معرفی ایدههای برتر استارتآپ ویکند شبکههای ارتباطی و حمل و نقلی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در این مراسم با قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این رویداد، دستیابی به تحول بنیادی در کشور را لازمه تلاش و کوشش جهادی و خستگیناپذیر دانست و با اشاره به گستردگی حوزه حمل و نقل در کشور گفت: حوزه حمل و نقل یکی از پیچیدهترین حوزهها در کشور بوده که حتی اگر نسلها در ابعاد مختلف آن تلاش کنند، باز نیازمند تلاش بیشتر است.
سردار محمدرضا مهماندار، ریشه بسیاری از مشکلات کشور را مسائل فرهنگی دانست و افزود: اگر به توانمندی و قابلیتهای خودمان تکیه و باور کنیم که میتوانیم و در واقع باور «ما میتوانیم» را در وجود خود نهادینه کنیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بدیهی است که پیمودن این مسیر با سختیهایی همراه خواهد بود، اما باید نگرش خود را عوض کنیم، باید مسئولان ما به جوانان بهویژه دانشجویانی که علاقهمند به کارهای جدید هستند، اعتماد کنند.
مهماندار تأکید کرد: نسخه شفابخش مشکلات کشور را باید در داخل جستجو کرد؛ چراکه هیچگاه بیگانگان حلکننده مشکلات ما نیستند و باید با پشتکار و مأیوسنشدن بهدنبال حل مشکلات و معضلات بود.
وی به معضل ترافیک در کلانشهرها بهویژه شهر تهران اشاره کرد و گفت: معضل ترافیک تهران با روشهای سنتی و قدیمی قابل کنترل نیست و در این راستا، مرکز کنترل هوشمند ترافیک تهران بزرگ راهاندازی شده که در این عرصه جزء سیستمهای پیشرفته و کارآمد به شمار میرود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تیمهای شرکتکننده و صاحب ایده در این رویداد خواست که از این مرکز بازدید و ایدهها و راهکارهای علمی خود در این عرصه را ارائه کنند.
سعید قاضیمغربی، رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری هم برگزاری این رویداد را در راستای مأموریت علمی این واحد دانشگاهی قلمداد کرد و ابراز امیدواری کرد که خروجی و نتایج این رویدادهای علمی گرهگشای مسائل و مشکلات حوزه حمل و نقل باشد؛ چراکه همه ما مقابل کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئولیم و لازم است با تلاشهای شبانهروزی به فکر آبادانی بیش از پیش میهن اسلامیمان باشیم.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یادگار امام خمینی (ره) نیز اظهار کرد: استارتآپ ویکند فرآیند توسعه یک محصول از ایده تا تجاریسازی است. در این رویداد 54 ساعته 150 نفر شرکتکننده حضور داشتند که در مقایسه با دوره قبل افزایش 20 درصدی بهبود ایدهها را داشتیم.
علی شهابی به داوری اولیه در روز افتتاح اشاره کرد و گفت: از 80 ایده برتر، 20 داور و 20 منتور، 10 ایده را انتخاب کردند تا آمادگی لازم برای ارائه در اختتامیه به کمک منتورها، استادان مربوط و کارآفرینان حمل و نقل فراهم شود.
وی افزود: بیشترین داورها از استادان و کارآفرینان کسب و کارهای نوظهورند که خودشان صاحب استارتآپهای مختلف و متفاوتی در این صنعت هستند. در کنار آنان از وزارت راه هم نفراتی را در دوره اول و دوم همراه داشتیم؛ بنابراین فرآیند داوری به دست صاحبان صنعت انجام میشود که با چالشها و مشکلات در بازار آشنا هستند و میتوانند راه حل موجود را حتی در همایش ارائه دهند؛ بنابراین خیلی بهتر از داوریهای دانشگاهی میتواند این امر مدیریت شود.
شهابی خاطرنشان کرد: شاخصه اصلی داوران و ارزشگذاری ما براساس طرح کسب و کار اولیه، ارائه مدل مالی در 54 ساعت برای رسیدن به یک محصول اولیه بود که در پایان استارتآپ پنج دقیقه گروهها ارائه ایده و سه دقیقه زمان پاسخدهی به سؤالات داوران را دارند و در مجموع در این هشت دقیقه باید داورها را مجاب برای کسب رأی مثبت کنند. بعد از پایان ارائه، داورها در مدت 30 دقیقه به تبادل نظر با یکدیگر میپردازند و در نهایت سه تیم برتر اعلام خواهد شد.
مسئول دبیرخانه شبکههای ارتباطی و حمل و نقل بیان کرد: در این مرحله 80 ایده مطرح و 10 ایده برتر پذیرفته و تشکیل تیمهای تخصصی برای هر کدام از 10 ایده برتر آغاز شد.
وی یادآور شد: در نهایت به سه تیم منتخب به ترتیب؛ تیم نخست «دیجی هلث» 24 میلیون تومان بسته حمایتی، تیم دوم «کارت با ما» 10 میلیون تومان و تیم سوم «فست پست» هفت میلیون تومان هدیه تعلق گرفت و تیم «سامر» ایده حمل و نقلی خود را درخصوص ایام اربعین حسینی (ع) ارائه دادند که با حمایت قاضیمغربی رئیس واحد دانشگاهی یادگار امام و شرکت تراورس بهصورت رایگان در اردوی اربعین شرکت خواهند کرد.
به گزارش آنا، نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، وزارت ارتباطات و شرکت تراورس از ایده تیم دیزل سرویس استقبال و برای تبادل نظر و حمایت احتمالی مالی از آنان دعوت کردند.
در این مراسم جلد نخست کتاب نظام موضوعات شبکههای ارتباطی و حمل و نقل رونمایی شد.
انتهای پیام/4062/خ
انتهای پیام/