مبانی دینی و اسلامی، نمونه‌ای از این دستاوردهاست.


وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه یادگار امام(ره) بوده که سالروز شهادت دکتر مفتح که در حوزه و دانشگاه خدمت کرده را به‌عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نام‌گذاری کرد. وحدت حوزه و دانشگاه از تأکیدات مقام معظم رهبری است و از الزامات این وحدت تبادل، ترکیب و تکمیل روش‌های علمی حوزه و دانشگاه بوده که در سایه وحدت به دست می‌آید.



نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام‌جمعه تبریز گفت: از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه ترویج ارزش‌های معنوی و دینی در دانشگاه‌هاست و ارزش‌های دینی و معنوی دانشگاه‌ها باید روز به‌روز افزایش یابد. فضای دانشگاه‌ها باید فضای اسلامی و ظاهر دانشگاه‌ها هم نشان‌دهنده فضای اسلامی باشد و تشکیل جلسات همفکری مشترک بین دانشگاه و حوزه باید تقویت شود.


آل‌هاشم جنبش‌های دانشجوی در دانشگاه را یادآور شد و تأکید کرد: جنبش‌های دانشجویی در سایه وحدت بین حوزه و دانشگاه با رسالت‌های انقلابی راه‌اندازی و تقویت شود. می‌توان دانشجویان را از طریق نقش‌آفرینی در فراگیرسازی گفتمان انقلابی‌گری، افزایش بصیرت و سطح آگاهی، داشتن تحریم سیاسی و اعلام موضع به‌هنگام به سمت حرکت انقلابی‌گری سوق داد، این امر در سایه وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت روسای حوزه و دانشگاه و وحدت دانشجویان و طلاب حوزه به دست می‌آید.



وی آسیب‌های جنبش‌های دانشجویی و الزامات تحقق وحدت بین این نهاد و وضعیت حساس کشور را خاطرنشان کرد و افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با وحدت حوزه و دانشگاه به ثمر نشست و به‌یقین در شرایط کنونی هم با وحدت و اتحاد این دو نهاد، می‌توان بسیاری از مشکلات کشور را حل کرد.


نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام‌جمعه تبریز افزود: دشمن از تفکر حوزه و روحیه مطالبه‌گری دانشجو؛ همیشه هراس داشته است و اگر ارتباط حوزه و دانشگاه بیش از پیش توسعه یابد؛ می‌توان در سال‌های آینده شاهد پیشرفت همه‌جانبه کشور بود.


امام‌جمعه مرند نیز در این همایش گفت: وحدت حوزه و دانشگاه به معنای ادغام یکی در دیگری و تسلط یکی بر دیگری نبوده و نیست. وحدت به معنای همکاری در اهداف وظایف مشترک و تقسیم‌کار نبوده و نیست. وحدت به معنای همکاری در اهداف وظایف مشترک، تقسیم‌کار، هم‌افزایی، استفاده از نیرو و توان یکدیگر، حفظ استقلال، امنیت و پیشرفت کشور و مردم در راستای رسالت و مسئولیت حوزه و دانشگاه است.



علی نعمت‌زاده  افزود: از منظر تعالیم اسلام تولد حیات علم و دین متحد بوده و جدایی میان دین حقیقی و علم بدون معنویت و اخلاق، بدبختی بشر بوده و جوامع بشری را مبتلا ساخته است.


 وی با بیان احادیث قرآنی در مورد اینکه هر کسی دانشمندتر است، دیندارتر و خداشناس‌تر بوده افزود: کشور بدون دانشگاه، عقب‌مانده و فاقد علم و صنعت بوده و کشور بدون حوزه دینی و معنویت، بدتر از آن است، چون پیشرفت‌های علمی و صنعتی بدون دین و ارزش‌های انسان در خدمت ظالم مستکبر و خیانت به آرمان‌های الهی و انسانی است.



به گزارش آنا، در این همایش با اهدای لوح سپاس از دانشجویان و طلاب برتر تجلیل شد.


انتهای پیام/4121/4062


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب