هزینه 3 هزار میلیارد تومانی برای راهاندازی خط 6 مترو/گزارشی ازدستگیری شهردار ناحیه ندارم
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در حاشیه هشتاد و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون 2 هزار و 400 میلیارد تومان برای خط 6 هزینه شده که با هزینه تملک نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان است، اظهار کرد: اما با وجود این هزینهها هیچ بخشی از این خط به بهره برداری نرسیده است.
وی با تاکید بر اینکه من در بازدید اخیر خط ۶ جلسه را ترک یا قهر نکردم بلکه تذکر جدی به پیمانکاران دادم، افزود: اعتراض من به بودجه پروژه، مشاوران و پیمانکارانی بود که با وجود این هزینهها هیچ بخشی از این خط را آماده بهره برداری نکردند و به نظر میآید ایستگاه امام حسین نیز در زمان اعلام شده آماده بهره برداری نباشد و تنها چهار ایستگاه را بتوانند آماده سازی کنند.
رد پیشرفت 90 درصدی پروژه خط 6
هاشمی با رد پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه خط ۶ مترو و اینکه خط در بخش سویل که شامل تونل، ایستگاهها و هواکش و پایانهها میشود به نظر ۵۰ درصد پیشرفت داشته است، تصریح کرد: هواکشها تکمیل نیست و برخی از ایستگاهها پایانه ندارد و پارکینگ نیز ساخته نشده است. در بخش تجهیزات نیز پنج تا 6 درصد پیشرفت وجود داشته بنابراین به نظر میآید پروژه حدود ۵۰ درصد در مجموع پیشرفت کرده و چهار ایستگاه آن میتواند در زمان وعده داده شده به بهره برداری برسد.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه ابتدا و انتهای خط ۶ از بخش میانی آن تکمیلتر است، اضافه کرد: زمانی به سرعت برای تکمیل خط ۶ به این خط پول تزریق میشد و شهردار اسبق تهران زمانی که خط ۷ را بهرهبرداری میکرد؛ اعلام کرد خط ۶ را نیز (ششم مرداد) به بهرهبرداری میرساند آن زمان با سرعت به این خط پول داده شد اما همان موقع نیز این پولها در خط پخش شد و من این موضوع را در این بازدید به خاطر تجربهای که دارم، متوجه شدم.
هاشمی ادامه داد: اما کسانی که در حال گزارش دهی بودند از بیتجربگی شهردار در این حوزه استفاده کرده و قصد داشتند ما را سرکار بگذارند.
رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: باید با این اعتبارات ماهی یک ایستگاه به بهره برداری برسد و ما اعتبارات خود را اولویت بندی کنیم.
وی با اشاره به سه دستور جلسه امروز شورای شهر تهران توضیح داد: الزام شهرداری به احیای زیست شبانه، اصلاح الگوی مصرف و هزینههای شهرداری تهران و تدوین سند فعالیت ای مجاز در پهنههای S و M، سه دستورکار امروز شورای شهر تهران بود.
هاشمی افزود: پهنههای S و M، پهنه های کار و فعالیتهای خدماتی و تجاری در سطح شهر تهران هستند که کمیسیون معماری در این خصوص برنامههایی را پیش بینی کرده است. با توجه به اینکه این پهنهها موجب بروز مشکلاتی در شهر تهران شده بود در دستورکار قرار گرفت و معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز اعتقاد دارد که برای این طرح الزامی وجود ندارد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران به موضوع ارائه گزارش عملکرد یک ساله شورای شهر تهران اشاره کرد و ادامه داد: فعالیتهای شورای شهر تهران پیچیده است و باید نسبت به ساماندهی آن اقدام کنیم. بعضی فعالیتهای اعضای شورا به درستی در این گزارش بیان نشد که موجب اعتراض یکی از اعضا شد. لذا باید این گزارش مجددا مورد بررسی قرار گیرد.
وی در خصوص عدم قرار گرفتن موضوع زبالههای بیمارستانی در دستور کار این جلسه توضیح داد: آیین نامه شورا به شکلی تدوین شده که طرحهای یک فوریتی در دستور کار قرار گیرد. لذا موضوع زبالههای بیمارستانی در دستور کار این جلسه قرار نگرفت و در جلسه آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
با قانون بازی سیاسی نکنیم
هاشمی در خصوص قانون منع بکارگیری بازنشستگان و تعیین تکلیف شهردار تهران ادامه داد: قطعا این قانون قانون خوبی است، اما نباید قبل از اینکه ابلاغ شود با آن بازی سیاسی انجام دهیم. موضوع این قانون فقط شهردار تهران نیست و بیش از 1800 مدیر ارشد کشور در شمول این قانون قرار میگیرد. ولی موضوع شهردار تهران از حساسیت بیشتری برخوردار شده که چنین موضوعی باعث بیثباتی در شهر میشود لذا باید منتظر بمانیم قانون ابلاغ شود تا تصمیمات لازم اتخاذ شود.
رئیس شورلی شهر تهران عنوان کرد: 18 تا 20 نفر از استانداران نیز در این قانون قرار میگیرند که دولت با روشهای خاص خود به دنبال حل این موضوع است. قطعا شورا نیز از این ابزارها استفاده خواهد کرد تا ثبات مدیریت شهری تهران برقرار شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالی درخصوص دستگیری شهردار ناحیه 4 منطقه 12 گفت: گزارش مکتوبی در این مورد به دست من نرسیده است.
وی در خصوص امضای میثاق نامه ماندن در شورای شهر تهران تاکید کرد: شاید این میثاق نامه به دست من نرسیده که اگر میرسید آن را امضاء میکردم.
هاشمی درباره مجموعه همشهری توضیح داد: مجلات همشهری موضوع پیچیدهای است و زمانی این روزنامه درآمدزا بود، اما در زمان دوره قبل، بسیار بزرگ شد و در 12 سال گذشته نیروهای آن به بالغ بر هزار و 100 نفر رسید. قیمت مجلهها نیز افزایش پیدا کرد و هر کسی که وارد روزنامه میشد به دنبال ساماندهی بدون تعدیل نیرو بود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر 45 میلیارد تومان یارانه به روزنامه همشهری داده میشود امیدواری ما این بود که با حضور آقای حاجی در این مجموعه با توجه به تجربیات گسترده ایشان اقدامات خوبی انجام شود.
انتهای پیام/4039/
انتهای پیام/