دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 شهريور 1397 - 02:43
رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی در گفتگو با آنا:

تلاش دولت در جهت یافتن پدیده‌های تباهنده اقتصاد باشد

رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی گفت: دولت به‌سمت یافتن فرآیندهای تباهنده حرکت کند تا ریشه‌یابی اساسی از مشکل‌های اقتصادی داشته باشد.
کد خبر : 310362

مهدی غضنفری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در رابطه با نحوه عملکرد دولت در شکل دادن آرایش جنگ اقتصادی و کنترل بحران‌های موجود در بازار ارز و سکه، گفت: فرآیندهای تباهنده در اقتصاد با توزیع بیشتر ارز و سکه در بازار کنترل نمی‌شود و زمانی‌که دولت چنین تصمیمی می‌گیرد مانند جارو کردن خاک‌های روی فرش به زیر فرش است و وقتی شب عید می‌خواهیم خانه‌تکانی کنیم، با حجم زیاد خاک‌روبه زیر فرش مواجه خواهیم شد.


وزیر صنعت دولت دهم با بیان اینکه توزیع ارز بیشتر و ارزان‌تر در بازار تنها سازوکار موقت مبارزه با افزایش قیمت ارز است، تصریح کرد: این یک راه‌حل ریشه‌ای برای حل مسئله نیست؛ بلکه راه‌حل اساسی، مبارزه با فرآیندهای تباهنده است.


وی ادامه داد: مقادیر زیادی فرآیندهای تباهنده در اقتصاد کشور وجود دارند؛ زیرا تصمیم‌های اتخاذشده با سنت‌های الهی و علم اقتصاد سازگار نیستند.


غضنفری با بیان اینکه تمایل دولت به تزریق ارز بیشتر به بازار مانند این است که شخصی اهل کار نیست و دانش و انگیزه کار را ندارد و هر دفعه سرمایه‌گذاری مجدد برای تشویق او به کار صورت می‌گیرد، اما این سرمایه‌گذاری تباه می‌شود؛ گفت: بنابراین خیلی وقت‌ها توزیع بیشتر سکه و ارز فقط می‌تواند منجر به از دست رفتن منابع ملی شود.


رئیس مدرسه حکمرانی شهیدبهشتی اضافه کرد: دولت بهتر است به‌سمت یافتن فرآیندهای تباهنده حرکت کند تا ریشه‌یابی اساسی از درد امروز اقتصاد کشور داشته باشد و باید شخصی را یافت که توانایی حل ریشه‌ای این مشکل را داشته باشد. شعارهای فریبنده فقط می‌تواند دولت را تا دو یا سه سال آینده از فشارها در امان نگاه دارد تا سریع کار خود را به پایان برساند و بعد یک خرابه واقعی را در اختیار دولت بعد بگذارد.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب