دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پزشکی در گفتگو با آنا:

اکثر دانشجویان مخالف برگزاری امتحان مجازی هستند/ دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اولویت بازگشایی دانشگاه‌ها

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید براینکه در بازگشایی دانشگاه‌ها اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است، گفت: در تأثیر بازگشایی دانشگاه‌ها بر شیوع ویروس کرونا باید مطالعه موردی صورت گیرد.
کد خبر : 317850
636989773057585278_lg.jpg

علی پزشکی، دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: اولویت در بازگشایی دانشگاه‌ها با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.


وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به تدریج باز شوند، افزود: دانشجویان دروس عمومی که قشر عظیمی از دانشجویان را تشکیل می‌دهند از طریق آموزش مجازی می‌توانند آموزش خود را ادامه بدهند و مشخص کردن روزی برای بازگشایی دانشگاه‌ها به روی تمامی دانشجویان، درست نیست.


دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویانی که مجبور هستند کار خود را در آزمایشگاه ادامه بدهند، گفت: اگر به مرور زمان میزان مبتلایان به ویروس کرونا کاهش پیدا کرد؛ دیگر دانشجویان نیز می‌توانند در دانشگاه حضور یابند.


وی با اشاره به اینکه خوابگاه‌ها باید با یک بازده زمانی نسبت به دانشگاه‌ها بازشوند، عنوان کرد: با توجه به اینکه خوابگاه‌ها محیط‌های بسته‌ای هستند و دانشجویان از سراسر کشور در آن حضور دارند، امکان افزایش شیوع ویروس کرونا با بازگشایی خوابگاه‌ها وجود دارد. با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها می‌توان مطالعه موردی مبنی بر اینکه بازگشایی دانشگاه‌ها منجر به افزایش شیوع ویروس کرونا می‌شود یا خیر، انجام داد.


دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص چگونگی برگزاری امتحانات پایان‌ترم با بیان این پرسش که آیا زیرساخت برگزاری الکترونیکی امتحانات در دانشگاه‌ها وجود دارد؟ گفت: به نظر می‌رسد مشکلات و مصائب برگزاری امتحانات مجازی بیشتر از برگزاری امتحانات حضوری است؛ هم‌چنین اکثر دانشجویان نیز مخالف برگزاری امتحانات به‌صورت مجازی و الکترونیکی هستند.


پزشکی گفت: با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اواخر تابستان که انتظار می‌رود میزان شیوع ویروس کرونا کاهش یابد می‌توان امتحانات پایان‌ترم دانشگاه‌ها را به‌صورت حضوری برگزار کرد.


وی با تأکید بر اینکه برگزاری امتحانات حضوری مشروط به مدیریت دانشگاه است، بیان کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در هر استانی فرمانده ستاد مقابله با کرونا همان استان هستند. از همین رو دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌نوعی الگوی دیگر دانشگاه‌ها هستند.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب