دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صفاری‌نیا:

حمایت از توسعه علم اصلی‌ترین مأموریت بنیاد مصطفی(ص) است

دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) گفت: فرصت تدوین تجربیات گرانبها در قالب رساله‌ای با عنوان «جنوب - جنوب در عمل؛ صلح و رفاه از مسیر توسعه علم و فناوری» فراهم شده است.
کد خبر : 319889

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا مهدی صفاری‌نیا در مراسم رونمایی از رساله مشترک سازمان ملل متحد و بنیاد مصطفی که صبح امروز در پارك پردیس برگزار شد، گفت: آنچه در بنیاد مصطفی اهمیت دارد این است كه علم در خدمت صلح، رفاه و امنیت بشر قرار گیرد و می‌خواهیم زمینه‌های همكاری بین دانشمندان برجسته به‌خصوص در كشورهایی كه از آنها به عنوان كشورهای جنوب - جنوب یاد می‌شود، توسط این بنیاد فراهم شود.


دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) ادامه داد: این بنیاد فقط با دانشمندان برجسته همكاری ندارد؛ بلكه دانش‌آموزان، دانشجویان و استادان دانشگاهی نیز مورد پوشش حمایتی فعالیت‌های بنیاد قرار می‌گیرند.


وی افزود: اهداف و فعالیت‌های بنیاد علم و فناوری مصطفی مورد اقبال قرار گرفته است و فرصت تدوین تجربیات گرانبها در قالب رساله‌ای با عنوان «جنوب - جنوب در عمل؛ صلح و رفاه از مسیر توسعه علم و فناوری» توسط این بنیاد در سازمان ملل متحد فراهم شد.


صفاری‌نیا در ادامه گفت: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) مأموریت حمایت از توسعه علم و فناوری را دنبال می‌کند و شخصیت‌های برجسته علمی که مرزهای دانش را به‌منظور ارتقای رفاه عمومی گسترش داده‌اند، در کنار هم جمع کرده و با اعطای جایزه مصطفی(ص) به‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری در علم و فناوری در صحنه بین‌الملل، دانشمندان برجسته را مورد تقدیر قرار می‌دهند.


رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه مصطفی(ص) با اشاره به نقش ایران در تولید و انتشار علم ادامه داد: در گذشته ایران منشأ انتشار علم به جهانیان بوده و در دین اسلام، نشر آن مورد تأیید و تأکید قرار گرفته تا سایر ملل نیز از این موهبت عظیم برخوردار شوند. به‌همین‌منظور بنیاد مصطفی(ص) مأموریت خود را توسعه علم تلقی کرده و از شخصیت‌های برجسته علمی در سطح جهان حمایت می‌کند.


وی با اشاره به همکاری‌های بنیاد مصطفی(ص) با سازمان ملل متحد گفت: فعالیت‌های بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در راستای توسعه همکاری‌های کشورهای اسلامی به‌عنوان بخش مهمی از کشورهای درحال توسعه با بخشی از اهداف اداره همکاری‌های جنوب - جنوب سازمان ملل متحد هم‌راستاست و می‌تواند در تحقق رسالت و اهداف این بنیاد کمک ویژه‌ای کند و زمینه هم‌افزایی بیشتری میان کشورهای عضو شود.


رئیس شورای سیاست‌گذاری جایزه مصطفی(ص) افزود: برنامه‌های وسیعی در بنیاد مصطفی(ص) با کشورهای مختلف مثل مالزی، عمان و پاکستان برگزار شده و همکاری‌های جنوب - جنوب به چارچوبی کلی برای همکاری کشورهای به‌اصطلاح جنوب در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و محیط زیست اطلاق می‌شود.


صفاری‌نیا در پایان خاطرنشان کرد: بدون تردید می‌توان با این همکاری‌ها موفقیت دیگری در حوزه همکاری‌های جنوب - جنوب به‌وجود بیاید و برای رسیدن به این مهم باید تلاش کرد.


انتهای پیام/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب