دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
 عزیز جوانپور بیان کرد:

محصولات دانش‌بنیان نتیجه ارتباط صنعت و دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ شرقی گفت: محصولات دانش‌بنیان نتیجه ارتباط و گفتگوی درست صنعت و دانشگاه است.
کد خبر : 328144

 عزیز جوانپور در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها گفت: متأسفانه دانشگاه‌های ما هیچ‌ یک بر اساس تعریف خود عمل‌ نکرده‌ و همه هدف خود را آموزش پیش‌گرفته‌اند.


وی افزود: برای رسیدن به هدف مشترک تولید ثروت از علم یا همان کارآفرینی باید اسناد بالادستی دانشگاه‌ها را به تعریف واقعی خود بازگردانیم و مأموریت هر دانشگاه را بر اساس تعریفش مشخص کنیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ شرقی گفت: در نقشه جامع علمی باید مسئله کارآفرینی به‌خوبی دیده شود تا حرکت دانشگاه‌ها به این سمت سرعت بگیرد.


جوانپور تصریح کرد:  ما باید صنایع خود را تصحیح کنیم و صنعت نیازها را برای دانشگاه تعریف و خوراک دانشگاه را برای پژوهش تهیه کند، در این صورت دانشگاه‌ها نتایج را به صنعت باز می‌گردانند و از طریق سرمایه‌گذارها این زنجیره کامل می‌شود.


وی ادامه داد: محصولات دانش‌بنیان در حقیقت نتیجه ارتباط و گفتگوی درست صنعت و دانشگاه هستند که توسط دانشجویان و استادان در مراکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه‌ها تولید شده‌اند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ شرقی تأکید کرد: تا زمانی که صنایع ما در فضای رقابتی نتوانند کار کنند، هیچ‌گاه گفتگویی میان صنعت و دانشگاه یا همان تولید ثروت از علم شکل نخواهد گرفت.


جوانپور درباره اقدامات صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: برخی از اقدامات شامل شروع به کار بیمارستان امام سجاد (ع) و کلینیک دندانپزشکی در راستای کاهش وابستگی به شهریه، راه‌اندازی مجتمع آزمايشگاهی و همین‌طور مجتمع مراکز تحقيقاتی واحد تبريز (شامل مرکز تحقیقاتی رباتیک و فناوری‌های نرم، مرکز تحقیقاتی بیوتکنولوژی، مرکز تحقیقاتی نانوفناوری صنعتي، مرکز تحقيقاتی بيوفوتونيک و مرکز تحقيقاتی توسعه پايدار حوزه آبريز درياچه اروميه)، مرکز تحقیقاتی سیستم‌های ترمز (واحد ایلخچی)، مرکز تحقیقات طیور (واحد شبستر) و مرکز  تحقیقات گیاهان دارویی در (واحد میانه) است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌ شرقی ادامه داد: راه‌اندازی 7 مرکز رشد واحدهای فناور در واحدهای دانشگاهی تبریز، اهر، ایلخچی، مراغه، میانه، بناب و شبستر و 3 شرکت دانش‌بنیان در واحد تبریز، احداث و بهره‌برداری از مجتمع پرورش ماهی با ظرفیت تولید 60 تن ماهی قزل‌آلا در واحد سراب، توسعه و گسترش مدارس سما در استان و جلوگیری از صرف هزینه‌های غیرضروری، اتصال مجموعه بزرگ آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های در شبکه‌ای به نام ساها از جمله اقدامات دیگر صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی است.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب