18 هزار لباس پلیس مجهز به دوربین تا پایان سال 97 توزیع میشود
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار محمد شرفی در چهاردهمین نشست تخصصی فرماندهان، معاونان، مدیران و روسای پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه پلیس پیشگیری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است، اظهار کرد: این موضوع باعث میشود تا هزینهها نسبت به مردم کاهش پیدا کند و در واقع فاصله خدمترسانی پایین آورده میشود.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه جامع پیامکی عنوان کرد: آمار نشان میدهد شهروندان 30 میلیون بار به کلانتریها مراجعه داشته اما امروز با بکارگیری این سامانه جامع پیامکی، مراجعه افراد به کلانتریها 10 میلیون بار کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به مجهز شدن افسران به البسه دوربیندار عنوان کرد: 5 هزار افسر بهاین لباسها مجهز شده و قرار است تا پایان سال 97، 18 هزار دوربین هدفگذاری شده توزیع شود. به طور حتم توزیع این لباسهای دوربیندار موجب افزایش رضایتمندی مردم و هدفمند کردن عملکرد افسران خواهد شد و قدرت پایش و نظارت را افزایش میدهد.
شرفی با بیان اینکه هزار و 800 کلانتری و پاسگاه فاقد شبکه بودند، اضافه کرد: هم اکنون 400 مقر به شبکه خدمات الکترونیکی متصل شده و طرح جامع گفتوگوی هوشمند راهاندازی شده این در حالی است که در گذشته در موسسات حفاظتی هیچ گونه راه ارتباط و رادیویی با پلیس پیشگیری برقرار نبود اما امروز اتوماسیون اداری و رادیویی نیز با بخش یگانهای حفاظتی سازمانها برقرار شده است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به راهاندازی قرارگاه جهادی تربیت و آموزش برای افزایش مهارت کارکنان ناجا در حوزه پیشگیری عنوان کرد: هم اکنون 18 هزار و 350 نفر ازکارکنان ناجا تحت آموزش قرار گرفتند و همچنین 9 هزار و 525 نفر تحت عنوان طرح سفیران اقتدار به صورت حرفهای دفاع شخصی را یاد گرفتند تا بتوانند در برابر مجرمین از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به برگزاری 13 دوره تعالی و ارتقاء رفتاری برای 5 هزار نفر از کارکنان پلیس پیشگیری تصریح کرد: تمامی کسانی که در دورهها آموزش دیدهاند درصد بالایی از رضایت از آنها گزارش شده و تنها یک درصد از این افراد در گزارشها از آنها اعلام رضایت نشده است.
شرفی با اشاره به راهاندازی قرارگاه جلب افزود: دستگیر شدن محکومانی که جلب آنها صادر شده بود یکی از موضوعاتی است که باید به آن توجه میشد امروز با راهاندازی این قرارگاه 5 درصد از کسانی که حکم جلبشان صادر شده است بیشتر از سوی پلیس شناسایی و دستگیر میشوند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه به منظور ارتقاء کمی و کیفی خدمات برخی از اقدامات برونسپاری شدهاند و برخی از فرآیندها در کلانتریها حذف شده است، گفت: 7 فقره از اقدامات انجام شده در کلانتریها هم اکنون برونسپاری شده و 37 درصد از ماموریتهای غیر ضروری نیز هم اکنون حذف شده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات مشاورهای در کلانتریها به 257 هزار و 266 نفر مراجعه کننده عنوان کرد: 80 درصدا از پروندههایی که به مراجعه کننده آنها مشاوره داده شده موجب صلح و سازش شده است.
شرفی همچنین با اشاره به تقویت تجهیزات و یگانهای پلیس پیشگیری تصریح کرد: راهاندازی مرکز نظارت و پایش هوشمند رضایت 87 درصدی شهروندان را به دنبال داشته است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/