تأثیر شیر مادر در سرطان نگرفتن در بزرگسالی
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، شیر مادر عاملی است که میتواند از ابتلای کودکان به بیماریهای عفونی و ویروسی جلوگیری کند. کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند سیستم ایمنی قویتری نسبت به سایر کودکان دارند و به راحتی میتوانند دوران نقاهت بعد از درمان بیماریهای سخت را پشت سر بگذارند.
در این زمینه دکتر عظیم مهرور - رئیس بیمارستان فوقتخصصی سرطان کودکان محک و فوقتخصص خون و آنکولوژی کودکان در خصوص تأثیر شیر مادر بر پیشگیری و درمان سرطان گفت: در ابتدا باید بگویم ژنتیک در ابتلای کودکان به سرطان بیش از سایر موارد ایفای نقش میکند. اما نمیتوان تغذیه با شیر مادر را در پیشگیری و درمان سرطان بیتأثیر دانست. کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند سیستم ایمنی قویتری دارند، بنابراین دوران نقاهت بعد از درمان بیماری را راحتتر پشت سر میگذارند و زودتر بهبود مییابند. البته لازم به ذکر است که آمار دقیقی از مقاومت کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند در برابر سرطان، در دسترس نیست.
رئیس بیمارستان محک به مزایای تغذیه با شیر مادر اشاره کرد و افزود: مهمترین مزیت شیر مادر این عدم دخالت عوامل خارجی در تولید آن است. همچنین کودک به راحتی میتواند آن را هضم کند. از این رو درصد عفونت در کودکانی که از آن تغذیه میکنند بسیار پایین است.
دکتر مهرور همچنین در مورد انتخاب جایگزین مناسب برای شیر مادر گفت: در حال حاضر هیچ جایگزین مناسبی برای شیر مادر تعریف نشده است از این رو توصیه میشود حتی مادرانی که شرایط جسمی مناسبی ندارند با استفاده از داروهای مناسب نوزاد را با شیر خود تغذیه کنند.
گفتنی است، محک همواره تلاش میکند در زمینه آموزش پیشگیرانه و اطلاعرسانی برای تغییر سبک زندگی منطبق با معیارهای زندگی سالم برنامهریزی و سرمایهگذاری کند تا در کاهش نرخ ابتلا به سرطان اطفال در ایران تأثیرگذار باشد. این سازمان میکوشد با انجام تحقیقات علمی در خصوص کشف علل بروز بیماری، روشهای تشخیص، پیشگیری و روشهای نوین درمان، این پیام را به جامعه برساند که با تغییر نگاه نسبت به بیماری سرطان، سلامتی و پیشگیری دور از دسترس نیست.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/