دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نمایشگاه خط‌نقاشی ایمان ملاجعفری افتتاح شد

نمایشگاه خط‌نقاشی «هزار باده» به کوشش ایمان ملاجعفری افتتاح شد.
کد خبر : 330346
photo_۲۰۱۸-۱۱-۲۶_۱۲-۱۸-۲۱11111.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه هنرهای تجسمی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نمایشگاه خط‌نقاشی «هزار باده» با حضور داوود فتحعلی‌بیگی نویسنده، پژوهشگر، مدرس و کارگردان تئاتر و علاقه‌مندان به هنر نقاشی و خط شامگاه جمعه افتتاح شد.


در این نمایشگاه 41 اثر از ایمان ملاجعفری در معرض دید عموم قرار گرفته که با مضمون مهرورزی دایر شده است. ملاجعفری با تجربه 18 ساله‌ در حوزه طراحی گرافیک با برگزاری نمایشگاهی، از آثار چندین ساله‌‌اش پرده برداشت.


ایمان ملاجعفری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص برگزاری نمایشگاه آثار خود گفت: مضمون نمایشگاه «هزار باده»، مهرورزی است و بر محبت و دیگر دوستی اصرار داشته و بر دوری از بی تفاوتی و پرهیز از اعتراض تأکید کرده است.


داود فتحعلی‌بیگی از حضورش در این نمایشگاه گفت و بیان کرد: خط‌نقاشی‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها بسیار عالی هستند ضمن اینکه من ملاجعفری را می‌شناسم و ایشان دو نمونه از پوسترهای نمایش‌های مرا طراحی کرده است.


در ابتدا درب ورودی گالری محلی برای نوشتن جمله‌هایی در مورد هنرمند و آثارش در این نمایشگاه تعبیه شده بود، مبنی بر دست‌نوشته‌های اساتیدی که ملاجعفری را می‌شناختند از جمله اکبر عالمی و سعید روانبخش و عباس مشهدی‌زاده در باره او به چشم می‌خورد.


در قسمتی از دست‌نوشته اکبر عالمی آمده است: برای تماشا و تحسین خط نگاره‌ها، کمتر از دو ماه پیش، به سوی نمایشگاه استادم، ابراهیم حقیقی، شتافتم که خط‌نگاره‌های این هنرمند خلاق بر دیوار گالری سهراب، شگفتی و تحسین به ارمغان آورده بود. اکنون باید برای روز افتتاح نمایشگاه ایمان ملاجعفری که نمایشگاه خط و نقاشی خود را به قضاوت شما می‌گذارد بشتابم. 


او را از هیجده سال پیش می‌شناسم، زمانی که دانشجوی دوره فوق لیسانس در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود. این هنرمند نقاش امروز در آستانه 40 سالگی سرشار از خلاقیت و انرژی است. او شاگرد استادان مرتضی ممیز، صداقت جباری، مصطفی اسداللهی، محمد احصایی، عباس مشهدی‌زاده و فرشید مثقالی بوده است. جوهره معنای آثار او در این نمایشگاه همانا پیوند دو واژه‌ مهرورزی در تقابل با بی‌تفاوتی‌ است. او در جایی گفته است که اعتراض نمی‌تواند دشواری‌ها را حل کند بلکه با محبت می‌توان دل‌ها را به هم نزدیک کرد. ترکیب‌بندی و تجارب تحسین‌برانگیز این هنرمند خلاق، که خط شکسته نستعلیق را با نقاشی به گونه‌ای تحسین‌برانگیز همراه با نوآوری ترکیب کرده، حاصل‌اش تابلوهایی است که شما را به ضیافت نور، رنگ، معنا، طراحی و مهم‌تر از همه خلاقیت دعوت می‌کند. یقین دارم که بازدیدکنندگان او را تحسین خواهند کرد، برای آنکه نمایشگاه این هنرمند خلاق و خستگی‌ناپذیر به راستی حافظه‌ی بصری من را ارتقاء خواهد داد.


عباس مشهدی‌‌زاده هنرمند و نقاش درباره او و نقاشی‌هایش نوشته است: نگاره‌های این نمایشگاه و آورده‌های استاد ایمان ملاجعفری در چنین ابعاد و اندازه‌های گوناگون و این همه پر درخشش و پرتوان در گویاییِ آبی‌های پرصفای آسمان‌ها و هم آغوشی‌های دلبرایانه‌ این آبی‌ها با سفیدی‌های گوناگونِ ابرها و در کنارشان سبزی سبزینه‌های عالمِ عیانِ فلک که در این بوم‌ها و نگاره‌ها، به دور از طبیعت‌سازی‌ها و منظرسازی‌ها و تنها با بهره‌گیری از کمپوزیسیون‌ها و ترکیب‌بندی‌های بسیار بدیع و استادانه‌ مدرسی پرسابقه و جدای از همه‌ی اینها، نمایشی و گزارشی است از تماشای مشتاقی از مشتاقان اهل معرفت که سبب پیدایش آفرینه‌هایی گردیده که بسیار بسیار دیدنی است و بسیار تر از آن، خواستنی است.


سعید روانبخش در انتهای این نوشته‌ها آورده است: چگونه از میان خطوط و واسطه‌های تجسمی می‌توان ذهنیت هنرمند را دریافت؟ به‌کارگیری عناصر گوناگون و شکل دادن به ساختمان منظم فرم‌ها، تحرک مداوم و ریتم قوس‌ها در وضعیت ناخودآگاه، مجموعه آثار این دوره را در موقعیت انتزاعی قرار داده است. در نهایت، علی‌رغم به‌کارگیری متنوع رنگ و بافت، طراحی مبنای کار قرار گرفته است؛ و نگرش متفاوت هنرمند به طراحی، آثار او را از دیگر هنرمندان قالب او متفاوت ساخته است.


انتهای پیام/4072/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب