دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آبان 1397 - 11:41
باهنر در نشست خبری:

باید برای ورود به کنوانسیون‌های بین‌المللی شرط و شروط قائل شویم

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به حق تحفظ در خصوصFATF و تحریم‌های مرتبط با آن گفت: باید برای ورود به چنین کنوانسیون‌هایی شرط و شروط قائل شویم.
کد خبر : 323292
SANI7343.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا باهنر صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه به دلیل تقارن مراسم 13 آبان با ایام اربعین و آخر ماه صفر، شاهد حضور باشکوه مردم در این مراسم بودیم، گفت: از آنجایی که دشمنان ما به مباحث فرهنگی کشورمان آگاهی چندانی ندارند چندان این موضوع را مورد توجه قرار نمی‌دهند و همین امر باعث کمک به اعتقادات ملت ما و حضور باشکوه مردم در سراسر کشور شد.


رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه 13 آبان بهعنوان تنها روزی است که ما در آن قانون مبارزه با استکبار جهانی را تصویب کردیم، چنین امری را در تاریخ کشور از اهمیت زیادی برشمرد.


وی در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم پرشور اربعین گفت: به‌رغم فشارهای مخالفان، این راهپیمایی 100 کیلومتری به‌طور باشکوهی برگزار شد و از مسئولین امنیتی ایران و عراق در خصوص فراهم آوردن شرایط تقدیر می‌کنیم.


باهنر با اشاره به نقطه‌ضعف‌هایی که مراسم امسال اربعین با آن روبه‌رو شده بود، خاطرنشان کرد: امیدواریم دولت زودتر به استقبال این حماسه برود تا بتوانیم این راهپیمایی باشکوه را هر ساله متراکم‌تر و پرتوان‌تر برگزار کنیم.


دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه نشست خبری و در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری آنا درباره ایرادات شورای نگهبان نسبت به CFT گفت: امروز در کشور مجموع چهار قانون FATF نقل محافل سیاسی شده است.


وی با بیان اینکه ما در گذشته همه کنوانسیون‌ها را داشته‌ایم و اتفاق مهمی در بحث FATF و کنوانسیون‌های مرتبط با آن رخ نداده است، خاطرنشان کرد: FATF کشورها را به سه گروه همکار، سرمایه‌گذاری با ریسک بالا و خط قرمزها تقسیم کرده که از اعضای آن می‌خواهد در مقابل این گروه سوم دست به عمل متقابل بزنند.


رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ایران مدت‌هاست در گروه دوم و پرریسک قرار دارد، گفت: در حال حاضر بحث‌هایی درباره برجام و خلط آن مطرح می‌شود؛ طبیعی است که برخی از مفاد اینکنوانسیون‌ها با اعتقادات و اصول قانون اساسی ما منطبق نیست.


باهنر افزود: بدین ترتیب ما باید برای ورود به چنین کنوانسیون‌هایی شرط و شروط قائل شویم. با توجه به ورود شورای نگهبان و بررسی CFT و ایرادهایی که آن را مغایر با قانون اساسی و احکام اسلام تشخیص داده است  و با احتمال اینکه با نپیوستن ما به این کنوانسیون با تحریم‌هایی فراتر از تحریم‌های برجامی مواجه خواهیم شد، باید راهکار حق تحفظ را باز نگهداریم تا در صورتی که مجلس و شورای نگهبان نتوانند در ارتباط با این موضوع به یک اجماع برسند، مجمع تشخیص مصلحت نظام بتواند در این موضوع مهم تصمیم مناسب را بگیرد.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص راهکارهای عملی برای تأسیس شبکه‌های رسانه‌ای خصوصی نیز گفت: مسئله خصوصی‌سازی در کشور ناقص و محدود به بنگاه‌های اقتصادی است و این در حالی است که در بسیاری از کشورها بخش خصوصی در تدوین استراتژی و سیاست‌گذاری‌ها نقش اساسی ایفا می‌کنند.


وی با بیان این‌که ظرفیت کشور بیش از توان دولت و مجلس است، افزود: ما باید در بحث دیپلماسی عمومی کشور بیشتر کار کنیم تا بتوانیم در کنار دیپلماسی رسمی و هم‌راستا با آن مواضع نظام را پیگیری کنیم.


رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در بحث رسانه‌های خصوصی اذعان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و انگیزه‌های موجود می‌توان بر مبنای قانون اساسی، آزادی عمل را در چنین مواردی مورد توجه قرار داد.


باهنر در خصوص جریان نو‌اصولگرایی که مباحث آن چند وقتی است مطرح شده و از آن به‌عنوان منجی اصول‌گرایی یاد می‌شود نیز گفت: تاکنون فرصت تأمل در مواضع آن‌ها را نداشته‌‌ام اما آن‌چه ما بیش از همه نسبت به آن حساس هستیم بحث محتواست.


دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: آنچه من نسبت به آن نگران هستم، موضوع آینده مردم‌سالاری دینی به‌عنوان بزرگ‌ترین میراث امام راحل و شهداست و بر این اساس ما باید به چند حزب چارچوب‌دار و صاحب‌دار رسیده و بایدها و نبایدها را در قالب یک مانیفست، جدای از این احزاب پراکنده که به‌صورت جزیره‌ای فعالیت می‌کنند، تعریف کنیم.


رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص احتمال توافق اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان برای کاندیداتوری آقای لاریجانی در سال 1400 اظهار کرد: ما تا 6 یا 7 سال گذشته هر سال یک انتخابات داشتیم و جامعه چند ماه قبل و بعد از انتخابات تحت تأثیر آن بود و این موضوع مرتباً مردم و شرایط جامعه را حساس می‌کرد، تا این‌که برای کاهش این حساسیت در جامعه انتخابات را دو تا دو تا برگزار کردیم، بدین ترتیب که هر دو سال انتخابات ریاست جمهوری را با شوراهای شهر و روستا و در دو سال بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی را با مجلس خبرگان هم‌زمان کردیم.


باهنر با بیان این‌که خیلی زود است در این خصوص تصمیم گرفت، اذعان کرد: در محافل سیاسی این موضوع مطرح است و افرادی در بیرون میدان در حال گرم کردن هستند ولی رسانه‌ای شدن آن در رسانه‌ها زود است و به مصلحت نیست.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بحث تحریم‌های آمریکا گفت: تحریم‌های ظالمانه و تصمیم‌های ضد‌حقوق بشری ترامپ به مثابه مَثَل بجنگ تا بجنگیم است و فرق تحریم‌های این دوره با دوره‌های قبلی این است که در گذشته چهار قطعنامه اجرایی شورای امنیت پشتوانه آمریکا بود ولی تحریم‌های ترامپ، اتحاد قبلی با سایر کشورها و ضمانت‌های اجرایی بین‌المللی را ندارد.


رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان با اشاره به لزوم تدوین برنامه در راستای مدیریت تحریم از سوی دولت تصریح کرد: با وجودی که ما در یک مقطع گذار یک‌ساله و یک‌ساله‌ونیم تحریم‌ها قرار داشته و در بحث کالاهای اساسی و دارو مشکلی نداریم، لازم است به هزینه‌هایی که این تحریم‌ها برای کشور خواهند داشت توجه کرد. 


انتهای پیام/4105/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب