دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مرداد 1394 - 10:31
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش‌ و پرورش در گفت‌و‌گو با آنا:

افتتاح 10 مرکز درمانی ویژه فرهنگیان دارای بیماری‌های صعب‌العلاج/ اجرای ۴ ماهه بیمه فرهنگیان به روش صندوقی

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش‌ و پرورش با اشاره به افتتاح مراکز درمانی در ۱۰ استان کشور ویژه بیماران صعب العلاج گفت: بیمه تکمیلی فرهنگیان به مدت ۴ ماه به صورت آزمایشی به شیوه صندوق مرکزی درمان اجرایی می‌شود.
کد خبر : 33184

فرشید سیاری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به قیمت بالایی که شرکت‌های بیمه‌ای در بحث بیمه تکمیلی درمان به آموزش و پرورش ارائه کردند و از آنجایی که احساس می‌کردیم ممکن است پرداخت این میزان حق بیمه از توان همکاران خارج باشد و اعتبارات آموزش و پرورش نیز اجازه نمی‌دهد که حدود 50 هزار تومان به ازای هر فرد فرهنگی به شرکت بیمه پرداخت کند، تصمیم گرفتیم از ابتدای خرداد در بحث بیمه تکمیلی فرهنگیان به صورت آزمایشی به مدت چهار ماه به شیوه صندوق مرکزی درمان عمل کنیم.


وی با بیان اینکه قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان با شرکت آتیه‌سازان حافظ منعقد و حق بیمه 30 هزار تومان تعیین شد که این میزان بسیار کمتر از قیمت‌هایی بود که استعلام گرفته بودیم، عنوان کرد: مشکلی که سال‌های زیاد با آن مواجه بودیم بحث نظارت آموزش و پرورش بر عملکرد مراکز درمانی و شرکت‌های بیمه‌گر بود که این معضل را برطرف کردیم.


مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: زمان رسیدگی و پرداخت خسارت‌ها کوتاه شده است و همکاران ما به سامانه شرکت آتیه‌سازان حافظ و مراکز درمانی دسترسی دارند و این امکان وجود دارد که علاوه بر 9 هزار مرکز قبلی هر مرکزی را که فرهنگیان معرفی کنند شرکت بیمه آتیه سازان با آن قرارداد منعقد کند.


وی با اشاره به تسریع در زمان پرداخت هزینه‌های درمانی اضافه کرد:‌ پوشش دارویی بیماران خاص به تعهدات بیمه‌ای اضافه شده است و حق بیمه نیز 30 هزار تومان است که 15 هزار تومان را آموزش و پرورش و 15 هزار تومان را فرد فرهنگی پرداخت می‌کند.


مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کارشناسان ادارات تعاون این امکان را دارند تا به صورت اینترنتی بررسی کنند پرونده هر فردی در چه مرحله است، تصریح کرد: البته فرهنگیان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی که طرف قرارداد است صرفاً تعرفه مربوطه را می‌پردازند و در مراکزی که طرف قرارداد نیست، هزینه درمان توسط فرد فرهنگی پرداخت می‌شود و با ارائه اسناد پزشکی ظرف مدت 15 روز خسارت‌های درمانی پرداخت می‌شود.


سیاری خاطرنشان کرد: در 10 استان که قطب درمانی کشور است مراکز اسکان رایگان را برای بیماران صعب العلاج فرهنگی در نظر گرفته‌ایم که این مراکز در شیراز، مشهد،‌ تهران و یزد آماده بهره‌برداری و افتتاح است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب