دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
3 خبر از جشنواره مقاومت؛

افروغ: تحریم‌های آمریکا و بار سنگین مسئولیت سینمای مقاومت

رئیس سابق کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: تحریم تنها سلاح آمریکا در قبال انقلاب و موفقیت آن در ایران است که بی‌رحمانه با هر بهانه‌ای بر ملت مظلوم ما اعمال می‌شود.
کد خبر : 325795
news_70561201061114.jpg

 به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از جشنواره فیلم مقاومت، عماد افروغ مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران را مقاومت مردم در شرایط امروز منطقه اعلام كرد و گفت: اعمال تحريم عليه ايران مسئله جديدی نيست و از بدو ظهور و پیدایش انقلاب اسلامی آغاز شده است .بنده معتقدم مسائل هسته‌ای و مذاكرات بین‌المللی و غيره بهانه است مشکل آمريكا ريشه در انقلاب اسلامي دارد كه منجر به مقاومت انسانی، اسلامی و سیاسی در برابر زیاده خواهی در مقابل صهیونیسم می‌شود.


وي افزود: مقاومت در لفظ و محاوره آسان است اما در عمل جريان سازی سياسی و اعتقادی را به بار می‌آورد. در شرايط جنگ نرم و تحريم‌های اجباری آمريكا، ایستادگی و مبارزه در برابر حق به تاراج رفته يك ملت جامه عمل به خود گرفته و ساز و كاری اساسی را می‌طلبد. نمود اين جريان در سبك زندگی مردم، به ریشه‌های تاثيرگذار آن در سرنوشت يك كشور  باز می‌گردد.


افروغ خاطرنشان كرد: اوج قدرت مقاومت در ايران، به اوايل انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس باز می‌گردد كه با مديريت، جريان سازی و عملگرايی به نتيجه مطلوبی رسيده است. به طور كلی مقاومت از بدو ورود اسلام يك حركت جدی بوده و در سيره امام علی (ع) به آن اشاره شده است. آنچه كه امروز در عرصه بين‌الملل می‌بينيم يك آسيب بزرگ است كه در بی توجهی به ظرفيت مقاومت در هر كشوری، ادامه پيدا می‌كند. مقاومت زماني نتيجه بخش مي‌شود كه همه جوانب سياسی، اقتصادی، فرهنگی و غيره را در بر گيرد و از ذهن، محصول و كنش مقاوم بهره مند شود.


وی افزود: افزايش تحريم‌های آمريكا که به نوعی شامل دارو و تجهیزات پزشکی نیز می‌شود واكنش پذير است و بار مسئوليت سينمای مقاومت را در بخش فرهنگی سنگين‌تر كرده است. به تعبيری ديگر تحريم‌ها دستی بر تشديد معضلات و مشكلات اجتماعی داشته و بهبود آن به مشاركت و همراهی همه حوزه‌ها نياز دارد.


تصور اشتباه برخی مسئولان نسبت به تفاوت سينمای اجتماعی با سينمای انقلاب، پيامدهای جبران ناپذيری برای بخش فرهنگی داشته است. در حالی كه انقلاب خود يك پديده اجتماعی بوده و هدفی اجتماعی دارد. تناقض و مغايرت اين دو سينما ناشی از جهل و منفعت پرستی برخی افراد است و هیچ  توجیه منطقی ندارد.


نشست هم اندیشی مستندسازان با دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت


نشست هم اندیشی کارگردانان و تهیه کنندگان فیلم‌های مستند حاضر در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با محمد خزاعی دبیر این رویداد سینمایی پنجشنبه ۲۴ آبان ماه ساعت ۱۵ در مجتمع فرهنگی هنری اسوه برگزار می‌شود.


به گزارش جشنواره فیلم مقاومت، این نشست مشترک دبیر و مستندسازان با هدف هم افزایی، هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص اکران فیلم‌های مستند؛ اطلاع رسانی پخش و نمایش در ایام برگزاری جشنواره و برنامه‌ریزی برای اهتمام جدی‌ّتر به این گونه سینمایی و نیز، همفکری برای اطلاع رسانی گسترده‌تر به منظور جلب مخاطبان و علاقه‌مندان حوزه مستند پیش بینی شده است.


در این مراسم که با حضور ناصر درخشان مدیر ارزشیابی و دبیرخانه جشنواره و جمعی از مدیران جشنواره صورت می‌گیرد گواهی شرکت مستندسازان حاضر در جشنواره به آنها اهدا می‌شود.


معرفی داوران فیلم‌های سینمایی بخش روایت نو جشنواره بین‌المللی مقاومت


هیات داوران فیلم‌های سینمایی بخش روایت نو( فیلمسازان اول) پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت معرفی شدند.


به گزارش جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛ هیاتی متشکل از: داود میرباقری، مریلا زارعی، ناصر شفق، محمدحسین حقیقی و احمدرضا معتمدی فیلم های سینمایی بخش روایت نو جشنواره مقاومت را داوری می‌کنند.


بر پایه این خبر، در این بخش هشت فیلم سینمایی به مرحله مسابقه راه پیدا کرده‌اند. «چراغ‌های ناتمام» مصطفی سلطانی، «دایان» بهروز نورانی پور، «کنجان چم» یاسمن نصرتی، «دریاچه ماهی» مریم دوستی، «ویلایی‌ها» منیر قیدی، «صدای منو می‌شنوید...؟» صادق پروین آشتیانی و «اشنوگل» هادی حاجتمند و علی سلیمانی سرنسری آثاری هستند که در این بخش رقابت دارند. نکته قابل توجه حضور سه فیلمساز زن در این بخش است.


بخش روایت نو، این جشنواره به منظور کشف و حمایت از استعدادهای جوان برای نخستین بار در این دوره، بخش «روایت نو» را در ساختار مسابقات این رویداد سینمایی راه‌اندازی کرده است. در این بخش، تمام آثار فیلمسازان اول در قالب فیلم‌های سینمایی، کوتاه داستانی و مستند توسط هیات‌های داوری مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرد و به برترین فیلم‌های این بخش، لوح یادبود، جایزه نقدی و نشان شهید آوینی اهدا خواهد شد.


پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با همکاری مراکز و سازمان‌های مختلف کشور همزمان با هفته گرامیداشت بسیج به دبیری محمد خزاعی در تهران برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب