دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آبان 1397 - 16:30
اندر خم کارهای عزت؛

دیدارهای سیاسی ضرغامی برای 1400؛ از موتورسواری تا آبمیوه‌فروشی

عزت‌الله ضرغامی چندی است که در فضای مجازی و حقیقی خودش متن، نوشت و ملاقات‌های را منتشر می‌کند که شائبه‌های انتخاباتی دارد.
کد خبر : 325009

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عزت‌الله ضرغامی نامی آشنا برای مردم و سیاست‌مداران ایران است. سابقه وی به دوران قبل از انقلاب اسلامی و مبارزه‌های سیاسی وی با نظام شاه برمی‌گردد. ضرغامی در خانواده‌ای از جنس کارگری نفتی بزرگ شده است.  فردی که در جریان تسخیر سفارت آمریکا از دانشجویان پیرو خط امام(ره) بود و بعدها به سپاه پاسداران رفته و تا جایگاه سرداری نیز پیش می‌رود. از سوابق عزت حضور در سازمان سینمایی در دوران وزارت مصطفی میرسلیم باید نام برد. وی در دوران میرسلیم از رهبران مؤتلفه نیز در وزارت ارشاد بود و بعد از آن است بود که با لاریجانی به صدا و سیما می‌رود و سال‌ها معاون پارلمانی و استان‌های سیاست‌مدار پشت صحنه این روزهای کشور می‌شود. ضرغامی در زمانی نیز معاون شمخانی در وزارت دفاع بود.


بالاخره زمانی که لاریجانی عزم خود را برای ریاست‌جمهوری سال 84 جزم می‌کند و دوران ریاستش بر صدا و سیما تمام می‌شود، نوبت به عزت می‌رسد و در تاریخ سوم خرداد ۱۳۸۳ با حکم رهبرانقلاب رئیس رسانه ملی می‌شود. در دوران ریاست وی در این صدا و سیما انتقادهای زیادی بر مدیریت ضرغامی از طرف جریان اصلاحات می‌شود و اوج این ماجرا را باید در سال 88 و مناظره‌های انتخاباتی دانست که به جنجالی بزرگ برای وی تبدیل می‌شود، ولی عزت پا پس نمی‌کشد و از مدیریت خود در آن دوران دفاع می‌کند. خیلی‌ها می‌گویند که عزت‌الله ضرغامی و تیم علی لاریجانی کماکان در صدا و سیما حرف اول را می‌زنند و سرافراز نیز به‌دلیل اینکه با این گروه توان کار نداشت، چندان دوام نیاورد و علی عسگری دوست دیرینه و معاون عزت مسند کار را برعهده گرفت.ضرغامی تا ۱۵ آبان ۱۳۹۳ رئیس صدا و سیما بود تا اینکه دورانش تمام شد و به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی درآمد.


زندگی وی را باید به دو قسمت تقسیم کنیم که 93 به بعد عصر جدیدی است. دیدارها و اصطلاح صبحانه کاری وی با افراد، گروه‌ها و جریان‌های مختلف در دفتر کاریش بسیار جنجالی و برخی اوقات پرحاشیه شده است. از ملاقات با حسن عباسی گرفته تا دیدار با عمادالدین باقی و دیدار خودش با عباد(وزیر سابق کار) از این نوع دیدارها است. بسیاری اعتقاد دارند وی در دورانی که مردم به جریان اصلاحات و اصولگرا ناامید شده‌اند، ضرغامی به فکر پر کردن خلأ قدرتی آنها است و می‌خواهد خود را از جنس مردم و همراه با تمام جریان‌ها نشان داد.


عکس گرفتن در ماشین شخصی و بیان این مطلب که دوران محافظ و شیشه دودی تمام شده تا سلفی گرفتن‌های وی با مردم در آبمیوه‌فروشی از این دسته کارها است که باید همگی را در چارچوب رسیدن به 1400 دانست. از ملاقات جنجالی وی با روحانیونی که پلاکارد در قم به دست داشتن در کارنامه ضرغامی می‌توان دید تا دیدار با دانشجویان و وسپا سواری!


هر احتمالی که از عزت سیاسی این روزه‌های ایران می‌رود، باید در پازل انتخابات ریاست‌جمهوری دید.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب