پارلمان اصلاحات میتواند به اختلافات دامن بزند
اسماعیل گرامی مقدم در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا با بیان اینکه ایجاد پارلمان اصلاحات به پیش زمینههایی نیاز دارد، گفت: پیش از هر اقدامی که میخواهد در خصوص تشکیلات شورای عالی سیاستگذاری انجام بگیرد باید ابعاد آن کاملا سنجیده شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه به نظر نمیرسد که ساز و کار نهاد پارلمانی بتواند دافع بسیاری از مشکلات بشود تصریح کرد: مسئله ایجاد پارلمان ممکن است مجددا به اختلافاتی دامن بزند که کل شورای عالی سیاستگذاری را تهدید کند.
سخنگوی حزب اعتماد ملی با اشاره به اینکه نیازمندیم قبل از اینکه بخواهیم نهاد جدیدی تاسیس کنیم ساز و کار آن را طراحی کنیم گفت: هنگام ایجاد نهاد جدید باید مراقب باشیم که کمترین آسیب به شورای عالی سیاستگذاری وارد بشود هرچند ممکن است انتقادی به شورای سیاستگذاری وارد باشد ولی به نتیجه و عملکرد آن نمیشود انتقاد کرد. این شورا پس از سال 92 موفق شده در 3 انتخابات پیروز شود و به اهداف خودش برسد.
وی در ادامه با بیان اینکه ایرادات وارده به نمایندگان ربطی به اصلاحطلبان ندارد افزود: اینکه نمایندگان ممکن است در سطح مطالبات اصلاحطلبان عمل نکنند این ایراد از اصلاحطلبان نیست. در فرایند طراحی ساز و کار و نحوه تشکیل پارلمان اصلاحات باید دقت کافی را داشته باشیم تا به اصل عملکرد شورای عالی سیاستگذاری آسیبی وارد نشود.
گرامی مقدم همچنین در واکنش به نامه صد نفر از فعالان سیاسی که روز گذشته از رئیس دولت هفتم و هشتم خواستار اصلاح اصلاحات شدهاند گفت: اگر میخواهیم بسیاری از مسائل را حل بکنیم و بسیاری از مطالبات مردم را پاسخ بدهیم باید به ساده سازی مفاهیم بپردازیم نه به پیچیده کردن آنها به نظر من اصلاح اصلاحات خودش این اصلاحطلبی را پیچیده میکند آنچه که مردم امروز مطالبه میکنند که در متن شعارهای اصلاح طلبی است بسیار روشن است و گنگ و پیچیده نیست.(بیشتر بخوانید)
وی همچنین افزود: مطالباتی که امروز مردم دارند در خصوص رعایت حقوق شهروندی، عدالت اجتماعی، رفع تبعیض، زدودن فقر، آزادی بیان، آزادی زندانیان سیاسی است. اینها مفاهیم روشنی هستند و اگر بخواهیم از اینها دوباره اصلاحی برای اصلاحات پیدا کنیم جز تخریب خود اصلاحات چیزی نصیب ما نخواهد شد به نظر میرسد که باید در این اصلاح اصلاحات بسیار دقت شود.
گرامیمقدم با بیان اینکه ایدئولوژیهای فکری بسیاری در اصلاح طلبان وجود دارد گفت:ن حلههای فکری که درون اصلاحات هست اصلا قابل تفکیک نیست که بخواهیم بگوییم کدام یکی از اینها اصلاحات با عیار بالا یا کدام یکی با عیار کم است بلکه این مجموعه اصلاحطلبی است که در شیوه رسیدن به اهداف خود ممکن است اختلاف نظر داشته باشد اما همه شیوههای متفاوت زیر چتر شورای عالی سیاستگذاری توانستند به نتیجه مطلوبی با توجه شرایط بسته و امنیتی سال 92 دست پیدا کنند.
وی در پایان تصریح کرد: تصورم این است که به جای اینکه به دنبال تغییر یا پیچیده کردن واژهها باشیم باید به دنبال سادهسازی اصلاحات و جامه عمل پوشاندن به مطالبات مردم باشیم. مطالبات مردم به خودی خود مفاهیم اصلاح طلبی را هم بهینه سازی کرده و هم در اجرا کسانی که دست اندر کار هستند را مجاب میکند تا به حداقلها و توانمندیهایی که نظام برای حل و فصل آنها دارد عمل کنند.
انتهای پیام/