دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام شهیدی:

بیان مظلومیت جانبازان شیمیایی در مجامع جهانی ضرورت دارد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بیان مظلومیت جانبازان شیمیایی در مجامع جهانی ضروری است و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در انجام این‌ کار موفق بوده‌اند.
کد خبر : 342086
photo_2018-10-23_13-26-57.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام‌ سید محمدعلی شهیدی در دیدار با جانبازان شیمیایی اعزامی به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ضمن تشکر از زحمات این هیأت گفت: شما پیام مظلومیت جانبازان و مردم ایران را به دنیا رساندید.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به قرار داشتن در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب اسلامی نمونه بی‌سابقه‌ای در دنیا بود زیرا تا پیش از آن دنیا همواره دوقطبی بود و دو ابرقدرت در دنیا حکومت می‌کردند و هیچ کشوری توانایی مقابله با آن‌ها را نداشت. این دو ابرقدرت به ظاهر با یکدیگر در تقابل بودند اما وقتی منافع آن‌ها به خطر می‌افتاد با یکدیگر هم‌پیمان می‌شدند.


حجت الاسلام شهیدی افزود: انقلاب اسلامی ایران در برابر این دو ابرقدرت ایستاد و دوقطبی بودن دنیا را بر هم زد و می‌توان گفت عرصه سیاست بین‌المللی را دگرگون ساخت.


وی اظهار کرد: قدرت‌های بین‌المللی با پیروزی انقلاب اسلامی نهایت تلاش خود را برای ضربه زدن به آن به کار گرفتند و دشمنان ما می‌خواستند به هر نحو ممکن انقلاب اسلامی را از بین ببرند، زیرا انقلاب ما همواره در حال رشد و صدور به سایر کشورها بوده و هست، اثرات آن را امروز در بسیاری از کشورهای منطقه و دنیا می‌بینیم.


حجت الاسلام شهیدی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که علیه انقلاب اسلامی انجام شد، شکل دادن جنگ تحمیلی 8 ساله علیه ما بود که تمام دنیا علیه کشورمان متحد شدند، اما همان‌طور که همه چیز انقلاب ما متفاوت و جدید بود، نیروهای مدافع کشورمان نیز تنها افراد نظامی آموزش‌دیده نبودند و تمام مردم در این راه با انقلاب همراه شدند. دشمنان ما نیز از هیچ تلاشی برای شکست ما کوتاهی نکردند استفاده از سلاح‌های شیمیایی و بکارگیری سلاح کشتار جمعی و شدت این حملات تقریباً تا آن زمان در تاریخ بی‌سابقه بود.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران 3 عامل رهبری، اعتقادات و حضور مردم را عامل حفظ و تداوم انقلاب اسلامی تا امروز دانست و گفت: ما با اتکاء به همین 3 عامل تا امروز به 40 سالگی انقلاب اسلامی رسیده‌ایم و باید ادامه مسیر را نیز با تکیه بر همین عوامل طی کنیم.


حجت‌الاسلام‌ شهیدی خطاب به اعضای هیأت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، گفت: شهدای عزیز کشورمان رفتند و همه ما وظیفه داریم اهداف آن‌ها را به دنیا منتقل کنیم و این کاری است که شما به‌خوبی در حال انجام آن هستید.


وی تأکید کرد: همان‌طور که واقعه کربلا و حماسه عاشورا توسط حضرت زینب(س) و بازماندگان آن تبیین شد و مردم با آن آشنا شدند، اتفاقات جنگ تحمیلی و بمباران‌های شیمیایی علیه کشورمان نیز باید به‌صورت گسترده‌تر و بیشتر در دنیا منعکس شود تا دنیا با مظلومیت کشورمان آشنا شود.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه توصیه‌هایی خطاب به اعضای هیأت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی پرداخت و گفت: فعالیت‌های بین‌المللی شما باید به‌صورت دائمی و در طول سال انجام شود و تنها منحصر به زمان برگزاری اجلاس نباشد و شما باید در این مسیر از روش‌های خلاقانه و جدید برای رساندن پیام خود استفاده کنید. کارهایی مانند چاپ کتاب و عکس درباره شهدا و جانبازان شیمیایی کشورمان و توزیع آن و استفاده از نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص در چنین کنفرانس‌هایی می‌تواند اثرات خوبی داشته باشد. همچنین باید دستاوردها و خاطرات سفرهای خود را یادداشت کنید تا بعدها بتوانید از مطالب آن برای سفرها و فعالیت‌های بعدی کمک بگیرید.


در این جلسه اسلام کریمی مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر، سجاد قاسمی سرپرست هیأت اعزامی به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، و اعضای هیأت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز به ارائه گزارشی از حضور خود در بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی پرداختند.


انتهای پیام/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب