تولید کالای ایرانی اولویت توسعه رشتههای کاردانش است
سید مصطفی آذرکیش، مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزشوپرورش در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره توسعه رشتههای مهارتی به کمک همکاریهای بینالمللی، بیان کرد: شاخه کاردانش در سال 1371 جهت اصلاح هرم شغلی کشور و توسعه مهارت آموزی راهاندازی شد. از آن سال تاکنون بحث تربیت نیروی کار نیمه ماهر، ماهر و استاد کار و استفاده از تجارب بینالمللی طبق اسناد بالادستی مورد توجه قرار گرفت.
وی با تاکید براینکه تولید و یا ارائه خدمات محصول محور همواره در ارائه رشتههای کاردانش مورد توجه بوده است، افزود: بر همین اساس استفاده از تجارب موفق دنیا بسیار مهم است. آلمان از جمله کشورهایی است که در حوزه آموزش رشتههای کاردانش موفق بوده است و ما طی همکاری و تفاهمنامههایی از تجارب این کشور بهرهمند هستیم.
مدیرکل دفتر آموزشهای کاردانش وزارت آموزشوپرورش یادآور شد: وزارت آموزشوپرورش در تلاش است با سایر کشورهای موفق همکاریهای خود را در راستای تربیت نیروی انسانی ماهر و رشتههای متناسب گام بردارد. البته ما همواره تلاش میکنیم رشتههایی که در شاخه کاردانش ایجاد میشود متناسب با نیاز بازار کار باشد.
آذرکیش با بیان اینکه هنرستانهای کشور ما در راستای تولید محوری فعالیت میکنند، تصریح کرد: آموزش همراه با تولید از مهمترین برنامهها و اهداف رشتههای کاردانش است.
وی با تاکید براینکه از تمام ظرفیتهای موجود برای توسعه رشتههای کاردانش بهرهمند خواهیم شد، گفت: در سال حمایت از کالای ایرانی تولید کالای داخل جزو اولویتهای ما قرار دارد.
انتهای پیام/