زلزلهزدگان کرمانشاه زندگی در اردوگاه را نپذیرفتند
محمود محمدینسب در گفتگو با خبرنگار حوادث گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد اسکان اضطراری در مواقع بحرانی و بهویژه در حوادثی مانند زلزله کرمانشاه اظهار کرد: طبق پروتکلهای ما و استانداردهای جهانی طبیعتاً باید اسکان اضطراری در قالب اردوگاه صورت گیرد که آنهم استاندارد خاص خود را دارد.
وی در پاسخ به اینکه از نظر برخی کارشناسان اسکان اضطراری هلال احمر ایران مطابق با استانداردهای روز جهانی نیست، گفت: فاصلههای مشخص چادرها و امکانات بهداشتی اردوگاههای اسکان اضطراری تعیین شده و مشخص است و حتی در همه دنیا این روش مرسوم و متداول است که البته جمعیت هلال احمر ایران نیز از این استانداردها سرپیچی نمیکند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر یادآور شد: متأسفانه ایجاد اردوگاه و اسکان اضطراری در ایران از سوی بسیاری از مردم پذیرفته نمیشود، به طوری که در زلزله سال گذشته کرمانشاه مردم زلزله زده تأکید داشتند که چادرهای امدادی را در کنار منزل خود نصب کنند.
وی افزود: برخی مردم حاضر نبودند در اردوگاه منظمی که از سوی هلال احمر ایجاد شده در کنار هم اسکان پیدا کنند و نسبت به این موضوع مقاومت میکردند، حتی در منطقهای که ما اردوگاه اسکان اضطراری برپا کردیم از سوی مردم مورد استقبال واقع نشد و چادرهای امدادی را به منازل خود میبردند و در محدوده منزل خود چادر میزدند.
به گفته دبیرکل جمعیت هلال احمر، در زلزله سال گذشته خراسان شمالی جمعیت هلال احمر اردوگاه اسکان اضطراری برپا کرد که مورد پذیرش و اسکان مردم قرار گرفت، اما در حادثه زلزله کرمانشاه این پذیرش از سوی مردم نبود و کار هلال احمر را با دشواریهای بسیاری همراه کرد.
انتهای پیام/4044/
انتهای پیام/