دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1397 - 20:22
«روزی با دانشگاه تهران» برگزار شد؛

دانشگاه‌گردی داوطلبان کنکور 97 در دانشگاه تهران

دومین دوره برنامه «روزی با دانشگاه تهران» به منظور آشنایی دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با رشته‌ها، پردیس‌‌ها، دانشکده‌ها و امکانات دانشگاه تهران برگزار شد.
کد خبر : 299916

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین دوره برنامه «روزی با دانشگاه تهران» با شعار «من دانشگاه تهرانی» هستم به منظور آشنایی دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با رشته‌ها، پردیس‌‌ها، دانشکده‌ها و امکانات دانشگاه تهران، امروز از ساعت 9 صبح برگزار و با استقبال گسترده‌ آنان مواجه شد.


دومین دوره این ویژه برنامه با ثبت‌نام 8600 علاقه‌مند و افزایش 100 درصدی مخاطبین نسبت به سال گذشته مواجه شد که نشان از تاثیر برگزاری چنین برنامه‌ای در آشنایی با رشته و دانشگاه انتخابی دانش‌آموزان دارد.


رشد چشمگیر مخاطبین نسبت به سال گذشته


محمد علی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در حاشیه برگزاری این برنامه، گفت: دومین دوره برنامه روزی با دانشگاه تهران در 20 واحد دانشگاه برگزار شد. از ابتدای زمان برگزاری با حضور پرشور دانش‌آموزان در واحدهای مختلف دانشگاه به‌ویژه پردیس مرکزی مواجه بودیم. دانش‌آموزان توسط همیاران دانشجو پذیرش شده و توسط این همیاران به واحدهای مختلف دانشگاه هدایت شدند.


وی افزود: در پردیس‌ها و دانشکده‌ها برنامه‌های متنوعی نظیر معرفی رشته‌های تحصیلی، آشنایی با امکانات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و بازید از آزمایشگاه‌ها و موزه‌ها تدارک دیده شده بود.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به اهداف این برنامه، اظهار کرد: این برنامه در راستای اهداف واحد ارتباط با خانه و مدرسه معاونت فرهنگی دانشگاه تهران به منظور آشنایی دانش‌‌آموزان به‌ویژه داوطلبان کنکور سراسری با ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی، رفاهی و فرهنگی دانشگاه تدارک دیده شده است. خوشبختانه با برنامه‌ریزی انجام شده و همت مسئولان دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه، امسال نسبت به سال قبل شاهد رشد چشمگیری در تعداد افراد بازدیدکننده و همچنین افزایش کیفیت برنامه‌های برگزار شده بودیم.


زارع چاهوکی در پایان سخنانش، گفت: بازدید‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به سامانه نظرسنجی و تکمیل فرم برنامه روزی با دانشگاه تهران با ارائه نقطه نظرات ارزنده، ما را در بهبود و تقویت برنامه‌های‌ آتی یاری کنند.



تکمیل ظرفیت سالن شهید چمران در کمتری از 30 دقیقه


در برنامه ویژه این دانشکده فنی به مناسبت دومین دوره برگزاری روزی با دانشگاه تهران، مهدی حسنلو معاون دانشجویی و فرهنگی، پردیس دانشکده‌های فنی ضمن تشریح پراکندگی دانشکده‌ها، امکانات، سطح بالای علمی این دانشکده، تاکید کرد: استانداردهای علمی یک دانشگاه و دانشکده شرط لازم است اما کافی نیست. این ویژگی فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و بین‌المللی در قالب تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی و حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در یک دانشگاه بزرگ واحد است که شرط کافی فرآیند دانشجویی را میسر می‌کند.


گفتنی است از نکات قابل توجه در دانشکده فنی، تکمیل ظرفیت سالن شهید چمران دانشگاه تهران در کمتر از 30 دقیقه بود.


انتخاب رشته آینده یک دانش‌آموز است


برنامه ویژه پردیس علوم دانشگاه تهران نیز از ساعت 11 تا 13:30 برگزار شد و سید مهدی واعظ علایی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس علوم دانشگاه تهران با تاکید بر این موضوع که انتخاب رشته آینده یک دانش‌آموز است و نباید به صرف نام پزشکی یا مهندسی و بالا بردن آمارها به آن نگاه شود، گفت: آشنایی با رشته‌ها آن هم در نماد آموزش عالی کشور باعث می‌شود دانش‌آموزان با دقت بیشتر و بر اساس علایق واقعی خود دست به انتخاب بزنند و در نهایت انسان موفقی در رشته خود شوند.


وی درباره برگزاری دومین دوره برنامه روزی با دانشگاه تهران، افزود: امسال با اضافه شدن ثبت‌نام به روند برگزاری، حرکت بسیار مهمی انجام شد. فهرستی که از ثبت‌نام کنندگان به دست ما رسید باعث شد به صورت تخمینی بدانیم که باید پذیرای چند نفر باشیم و از این تعداد، چند درصد دانش‌آموزان تجربی و چند درصد دانش‌آموزان ریاضی میهمان ما خواهند بود؛ با تحلیلی که انجام شد و بر اساس تجربه سال گذشته، رویکرد صحبت‌ها و روش کار ما در این روز تعیین شد.


واعظ علایی ادامه داد: امسال بازدید و استقبال بسیار خوبی داشتیم، سازماندهی داخلی پردیس‌ها و در مجموع دانشگاه بسیار بهتر بود و اگر نقایصی هم باشد بررسی و برطرف خواهد شد.



آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با سطح علمی دانشگاه تهران در ایران و جهان


همچنین، همایون رضوان سرپرست امور فرهنگی دانشجویی دانشکده ادبیات و علوم انسانی نیز با پر اثر خواندن برنامه روزی با دانشگاه تهران به خصوص برای رشته‌های فنی، گفت: با اجرای این برنامه دانش‌آموزان با سطح علمی دانشگاه تهران در ایران و جهان بیشتر آشنا می‌شوند و خصوصا در رشته‌های فنی، انتخاب رشته بیشتری از رتبه‌های برتر به دانشگاه تهران تمایل پیدا می‌کنند.


وی افزود: در رشته های دیگر هر چند به نظر می‌رسد انتخاب اول دانش‌آموزان معمولا دانشگاه تهران است، باید طی آماری از دو سال برگزاری این برنامه، نتایج آن بررسی شود. به عنوان مثال اگر برنامه روزی با دانشگاه تهران در زمان برقراری کلاس‌های دانشگاه، برگزار شود و دانش‌آموزان بتوانند دانشجویان مشغول تحصیل را نیز ببینند و با آن‌ها گفت‌و‌گو کنند تاثیر بهتری داشته باشد.


افزایش سه برابری بازدید از پردیس هنرهای زیبا


مجید پرچمی معاون فرهنگی و دانشجویی پردیس هنرهای زیبا نیز ضمن اشاره به افزایش سه برابری بازدید از این پردیس نسبت به سال گذشته، گفت: در مجموع برگزاری برنامه روزی با دانشگاه تهران بسیار تاثیرگذار بوده است و اضافه شدن ثبت نام به روند برگزاری نکته مثبت امسال نسبت به سال گذشته بوده است و امیدواریم برای سال آینده با افزودن جزئیات بیشتری در زمان ثبت نام، بخش‌های مختلف دانشگاه هم در زمان پذیرش بتوانند هدفمند‌تر و موثر‌تر برنامه‌های این روز را ارائه کنند.


روزی با دانشگاه تهران؛ برنامه‌ای برای تحکیم پیوند دانشگاه و جامعه


روزی با دانشگاه تهران در واقع برنامه‌ای برای تحکیم پیوند دانشگاه و جامعه، آشنایی دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با فضای دانشگاه و ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به نماد آموزش عالی ایران است. انتخاب یک رشته در دانشگاه مناسب و متناسب با علایق، توانایی و استعداد‌های فرد می‌تواند اثر مفیدی بر روی شغل او در آینده داشته باشد که در صورت عدم آشنایی و با انتخاب نادرست این اثر می‌تواند کاملا آینده یک جوان را تحت تاثیر سوء قرار دهد.


گفتنی است، موزه علوم و موزه سنگ، همه پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران تا ساعت 16 به تناوب برنامه‌های ویژه خود را در قالب برنامه روزی با دانشگاه تهران برگزار کردند.


انتهای پیام/4060


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته