تسریع در تأمین ارز موردنیاز کالاهای اساسی/ ثبت 520 هزار انبار رسمی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در همین مورد افزود: تسریع در تأمین نیازهای ارزی مردم، کالاهای اساسی و سایر کالاهای عمومی مورداحتیاج آنها چه از طریق تصویب قانون در مجلس و چه از طریق هماهنگی با نمایندگان مجلس و شورای هماهنگی سران سه قوه با قانونمندیهای جدید انجام خواهد شد تا این مسیر با قوت و قدرت بیشتری در دو حوزه تأمین و سهولت دسترسی به کالا و نظارت دقیقتر و جامعتر بر قیمت کالاهایی که با نرخ رسمی وارد کشور شده و در اختیار مردم قرار میگیرد، ادامه یابد.
شریعتمداری در ادامه راهاندازی سامانههای مربوط به فرآیند تجارت نظیر سامانه جامع تجارت، سامانه جامع انبارها و... را از دیگر اقدامات دولت عنوان کرد و گفت: تاکنون 520 هزار انبار رسمی در این سامانه ثبت و ریجستر شدهاند و تمام کالاهایی که در این انبارها هستند، تحت نظارت و کنترل عمومی دولت قرار میگیرند و اتصال شبکه انبارها بهنظام صدور بارنامههای الکترونیکی وزارت راه که کالاهایی که از بنادر مختلف به کشور حمل میشود را در برمیگیرد کاملاً متصل کالاها را به انبارها منتقل میکند و این انبارها تحت نظارت و کنترل سازمانهای نظارتی بوده و سپس از آن طریق در اختیار شبکه توزیع قرار میگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، همچنین تقویت سازمانهای بازرسی و نظارت و قانونمندیهایی که نظارت و مجازات برخی از متخلفان را در حوزه تولید و توزیع تشدید میکند، از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط دولت عنوان کرد و اظهار داشت: شبکه اصناف و بازار پشت سر انقلاب بوده و همواره با تمامی اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران همسو عمل کردهاند و بههیچوجه منافع آنها با منافع مردم در دو راستا نیست، اما افرادی هستند که در همین شرایط میخواهند از آب گلآلودی که برخی به وجود آوردهاند برای خود کسب منفعت کنند که باید با این سودجویان برخورد مستحکم و قاطع صورت گیرد.
این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه در نشست کمیسیون گزارشی از میزان واردات کالای اساسی به کشور طی 6 ماه گذشته ارائه شد، ادامه داد: این اطمینان به اعضای کمیسیون داده شد که دولت با استحکام بههیچعنوان در حوزه واردات کالاهای اساسی جامعه تعللی را نپذیرفته و تقریباً تمامی کالاهای موردنیاز عامه مردم در حوزه کالاهای اساسی در حال تأمین است و تحت نظارت سه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی امر تأمین و توزیع کالاهای اساسی تحت کنترل دولت قرارگرفته و بهخوبی ادامه مییابد.
محمد شریعتمداری در ادامه افزود: هرکدام از این سامانهها و مقررات یکی پس از دیگری به حیطه اجرا درمیآید و هرکدام بهنوعی ثباتی در یک عرصه به وجود میآورد، البته برخی نهادسازیهایی که برای آینده میانمدت انجام میشود، زمانبر است، برای اینکه شاهد شرایط نامتوازن و ناترازی در سطح عمومی قیمتها در زمان آتی نباشیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: تأثیر مثبت راهاندازی سامانهها بر کاهش احتکار
همچنین رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به راهاندازی سامانه جامع تجارت گفت: گزارشی از سامانه جامع تجارت توسط وزیر صمت به مجلس رسید که میتواند در زمینه اجرای مقررات تجاری بسیار مفید باشد.
محمدرضا پورابراهیمی در همین مورد افزود: مدتها منتظر این سامانه بودیم و در حال حاضر با اجرای آن قطعاً شاهد تغییرات مثبت در زمینه کاهش احتکار، نظارت بر مصرف کالا در کشور و مواردی ازایندست خواهیم بود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/