کشف 9 انبار احتکار کالاهای اساسی به ارزش 320 میلیارد تومان + فیلم
به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین رحیمی امروز از 9 انبار محل نگهداری کالاهای احتکار شده که توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و کشف شده بودند، بازدید کرد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در رابطه با انبار شناسایی شده محل نگهداری کالاهای احتکار شده از قبیل لاستیک خودرو، برنج و اقلام غذایی در جاده ورامین، کهریزک، مهدی آباد، جاده خاوران و جاده واوان اظهار کرد: طی عملیاتی که در هفته گذشته توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارزش پلیس آگاهی تهران بزرگ انجام شد، تعداد 9 انبار محل نگهداری غیرقانونی انواع موادغذایی از قبیل برنج، حبوبات، نشاسته، چای، ادویه جات به همراه دهها هزار حلقه لاستیک انواع خودروهای صنعتی و سواری به همراه دهها هزار عدد رینگ خودرو و همچنین بیش از 3 هزار پالت چوب امدیاف مجموعاً به ارزش تقریبی 320 میلیارد تومان کشف شد.
رحیمی گفت: در این سولهها لاستیکهایی وجود دارد که بیشتر از دو سال و حتی بیش از زمان تولید آنها گذشته و بعضا تاریخ تولیدشان نیز سال 2016 میلادی است و کیفیت لاستیکهای اولیه را ندارند و طی این مدت در شرایطی نامناسب، در فضای باز و زیر آفتاب نگهداری شدند و همین شرایط سوء نگهداری باعث عدم امکان و قابلیت استفاده از آنها را موجب شده است.
وی افزود: بیشتر این لاستیکها تولید کارخانههای داخل بوده اما به واسطه نگهداری طولانی آنها در شرایط نامناسب و پوسیده شده و دیگر قابلیت استفاده در خودروها را ندارد با این وجود صاحبان این کالاها با سودجویی قصد داشتند که این آنها را در زمان مناسب مورد نظر خودشان در سطح بازار لاستیک توزیع کنند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: باید با ایجاد یک ساز و کار نظارتی مناسب بر توزیع ارز، زمینه یا فراهم کرد تا کالاها بهویژه کالاهای اساسی در سطح بازار به درستی عرضه شده و در اختیار مردم قرار بگیرند.
وی با اشاره به کشف صدها حلقه لاستیک متعلق به خودروهای سنگین و صنعتی افزود: در زمینه خودروهای سنگین نیز مدتها است که دچار مشکل هستیم و به طور طبیعی کسانی که ارز را وارد میکنند (بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت) باید ساز و کار نظارتی مناسبی را تعریف کنند و در قبال این امر مسئول هستند اما تاکنون هیچ سازوکار نظارتی مناسبی برای عرضه کالاها در بازار اعلام نشده است.
رحیمی تصریح کرد: هزاران انبار در این مناطق وجود دارد باید اقدامات نظارتی بر این انبارها صورت گیرد تا این کالاها با ارز دولتی و یا هر ارزی که وجود دارد، به بازار تزریق شود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در این شرایط مردم به این اقلام اساسی نیاز دارند و مالکان و عرضهکنندگان و ما به عنوان دستگاههای نظارتی باید وارد عمل شویم تا مشکلات را سامان دهیم.
رحیمی در پاسخ به این سوال که تکلیف این کالاها چه میشود، توضیح داد: همه این کالاها در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) و اداره تعزیرات حکومتی استان تهران قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/4009/4039/
انتهای پیام/