دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کواکبیان در جشن مدیران تولید سینما؛

سینماگران درباره رانت‌خواران کشور فیلم بسازند

نماینده مردم تهران در هفدهمین جشن مدیران تولید سینمای ایران گفت: سینماگران ما بیایند و درباره نجومی بگیران و رانت خواران کشور فیلم بسازند.
کد خبر : 294739

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، هفدهمین جشن مدیران تولید سینمای ایران، شامگاه پنج شنبه 21 تیرماه با حضور جمع کثیری از هنرمندان و سیاسیون در هتل انقلاب برگزار شد.


مهران رجبی که اجرایب ین برنامه را برعهده داشت ضمن خوشامدگویی به مهمانان گفت: امسال هفدهمین سالی است که جشن مدیران تولید برگزاری می‌شود و طی این سال‌ها از پیشکسوتان بسیاری در این برنامه تجلیل شده است.


در ادامه این مراسم از یوسف صمدزاده به پاس یک عمر تلاش در عرصه تولید تجلیل شد و ضمن دریافت تندیس خود گفت: از انجمن مدیران تولید و علی قائم مقامی بسیار تشکر می‌کنم. به نظرم مدیران تولید بهتری نسبت به من وجود دارد و آرزو داشتم آنها به جای من بودند. معمولاً در کشورمان وقتی شخصی فوت می کند از او تجلیل می‌کنند، بسیار خوشحالم که وقتی زنده هستم از من تجلیل شد.


سیروس الوند، کارگردان سینمای ایران در این مراسم سخنرانی کرد و گفت: حدود یک ماه است که از خارج کشور برگشتم و در 4 برنامه از من خواستند که صحبت کنم. برنامه‌هایی که همه سوگواری بودند. بسیار خوشحالم که امشب در یک جشن سخنرانی می‌کنم. ما ایرانی هستیم و ایرانیان همواره مردمانی بودند که درون جشن‌ها زندگی می‌کردند. مدیران تولید نخ تسبیح سینمای ایران هستند. مدیران عزیز تولید، امروز سینمای ایران در دست چندین نفر است و خبری از مابقی نیست. بیایید به فکر این باشید که فیلمسازان به محاق رفته سینمایمان را به عرصه سینما بازگردانیم.


سپس از سعید سعدی، تهیه کننده و مدیر تولید سینمای ایران تجلیل شد و سعید سعدی ضمن دریافت تندیس خود گفت: از انجمن مدیران تولید تشکر می‌کنم که مرا شایسته این تجلیل دانستند.


کیومرث پوراحمد درباره سعید سعدی گفت: سعید سعدی انسانی بسیار پاک و زلال است و همه از همکاری با او لذت می‌برند. آخرین باری که با او همکاری داشتم، فیلم سینمایی «اتوبوس شب» بود. سعید سعدی شریف‌ترین تهیه‌کننده و مدیرتولیدی است که می‌شناسم.


در ادامه این مراسم از ناصر مقدس، مدیرتولید سینمای ایران تجلیل شد.


احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: این که از مدیران تولید سینمای ایران تجلیل به عمل آید، بسیار رویداد مهمی است. اینگونه جمع‌ها باعث گفت‌وگو می‌شود و این موضوع برای فرهنگ‌ و هنر کشورمان بسیار تاثیرگذار است. از همه بدنه سینمای ایران می‌خواهم که با کارهای برجسته خود باعث شوند کشورمان از نظر فرهنگی به‌ سمت اعتلا حرکت کند. سینما و سینماگر در تمام دنیا از اهمیت بالا و برتری برخوردار است.


وی ادامه داد: ما در کمیسیون فرهنگی تمام سعی‌مان را بر این گذاشته‌ایم که نظام صنفی یکپارچه‌ای برای هنر و هنرمندان کشورمان تدوین کنیم. اولویت اول ما نظام صنفی هنر است و سعی می‌کنیم تصویب این نظام صنفی را در فوریت کارمان قرار بدهیم.


سپس از عباس درخشنده به پاس تولید فیلم‌هایی چون «زیر سقف دودی» تجلیل به عمل آمد.


پوران درخشنده کارگردان سینمای ایران بیان کرد: بسیار خوشحالم که امشب اینجا هستم، ولی از بابت دیگری خیلی خوشحال نیستم. بسیار از فاجعه‌ای که در سنندج روی داد ناراحت هستم. متاسفانه این روزها مسائل اقتصادی و بیکاری گریبان ما و مردم ما را گرفته است. بسیاری از فیلمسازان کشور نمی‌توانند فیلم بسازند. بسیاری دیگر می‌سازند و فرصت اکران پیدا نمی‌کنند. صحبت‌های احمد مازنی برایم بسیار آرامش‌بخش بود. همین که نمایندگان مجلس به فکر هنرمندان هستند، امیدبخش است.


وی درباره برادر خود خاطرنشان کرد: عباس درخشنده برای فیلم‌هایم زحمات بسیاری کشیده است. با این که برادر من بود همواره دغدغه عوامل و گرفتن به موقع دستمزد عوامل فیلم را داشت. امیدوارم که همیشه سینماگران ما تلاش کنند و سر کار باشند.


مصطفی کواکبیان، نماینده مردم تهران در این مراسم گفت: به ما گفته‌اند که حاشیه درست نکنم. پس کمتر صحبت می‌کنم. شما سینماگران میزان الحراره کشور هستید. سینماگران ما باید بیایند دست به دست هم بدهند و انحصار صداوسیما را بشکنند. سینماگران ما بیایند و درباره نجومی بگیران و رانت خواران کشور فیلم بسازند، ما هم به عنوان مجلس پشت سر شما سینماگران هستیم.


در ادامه دیپلم افتخار جشن مدیران تولید سینمای ایران به وحید مشاری برای فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» تقدیم شد.


حجت‌الاسلام محمود دعایی، مدیرمسئول روزنامه اطلاعات نیز در این مراسم بیان کرد: افتخار می‌کنم که یکی از علاقه‌مندان و حامیان سینمای ایران در سال‌های اخیر بوده‌ام.


بهروز افخمی نیز سخنرانی کرد و گفت: مدیران تولید نقش مهمی را در سینمای ایران ایفا می‌کنند و حضور آنها به ما کارگردانان کمک بزرگی می‌کند.


سپس لوح تقدیر انجمن مدیران تولید به عبدالله شهباززاده برای فیلم «به وقت شام» اهدا شد.


رسول صدرعاملی نیز در این مراسم گفت: بعد از روزهای سخت تولید فیلم خودم و فرزندم، بسیار خوشحالم که در این جمع حضور پیدا می‌کنم. مدیران تولید قلب تپنده تولید سینمای ایران هستند. گلایه نکنیم که چرا دولت کمک فیلمسازان نمی‌کند. به نظرم سینمایی که در آن فعالیت می‌کنیم را باید خودمان بسازیم.


در ادامه توسط حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران، امیر یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش و علی قائم‌مقامی دبیر هفدهمین جشن مدیران تولید از طاهر امانی به پاس یک عمر تولید در سینمای ایران و همچنین برای تولید فیلم «سرو زیر آب» تجلیل شد.


حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد در این مراسم گفت: از همه کسانی که چنین مراسمی را گردآوری کرده‌اند، تشکر می‌کنم. همان طور که پیش بینی می‌کردم سینمای ایران بعد از انقلاب بسیار پیشرفت کرد. برجستگی سینمای ایران به چند امر باز می‌گردد که یک از این امور محتوای این آثار هنری بود که عموماً از دفاع مقدس نشات می‌گرفت.


وی ادامه داد: دفاع ما مقدس بود و در آن دلاوری‌ها صورت گرفت. آثار هنری ما به همین خاطر با فیلم‌های دنیا بسیار متفاوت بوده است. تمام دنیا در فیلم‌هایشان به فکر فرار از زندان هستند؛ اما بچه‌های دفاع مقدس ما در زمان جنگ به فکر فرار نبودند، چرا که می‌گفتند بعد از فرار فضا برای اسرای دیگر سخت‌تر می‌شود، یعنی بچه‌های دفاع مقدس ما همواره به فکر هم‌رزمان خود بودند. برای همه سینمای ایران آرزوی موفقیت دارم و از خدا می‌خواهم که توفیقات روز افزودن به شما سینماگران بدهد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب