طرحهای پژوهشی از شمال تا جنوبیترین نقطه استان سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سلطانعلی میر درباره برنامههای انجامشده جهت کاهش وابستگی به شهریه دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از شش واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که دارای شرکتهای فعال رشد هستند حدود 17 هسته فناور و 26 واحد فناور وجود دارد و از این طریق به جذب نخبگان در سطح استان پرداخته و پشتیبانی ایده نخبگان برای رسیدن به محصول را فراهم کردهایم.
وی افزود: بخشی از ایدههای نخبگان در حوزههای مختلف به محصول تجاری، فناوری صنعتی و فرآورده رسیده که چند نمونه متعدد از خروجیهای مراکز رشد در هیأتامنا به تصویب رسیده و در مرحله استانداردسازی، تجاریسازی و بازاریابی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مزیت حمایت از ایده نخبگان و تجاریسازی این است که هم درآمدی غیرشهریهای برای دانشگاه ایجاد میکند و همچنین باعث ایجاد اشتغال برای جوانان در سطح استان میشود.
میر با اشاره به ظرفیتهای سطح استان بهویژه نیازها و مسائل دستگاههای اجرایی تصریح کرد: چندین قرارداد پژوهشی و تحقیقاتی با مراکز دولتی مانند میراث فرهنگی و اداره ارشاد اسلامی داشتیم که حدوداً نزدیک به یک میلیارد از محل قراردادهای دستگاههای دولتی درآمد کسب کردیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برآورد درآمد دانشگاه از محل درآمدهای غیر شهریهای در سال 97 هفت میلیارد پیشبینیشده که خوشبختانه تاکنون چهار میلیارد آن تحقق پیداکرده است.
وی با اشاره به قراردادهای در دست اقدام گفت: منابع مالی دانشگاه به بالای هفت میلیارد ارتقاء پیدا میکند، بحثهای ارتباط با صنعت و طرحهای پژوهشی کلان و فراتر از مرکز رشد هم با امضای قراردادهای متعدد از شمال تا جنوبیترین نقطه استان در دستور کار است.
میر در پایان خاطرنشان کرد: فاصله زیادی تا قطع وابستگی کامل به شهریه دانشجویان داریم و این امر زمان زیادی نیاز دارد، اما مزیت این کار این است که دانشگاه از حالت آموزش محور به سمت مسئله محوری حرکت میکند و این امر کمک به حل معضلات جامعه است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/