فعالیتهای سازمان اسناد ملی در قاب شبکه مستند/ اسنادی که در دیوان لاهه به کار ایران آمد
علی زرافشان در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: ثبت اسناد مأموریتی است که همه کشورهای دنیا به آن اهتمام میورزند. چون این اسناد، حافظه ملت و حکومت است و این حافظه باید در شرایط مناسب نگهداری شود. در بین این اسناد، حقایق ارزشمندی وجود دارد که تاریخ یک کشور را شکل میدهد. ترویج این اسناد به شکل درست، منبع مهمی برای پژوهشگران، محققان، هنرمندان، نویسندگان و حتی متخصصان علوم فنی است.
معاون اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی اظهار کرد: اخیراً در یکی از جلسات دیوان لاهه، تیم مذاکرهکننده کشورمان از اسنادی که ما در اینجا استخراج کرده و در اختیار آنها قرار دادیم، استفاده کردند که در تثبیت نظر جمهوری اسلامی ایران بسیار مؤثر بود. این نشان میدهد که پردازش و حفاظت از اسناد، کاربردهای گوناگونی برای زندگی امروز و فردای ما دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که معاونت اسناد مرکز اسناد و کتابخانه ملی برای مخاطبان عمومی چه برنامههایی دارد، گفت: در حوزه ترویج، معمولاً مخاطب اقداماتی از قبیل برپایی نمایشگاههای مناسبتی، عموم مردم هستند که یک نمونه آن را در هفته دفاع مقدس و در قالب نمایشگاه عکس و اسناد هشت سال جنگ تحمیلی داشتیم. از طریق صدا و سیما و بهویژه شبکه مستند هم در حال تهیه گزارشها و برنامههایی هستیم تا مردم با اهمیت اسناد، فعالیتهای مرکز اسناد کتابخانه ملی و مجموعه اسناد تدوین شده در این مجموعه آشنا شوند. همچنین با همکاری وزرات آموزش و پرورش مشغول طراحی برنامههایی برای دانشآموزان هستیم که در مراحل اولیه است.
انتهای پیام/4072/خ
انتهای پیام/