دولت مدیریت مصرف مواد مخدر را برعهده بگیرد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، یدالله موحد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: اگر میخواهیم در حوزه مقابله با موادمخدر در کشور موفق باشیم راه آن این است که فرد معتاد را یا بیمار بشناسیم و یا مجرم! زیرا نمیتوانیم هم بیمار بشناسیم وهم مجرم و این درست نیست.
وی بیان کرد: اگر فرد معتاد را بیمار تشخیص دادیم بایستی حتما برخورد با یک بیمار را داشته باشد و تحت درمان وکنترل قرار گیرد و دولت نیز همان مسئولیتی که در قبال سایر بیماران صعب العلاج دارد در رابطه با این افراد نیزباید داشته باشد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان عنوان کرد: در حال حاضر سیاست به گونه ای است که اگر فرد بیمار ترک اعتیاد کرد، بیمار محسوب می شود و اگر ترک نکرد مجرم محسوب می شود.
موحد افزود: استان کرمان خط مقدم مبارزه با مواد مخدر در کشور است و برای این امر نیز هزینههای زیادی پرداخت شده و منابع انسانی ارزشمندی جان خود را فدا نمودهاند.
وی افزود:در یک مقطعی در کشور مطرح شد که احداث اردوگاه در اجرای ماده 42 قانون مبارزه با مواد مخدر تاثیرات بسزایی درحوزه مقابله دارد اما استان کرمان در این بخش به خوبی دیده نشد.
رئیس شورای قضائی استان کرمان ادامه داد: به طور مثال بین 60 تا 70 درصد زندانیان استان کرمان مرتبط با جرائم موادمخدر هستند اما چه توجه و کمکی به اداره کل زندانهای استان کرمان شده است؟
وی تصریح کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر قوه عاقله مبارزه با مواد مخدر در کشور است و در بخش قضایی نیز باید سیاستگذاری شود اما تاکنون سیاست گذاری در حوزه مقابله با مواد مخدر و مخصوصا فرآیند رسیدگی قضایی نداریم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: مدیریت مصرف مواد مخدر را دولت بایستی برعهده بگیرد تا بتواند رابطه قاچاقچی و مصرف کننده را قطع نماید.
وی گفت: در حوزه آسیبهای مبارزه با مواد مخدر بارها گفتهایم که این حوزه نباید مواد محور باشد بلکه باید متهممحور بوده و قاچاقچی محور باشد و پاداشها به این سمت برود که بهجای آنکه مشوقات مبارزه با مواد مخدر معطوف به کشف مواد شود، بایستی تشویقات برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان عمده و سرباندهای قاچاق مواد مخدر منظور شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/