بهترین راههای پیشگیری از گرمازدگی در فصل تابستان
دکتر احمدرضا درستی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به گرمای هوا و افزایش احتمال گرمازدگی به ارائه توصیههای تغذیهای برای جلوگیری از بروز گرمازدگی پرداخت و گفت: به افراد توصیه میشود برای پیشگیری از بروز گرمازدگی روزانه سبزی و میوه تازه را به صورت یک واحد در ساعات پیش از ظهر و 2 واحد عصرها مورد استفاده قرار دهند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی افزود: هر واحد میوه میتواند به عنوان مثال شامل 2 عدد سیب گلاب متوسط، 4 زردآلو، یک برش 400 گرمی هندوانه یا 300 گرم طالبی باشد.
وی با بیان اینکه افراد بهتر است در بین میوهها انواع آبدار آن مانند هندوانه، خربزه و طالبی را انتخاب کنند، عنوان کرد: همچنین توصیه میشود همراه ناهار و شام نیز حداقل یک پیشدستی کوچک سالاد صرف شود و از سبزیهایی که در مقدار وزن و حجم مشابه دارای آب فراوانتری هستند، استفاده کنند.
درستی افزود: برای مثال مصرف سبزیهایی از قبیل کاهو، کرفس، کلم بروکلی، کلم خام، هویج و خیار بیشتر استفاده شود.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه افراد باید در هوای گرم از مواد غذایی حاوی ویتامین به مقدار فراوان استفاده کنند، گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینهای B و C، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها مانند نان سبوسدار، سبزیجات تازه و رنگی و میوههای مختلف که به سیستم ایمنی بدن کمک میکند، ضروری است.
وی گفت: مصرف غذاهایی مانند خرما، شیرینی و مغز دانههای گیاهی که طبع گرم دارند توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه مصرف آب فراوان برای جلوگیری از بیآبی بدن ضروری است، عنوان کرد: استفاده از لبنیات به خصوص شیر، ماست و دوغ در حد مناسب (3 لیوان در روز) نیز میتواند کمککننده باشد.
انتهای پیام/