تحول در دانشگاه آزاد اسلامی به سمت کیفیت است
حسن عباسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه با اشاره به پوستاندازی و تغییر و تحول انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تغییر و تحول در دانشگاه آزاد اسلامی از کمیتگرایی به سمت کیفیتگرایی است.
وی با بیان به اینکه تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی در حال کاهش است، عنوان کرد: با وجود 80 هزار استاد دانشگاه به مرحله تبدیل ایران اسلامی به جامعه علمی رسیدیم و سهم دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه بیبدیل است.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال اندیشکده یقین تأکید کرد: ضروری است در شرایط کنونی استادان دانشگاه آزاد اسلامی کیفیسازی را جایگزین کمیسازی علوم کنند؛ چراکه استادان این دانشگاه نقش مهم و اثرگذاری در روند آموزشی و تربیتی فراگیران دارند و این مهم مسئولیت سنگینی برای آنان ایجاد میکند.
وی با تأکید بر اینکه تمرکز دانشگاه آزاد اسلامی از کارشناسی به تحصیلات تکمیلی موجب میشود دانشگاه از آموزشمحوری در دانشگاههای نسل اول به پژوهشمحوری در دانشگاههای نسل دوم حرکت کند، گفت: این دانشگاه در این راستا گامهای مؤثری برداشته و نویدبخش موفقیتهای علمی بسیاری در کشور است.
عباسی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای این دانشگاه در راستای تحقق اهداف و سیاستهای پژوهشی و آموزشی استفاده کرد، تصریح کرد: امیدواریم اعضای هیات علمی دانشگاهها با استفاده از تجارب یکدیگر در راستای تولید علوم کاربردی با نگاه به نیازهای کشور حرکت کنند و کارآفرینی را مد نظر قرار دهند.
انتقاد از ورود و دخالت برخی از سلبریتیها در مسائل سیاسی
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال اندیشکده یقین در بخش دیگری از گفتگوی خود با آنا با انتقاد از ورود و دخالت برخی از سلبریتیها در مسائل سیاسی گفت: این افراد مشهور در زمینههای مختلف چهره شدهاند و امروز دخالت این افراد در سیاست دردسرهایی ایجاد کرده که باید منتظر واکنش جامعه در قبال آنان باشیم.
وی تصریح کرد: سلبریتیها در انتخابات گوناگون ایران دچار اشتباهاتی شدهاند که در مورد اخیر و در پی حمایت از رئیس جمهور فعلی در انتخابات 96 در پیجهای شخصی خود در اینستاگرام از موضع و انتخاب اشتباه خود از مردم عذرخواهی کردند.
عباسی با بیان اینکه اظهارنظر سلبریتیها در مورد مسائل گوناگون به آبروی آنان بستگی دارد، تأکید کرد: پیشبینی میکنم ورود این افراد در سالهای آتی به مسائلی که در حیطه کاری آنان نیست، کاهش یابد.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال اندیشکده یقین با بیان اینکه سلبریتیها در خصوص مسائل دینی، اعتقادی، پزشکی و سیاسی به نادرستی ورود میکنند، گفت: اعتبار شخصی این اشخاص تحتالشعاع این اظهار نظرها بوده و گاهی موجب ترغیب مردم به اشتباهات اساسی میشوند.
وی افزود: وقتی سلبریتیها شخصیت ایدئولوژیک پیدا میکنند بهدنبال آن دچار مواضع ایدئولوژیک میشوند و موجب ضربه به خودشان میشوند.
عباسی با بیان اینکه افراد مشهور به دنبال دیده شدن صفحات مجازی خود بین عموم هستند، اظهار کرد: برخی اظهار نظرهای این اشخاص ساختارشکنانه و در پی سبقت از یکدیگر است.
FATF هیچ تأثیری در آینده اقتصادی کشور ندارد
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال اندیشکده یقین در خصوص FATF نیز به خبرنگار آنا گفت: FATF هیچ تأثیری در آینده اقتصادی کشور ندارد و دلیل آن این است که وزارت خزانهداری ایالت متحده آمریکا چرخه اقصادی را ابقا نکرده است و تا وقتی که این مشکل برطرف نشود، مراودات مالی ما هیچ تغییری نمیکند.
وی تأکید کرد: مسئولان باید پاسخ دهند بدون وجود چرخه دلار که آمریکا از مناسبات مالی ایران با جهان حذف کرده است، ایران چگونه میتواند با FATF میتواند مراودات مالی خود را گسترش دهد و همه چیز را 20 درصد ارزان کند.
عباسی گفت: چه کسی در کشور تضمین میدهد که با تصویب FATF مشکلات مرتفع میشود که به این اندازه برخی بهدنبال تصویب آن هستند.
به گزارش آنا، همایش نظم نوین جهانی در عصر ترامپ به همت انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و با استقبال پرشور دانشجویان، روز گذشته در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه با سخنرانی و پرسش و پاسخ رئیس مرکز بررسیهای دکترینال اندیشکده یقین برگزار شد.
عباسی پیش از این برنامه در جمع استادان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه حضور یافته و پس از سخنرانی به پرسش و پاسخ با آنان پرداخت.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/