دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آبان 1397 - 07:02
قانونی که دور زده می‌شود؛

آب پاکی کمیته المپیک روی دست رؤسای فدراسیون‌ها

در حالی که برخی رؤسای بازنشسته به دنبال ماندن در صندلی ریاست خود هستند، کمیته المپیک با نامه به کمیته‌ بین‌المللی المپیک تغییرات را قانونی اعلام کرد.
کد خبر : 320070

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، این روزها که بحث قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در ورزش کشور مطرح شده است و رؤسای بازنشسته باید صندلی خود را به دیگری واگذار کنند اقدامات عجیب و غریب از سوی برخی رؤسای فدراسیون شنیده می‌شود.


برخی رؤسای فدراسیون‌ها، با اطلاع به رئیس فدراسیون جهانی مورد نظر خود در واقع به نوعی اعلام کرده‌اند که تغییراتی در فدراسیو‌ن قرار است به وجود بیاید. در این میان اسامی برخی فدراسیون‌ها از جمله قایقرانی، جودو و والیبال مطرح است که گویا با رئیس فدراسیون جهانی ارتباط برقرار کردند و برکناری خودشان را به واسطه اجرای قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان اطلاع دادند.


البته غلامرضا امینی رئیس سابق فدراسیون هم این موضوع را کاملاً رد کرد و اعلام کرد که نخستین کسی بوده که از سمت خود استعفا کرده است و ارتباطی هم با  رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی نداشته است.


محمد درخشان هم به تازگی به دیدار رئیس فدراسیون جهانی جودو رفته است که البته به دنبال این دیدار، نامه‌ای از فدراسیون جهانی جودو به وزارت ورزش و جوانان ارسال شده و در مورد تغییراتی که در آینده قرار است در برخی فدراسیون‌ها به وجود بیاید توضیح خواسته است.


البته درخشان این موضوع را کاملاً رد کرد و گفته است: «‌هیچ موضوعی را به فدراسیون جهانی اطلاع نداده است و ابلهانه است که فکر کنیم خارج از کشور از اقدامات داخل بی‌خبر هستند. برخی به دنبال ایجاد حواشی هستند وگرنه من بارها گفته‌ام که از فدراسیون جودو می‌روم و تابع قانون هستم».


احمد ضیایی رئیس فدراسیون والیبال هم از مدت‌ها قبل اعلام کرد، اجازه نمی‌دهد که والیبال به خاطر او تعلیق شود و به همین خاطر با فدراسیون جهانی والیبال ارتباط برقرار کرده است و این موضوع را اطلاع داده است. به هر روی گویا از سوی کمیته ملی المپیک نامه‌ای هم به فدراسیون جهانی والیبال و قایقرانی ارسال شد و در این نامه توضیح داده شده که این قانون در مجلس به تصویب رسیده و باید در سراسر کشور اجرا شود و خطری جدی محسوب نمی‌شود.


البته در این میان نام فدراسیون فوتبال هم مطرح است که با سران فیفا در این خصوص مذاکراتی داشتند، اما هنوز مدارکی جهت اثبات آن وجود ندارد ضمن اینکه در نامه کمیته بین‌المللی المپیک هیچ نامی از فدراسیون فوتبال ذکر نشده است.


به هر روی رؤسای فدراسیون‌های بازنشسته تنها 25 روز فرصت دارند و در این مدت هم گویا تمام تلاش خود را می‌کنند که از صندلی ریاست دور نشوند و به راه‌های مختلفی هم متوسل شد‌ه‌اند. این رؤسا در کلام خود بارها اعلام می‌کنند تابع قوانین و مقررات هستند، اما در عمل طور دیگری رفتار می‌کنند؛ البته ناگفته نماند طبق نظر مسئولان اسبق کمیته ملی المپیک، تغییر رؤسای فدراسیون‌های بازنشسته باعث تعلیق نمی‌شود؛ چرا که این موضوع از طریق مجلس به تصویت رسیده و قانون کلی کشور به حساب می‌آید و از همین روی آنها هم قانون عمومی کشور را دخالت دولت در امور فدراسیون‌ها حساب نمی‌کنند. موضوعی که کمیته ملی المپیک هم در نامه‌اش به برخی فدراسیو‌ن‌های جهانی اطلاع داده است؛  بنابراین راه‌هایی همچون ارتباط با فدراسیون جهانی و جلوگیری از تعلیق، کارساز نیست و مدیران بیشتر از این تلاش نکنند و قانون را تمکین کنند.


انتهای پیام/4057/4071


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب