تعطیلی در انتظار نیروگاههای طلبکار از وزارت نیرو/ برق قراردادهای پسابرجامی قطع شد
علیرضا اسحاقیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه پس از واریز پول از محل فروش برق به خزانه شاهد تزریق نقدینگی به حوزه توزیع برق هستیم، گفت: بخشهای تولید و انتقال در صنعت برق همچنان به لحاظ تأمین نقدینگی شرایط خوبی ندارند.
وی با اشاره به اینکه در تابستان امسال به منظور کاهش زمان خاموشی در شهرهای مختلف کشور، نیروگاههای مختلف بیشترین تولید برق را داشتهاند، گفت: در شرایط کنونی بسیاری از نیروگاهها بهمنظور انجام تعمیرات نیروگاهی با معضل نقدینگی و تأمین قطعه در زمان تحریم روبهرو هستند.
معاونت راهبری شرکت تولید نیروی برق حرارتی تصریح کرد: پیمانکاران حوزه برق کشور همچنان از وزارت نیرو طلبکار هستند و بسیاری از نیروگاهها در شرایط کنونی بهدلیل کمبود نقدینگی مجبور به کاهش نیروی انسانی شدهاند.
وی افزود: بعضی از نیروگاههای کشور هم به حالت نیمهتعطیل درآمدهاند که ناشی از عدم پرداخت بدهیهای دولت و وزارتنیرو به نیروگاههاست.
اسحاقیان درباره تأثیر منفی تحریم بر صنعت برق کشور گفت: بسیاری از قراردادهای صنعت برق کشور در فضای پسابرجام به مرحله اجرا نرسید.
معاونت راهبری شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: کرهجنوبی، ژاپن، ترکیه و حتی چند کشور اروپایی که برای همکاری در صنعت برق ایران اعلام آمادگی کرده بودند، هنوز وعدههای خود را عملیاتی نکردهاند.
وی به آثار منفی نوسانات ارزی بر صنعت برق کشور اشاره کرد و افزود: بسیاری از قطعات نیروگاهی با نرخ ارز به فروش میرسند که نوسانات ارزی موجب شده است که قیمت یک قطعه نیروگاهی در مدت کمتر از سه روز، دو برابر شود.
انتهای پیام/خ
انتهای پیام/