دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رفیق‌دوست:

زنان در بزنگاه‌های تاریخ اسلام، نقش اول را داشته‌اند

نخستین وزیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم رونمایی از سردیس مرحومه «مرضیه حدیدچی» گفت: زنان در بزنگاه‌های تاریخی اسلام نقش اول را داشته‌اند.
کد خبر : 313868
16564916_xl.jpg

به گزارش گروه حماسه و مقاومت فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس٬ رونمایی از سردیس مرحومه «مرضیه حدیدچی» روز گذشته با حضور امیر محمد فهمیده قاسم‌زاده جانشین رئیس بنیاد‌ حفظ‌ آثار‌ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس٬ محسن رفیق دوست نخستین وزیر سپاه‌پاسداران‌انقلاب‌اسلامی٬ علی اصغر جعفری مدیر‌عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ٬امیر حمیدرضا گرامی رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس٬ مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و خانواده مرحومه حدیدچی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

علی اصغر جعفری در این مراسم، مرحومه حدیدچی را از افتخارات جهان اسلام توصیف کرد و گفت: ایشان از یاران امام بودند. این بانوی فرهیخته سراسر عمر با برکت خودش را در راه انقلاب و اسلام هدیه کرد. او در دوران دفاع مقدس هم دوش مردان ایستادگی کرد.

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: جمهوری‌اسلامی امروز در اوج قدرت است و دشمنان هر روز بیش از پیش در مقابله با ایران ناامید می‌شوند.

 وی در ادامه سخنانش به این نکته اشاره کرد که دشمن توانایی مقابله با جوانان انقلابی را ندارد و اگر حماسه رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس نبود٬ دشمن طمع بیشتری نسبت به ایران داشت.

جعفری در پایان با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل افزود: حجت‌الاسلام روحانی به پشتیبانی ملت و خون شهدا محکم سخن گفت و از حیثیت ایران دفاع کرد.

امیر فهمیده نیز با تکریم شجاعت و شهامت زنان عاشورایی٬ مرحومه دباغ را الگویی بزرگ دانست و اظهار کرد: امیدوارم در آینده نزدیک شاهد برگزاری ۶ مراسم بزرگداشت و رونمایی از سردیس دیگر بانوان انقلابی باشم.

 وی ادامه داد: دفاع مقدس همچون یک گنج است. ما وظیفه داریم که این گنج را به نسل جدید و آیندگان برسانیم.

محسن رفیق دوست نخستین وزیر سپاه‌پاسداران‌انقلاب‌اسلامی با بیان این نکته که زنان در بزنگاه‌های تاریخی اسلام نقش اول را داشته اند، خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب آنهایی که مردان را به خیابان آوردند٬ زنان بودند.

 وی به بیان خاطراتی از استقامت زنان در طول پیروزی انقلاب‌اسلامی و دفاع مقدس پرداخت و ادامه داد: زمانی که در ساواک زندانی بودم٬ صدای دختر جوانی را شنیدم که شکنجه می‌شد.از شدت ناراحتی سرم را به دیوار کوبیدم و از حال رفتم. وقتی به هوش آمدم متوجه شدم که آن دختر زیر شکنجه به شهادت رسید. در این میان مردانی هم داشتیم که با اولین سیلی، دیگر مبارزان را لو می‌دادند.

 محسن رفیق دوست با توجه به نخستین روزهای تأسیس سپاه پاسداران٬ به تشریح نقش مرحومه حدیدچی در این اتفاق بزرگ پرداخت و افزود: در ابتدا قرار بود سپاه پاسداران زیر نظر دولت موقت تشکیل شود. روزی مرحومه حدیدچی به دفتر من آمد و گفت چرا ناراحت هستید؟ گفتم دولت موقت اجازه نمی‌دهد که سپاه آن‌گونه که باید تشکیل شود. 

وی در آن دیدار اعلام آمادگی کرد که با هم نزد امام راحل بریم. چند روز بعد نزد امام راحل به قم رفتیم. حضرت امام (ره) پس از شنیدن سخن مرحومه حدیدچی دستور دادند که سپاه پاسداران زیرنظر شورای‌انقلاب‌اسلامی به فعالیت خود ادامه دهد؛ لذا می‌توان گفت که مدیریت مرحومه حدیدچی مسیر انقلاب را عوض کرد.

وی در پایان سخنانش از بصیرت و ولایت مداری مرحومه حدیدچی گفت: پس از رحلت امام (ره) برخی راه را گم کردند؛ اما مرحومه حدیدچی هرگز با ولایت فقیه زاویه نگرفت.

در انتهای این مراسم ضمن اهدای تمثال مرحومه حدیدچی به خانواده آن مرحومه؛ کتاب صوتی و سردیس مرحومه مرضیه حدیدچی رونمایی شد.

 انتهای پیام/4046/خ

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب