دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 تير 1397 - 13:02
آیت الله محمد امامی کاشانی در نماز جمعه تهران‌:

اختلاف افکنی بین مسلمانان سیاست صهیونیست‌هاست/ افزایش انسجام ملی با نامه سردار سلیمانی

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با تشکر از سردار سلیمانی برای نامه گرمی که به رئیس‌جمهور نوشت، گفت: نامه ایشان در انسجام ملت موثر بود و باعث وحدت در بین مردم شد.
کد خبر : 292709

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، آیت الله محمد امامی کاشانی در خطبه‌های امروز نماز جمعه تهران ضمن تسلیت به مناسب سالروز شهادت امام صادق(ع) و با تبیین ویژگی‌های شخصیتی امام صادق(ع) گفت: ایشان اسلام را تبیین و امت اسلام را به تضارب افکار علمی و فرهنگی تشویق کرد. در زمان امامت ایشان مجامع بحث در مسائل کلامی فراوان شد؛ تحقق همه این کارها در عهد امام صادق (ع) بود.


وی با بیان این سوال که چگونه این فرصت برای امام ششم پدید آمد، اظهار کرد: بنی امیه فضا را تاریک کرده بود و جنایات زیاد بود، و این جنایات هم برای این بود که امت اسلام را از پیغمبر جدا کنند و خود بر مردم سوار شوند. کار هم به شیعه و سنی نداشتند و اولویت جدایی مسلمین از خدا و اسلام و پیامبر بود.


خطیب جمعه تهران ادامه داد: مردم از همه جای دنیا برای دیدار امام به سمت مدینه راهی شدند، شاگردان ایشان در مدینه قریب به چهار هزار نفر بودند که شیخ طوسی در کتاب معروف رجال نام سه هزار و 222 نفر از این راویان را با تمام مشخصات نوشته است، که اتفاقا اکثریت آنها اهل سنت و شیعیان و اصحاب امام در اقلیت بودند.


آیت الله امامی کاشانی با اشاره به محدودیت‌‌های پیش آمده در زمان عباسیان برای این حضرت تصریح کرد: امام صادق(ع) دعوای میان گروه‌ها و مذاهب مختلف را پایان دادند، با بیانات ایشان همه جمعیت‎هایی که اختلاف داشنتند به بحث نشستند. قبل از این کسانی که دین حنبلی داشتند، حنفی‌ها را به بدعت‌گذاری متهم می‌کردند و بالعکس، ایشان جلوی این تهمت و بدگویی را گرفتند و مباحث دین را مطرح کردند و اختلاف را برداشتند.


وی افزود: سیاست بنی‌عباس بر این بود که بین مذاهب اختلاف باشد تا بتوانند بر مردم حکومت کنند، اما امام صادق(ع) تفکری را تبیین کردند که در دین و تاریخ ثبت شد و امروز هر کسی کلام ایشان را گوش کند، برایش در همه امور و همه مسائل راهگشا است.


امامی کاشانی تاکید کرد: وحدت کلمه و اینکه این اتفاق موجب می‌شود همه مسلمین و مردم با هم مرتبط باشند، مذاکره کنند و اختلافات را حل کنند و نگذارند دشمنان بر جهان اسلام چنگ اندازی کنند، سیاست مهم امام ششم بود.


وی ادامه داد: ارتباط و پیوند مردم با هم و بر قراری صلح و همبستگی برای عدم نفوذ دشمن در مسلمین از برنامه‌های امام صادق(ع) بود.


تاکید بر وحدت مسلمانان


آیت الله امامی کاشانی افزود: لعنت بر کسانی که می‌خواهند بین مسلمین اختلاف افکنی باشد، این‌ها با شبکه‌های خود تلاش می‌کنند به اهدافشان برسند، مقام معظم رهبری بارها درباره نفوذ این دشمنان تذکر داده‌اند.


خطیب جمعه تهران تاکید کرد: بهم ریختن مسلمین خواست صهیونیست است، برنامه امروز دنیا نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی اختلاف و اضطراب و آشوب را بین مسلمین شیوع می‌دهد و هرکاری می‌کند تا در دنیا این کارها به نام ایران تمام شود.


آیت الله کاشانی گفت: در زمان امام صادق(ع)، ایشان دشمن را شناختند و همه را زیر یک خیمه قرار دادند و مسلمین را از اختلاف افکنی دور کردند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: وحدت کلمه الان هم خواست امام زمان(عج) است. امروز حجت خدا، امام غایب است اما خواست ایشان وحدت کلمه است.


وی همچنین خاطرنشان کرد: انسجام جامعه، وحدت و همبستگی و برداشتن تهمت‌ها و دروغ‌ها، نیاز و اولویت جامعه اسلامی است، آن زمان امام صادق(ع) فرمود اختلاف نداشته باشید، دشمن استفاده می‌کند، الان هم رهبری می‌گویند اختلافات را کنار بگذارید، دشمن از این اتفاق سوءاستفاده می‌کند.


آیت الله امامی کاشانی در آغاز خطبه‌های دوم نماز جمعه تهران گفت: در هر عصر و زمانی، حجت خدا باید بر روی زمین باشد، دنیای امروز ما هم منور است به وجود اقدس چهاردهمین حجت خدا و خاتم اولیا اما وقتی ایشان در غیبت کبری هستند، ولی‌فقیه این اصل را بر دوش دارد و معیار وحدت و انسجام است.


وی ادامه داد: اسلام می‌گوید حرف برای یک نفر است و حجت خدا در عصر غیبت، ملاک وحدت و انسجام و تشکیل یک جامعه قدرتمند است.


وی ضمن تشکر از سردار سلیمانی برای نامه گرمی که به رئیس جمهور نوشت، گفت: نامه ایشان در انسجام ملت موثر بود، و باعث وحدت در بین مردم شد.


اولویت دادن به اقتصاد در کشور


خطیب جمعه تهران با اشاره به ویژگی مدیر بودن امام صادق(ع) گفت: امام ششم در عصر خودش برای همه کارها و برنامه‌ها و مباحث خود برنامه‌ریزی داشتند واداره کارها را به افراد واجد شرایط می‎داد،‌ در زندگی ایشان مطرح است که ایشان برای مباحث مختلف خود افرادی مختلف را معین کرده بودند، پس نکته مهم در زندگی ایشان که باید الگو باشد اصل برنامه‌ریزی بود.


آیت الله امامی کاشانی ادامه داد: برنامه ریزی در عصر امام صادق بیشتر بر اساس افکار فرهنگی بود ولو اینکه مباحث اقتصادی هم وجود داشت، اما عصر ما دنیای اقتصادی است و مسلما برنامه‌ریزی‌ها باید اقتصادی باشد .


وی با اشاره به شرایط اقتصادی امروز کشور و وجود برخی فسادهای مالی تاکید کرد: کسانی که در این روزها فساد کردند و این موضوع را به اوج رسانده‌اند بایدبا آنها دو برخورد کرد: ابتدا باید با خطاکاران باید با شدت برخورد کرد،‌ تا این برخوردها محکم نباشد دشمن داخلی و خارجی ما نخواهد ترسید، آنها چشمشان به این اراذل داخلی است، این نص صریح قرآن است.


آیت الله امامی کاشانی تاکید کرد: دوم اینکه قطعا دولت و قوه مقننه و قوه قضاییه توجه دارند که باید از نوع تهاجمی برنامه‌ریزی کنند، چرا که ما الان در جنگ اقتصادی هستیم؛ دشمن به ما هجوم آورده است، نباید صبر کنیم بیاید کلاه ما را بردارند بعد اقدام کنیم، کشور به یک برنامه تهاجمی نیاز دارند.


خطیب جمعه تهران تصریح کرد: نقدینگی در دست مردم زیاد است،‌ این نقدینگی باید هدایت شود به سمت تولید، باید راه تولید را باز کرد، این وظیفه دولت و قانون‌گذار است که این ثروت همینگونه در مملکت ول نباشد.


امام جمعه موقت تهران با اشاره به آموزه‌های امام ششم، سه وظیفه را برای دولت اسلامی برشمرد و گفت: وظیفه حال حاضر دولت سه چیز است: امنیت کشور، عدالت در کشور و «خصب» یعنی فراوانی نعمت و وسائل معیشت مردم؛ باید برای تحقق این موارد برنامه‌ریزی کرد.


ضرورت حمایت از کالای ایرانی و مقابله با قاچاق


وی با بیان اینکه شادی و خوشحالی مردم بعد از پیروزی تیم فوتبال کشورمان نشان از فطرت پاک و حب وطن‌دوستی دارد اظهار کرد: چگونه است که در تلویزیون ورزشکاران ما برنده شدند شادی می‌کنید، اما وقتی جنس قاچاق خارجی در بازار وحود دارد و تولید کننده داخلی را بیکار می‌کند این حس حب وطن‌دوستی را ندارید؟ نباید وجدان باشد؟


آیت الله امامی کاشانی خطاب به تولید کنندگان کشور گفت: تولید کنندگان هم باید کیفیت تولید خود را بالا ببرند، باید کیفیت و اجناس به‌گونه‌ای باشد که برای خرید جنس ایرانی افتخار کرد.


وی با ابراز تاسف از فراوانی اجناس خارجی در فروشگاه‌ها و بازار ادامه داد: وقتی در مراکز بزرگ آب آشامیدنی و یا آبمیوه‌ها هم خارجی است با این غصه چه باید کرد؟ چرا نسبت به تولید کشور خود بی فطرت و بی‌وجدانیم؟ این فطرت ماست که می‌گوییم ایران، چرا پا روی این فطرت گذاشته‌ایم که جنس خارجی را به داخل قاچاق می‌کنیم و می‌فروشیم؟


آیت الله امامی کاشانی در پایان خطبه‌های این هفته تهران تصریح کرد: بدون شک ایران از این گردنه‌هایی که دشمن ایجاد می‌‍‌کند مانند چهل سالی که گذشته است عبور خواهد کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب