نمایشگاه قرآن کریم پاسخی فرهنگی در راستای ایرانهراسی و شیعهستیزی
عبدالهادی فقهیزاده در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا در خصوص خروجی بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مبارزه با ایران هراسی و شیعه ستیزی گفت: نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم متعلق به ملت یا مذهب خاصی نیست و تمام مذاهب اسلامی با تمام توان بر قرآن کریم، اصالت، اعجاز و جاودانگی آن پافشاری میکنند. همین امر پاسخ کوبندهای در مقابله با شیعه ستیزی است.
وی اظهار کرد: مکتب نورانی اهل بیت (ع) با برخورداری از آموزههای متعالی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) که آثار علمی موجود در قرنهای گذشته را نشان میدهد تا زمان حاضر ادامه پیدا کرده و عمده علمای مکتب اهل بیت بر اصالت و تحریفناپذیری آن اعتقاد راسخ دارند. در این میان جمهوری اسلامی ایران نیز با تاکید بر همین موضوع، مبنای اساسی و فکری نمایشگاه قرآن کریم را به صورت بینالمللی رقم زده و از آغاز امر عنوان بینالمللی بودن را در کنار نمایشگاه قرآن کریم قرار داده است.
فقهی زاده تصریح کرد: امسال جنبه بینالمللی قرآن کریم را احیا کردیم و به نمایشگاه برگرداندیم که چندین کشور هم مثل الجزایر، عراق و افغانستان در نمایشگاه حضور داشتهاند. قرآن پژوهان برخی از کشورها که نتوانستند در نمایشگاه حضور داشته باشند، به شکل دیگری مثل وبیناری (سمینارهای مبتنی بر وب) مشارکت داشتهاند. ما با برپایی نمایشگاه قرآن کریم، این نگرش صحیح را که قرآن کریم متعلق به همه مذاهب اسلامی، آحاد جامعه مسلمان در سطح بینالملل است را، تقویت کرده و میکنیم.
وی تاکید کرد: در ایران که مذهب رسمی، تشیع اثنیعشری و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است. در یک جریان سازی، فکری، هنری و علمی و در ارتباط با دانشمندان فعال در مطالعات قرآنی و حوزه بینالملل به جهانیان نشان دادیم که قرآن کریم متعلق به همه است و اعتقاد آحاد مذهب و مکتب اهل بیت(ع) کم از اعتقاد سایر مکاتب و مذاهب در دایره مکتب اسلام ندارد. این امر به طورغیرمستقیم، عمیقتر و مصممتر(پابرجاتر) میتواند جواب فرهنگی قاطعی به ایران هراسی و شیعه ستیزی باشد که بدخواهان در گوشه و کنار دنیا آن را دنبال میکنند.
فقهی زاده تصریح کرد: همکاری مدیران دورههای گذشته نمایشگاه، فعالیتها در بخشهای 6 گانه و کمیتههای 22 گانه که دهها فعالیت گسترده را تحت پوشش قرار دادند، منجر به بالا رفتن سطح مردمی فعالیتهای قرآنی در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم شد.
وی ادامه داد: همچنین سطح به روز بودن فعالیتها و تکنولوژیهای نوین به اشکال گوناگونی به منصه ظهور رسید و مخاطبان زیادی از اقشار مختلف فرهنگی، دینی و هنری و مدیران ارشد نظام و... را به نمایشگاه کشاندیم. البته در این میان به واسطه حضور نمایندگان مجلس و وزرا پیشنهاداتی ارائه شد که باعث روی دادن اتفاقات خوبی بود.
معاونت قرآن و عترت همچنین در اشاره به دیگر ویژگیها و خروجیهای بسیت و ششمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بیان کرد: رسانههای برجسته در بیرون مرزها مدت طولانی برای پوشش صوتی و تصویری برنامههای این نمایشگاه اختصاص دادند که جذابیت ویژهای برای رسانههای کشورهای اسلامی بخصوص کشورهای همسایه یافت.
وی درباره میزبانی سه استان از بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم گفت: برنامه ریزی ما این است که گروههای بینالمللی علاوه بر نمایشگاهی که در تهران برگزار میشود، در دو استان دیگر که میزبان بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن کریم خواهند شد، نیز حضور داشته باشند و این بخش بیش از دورههای قبل برجسته شود.
لازم به یادآوری است که عبدالهادی فقهی زاده پیش از این هم اعلام کرده بود که نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم میتواند جهانیان را مخاطب قرار دهد. وی گفته بود که نمایشگاه قرآن کریم میتواند توجه رهبران جمهوری اسلامی، قاریان و حافظان برجسته را به این سمت بکشاند و جهانیان را مخاطب قرار دهد که قرآن جمهوری اسلامی چیزی جز قرآن جهان اسلام نیست. آنچه موجب افتخار مسلمانان جهان است و اصلیترین عنصر دیپلماسی فرهنگی بر آن تاکید میکند همان قرآن کریم است که مسلمانان آن را لمس میکنند.
انتهای پیام/